To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Ciekawostki ze świata i kraju - Pamieta ktoś jak zakpiłem sobie z masterkilima i...

ZSK - 2017-03-29, 20:12

JankielKindylibalista85 napisał/a:
Szanuj za zawartość, nie za opakowanie.

To samo mówię dziewczynom, które poznaję. Nie wiem czy odpowiedzieć tak samo jak one, ale co mi tam, niech będzie:

Spierdalaj!

[ Dodano: 2017-03-29, 21:13 ]
A co do zawartości, to czekam na komentarz innych i rozwój dyskusji :-)

Moris299 - 2017-03-29, 22:43

JankielKindybalista85 napisał/a:
są gorsze od mężczyzn

ty kurwo szowinisto wszyscy są równi
tak na prawdę to nie są ale nie można o tym głośno mówić

macbed - 2017-03-30, 00:49

Ale ona napisała, ze zigorowała ten temat

[ Dodano: 2017-03-30, 01:49 ]
i już sie tu nie wypowie

ZSK - 2017-03-30, 09:37

To możecie rozpocząć jakąś seksistowską dyskusję tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WojtekVanHelsing - 2017-03-30, 13:52

JankielKindybalista85 napisał/a:
rześledźcie logikę tej kretynki, która ma zawsze rację.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

[ Dodano: 2017-03-30, 16:12 ]
Marcin55522 napisał/a:
wielokrotnie szantażowała, że jak biedna straci kolorek to odchodzi z forum :sadangel: :sadangel:

Serio? XD

Marcin55522 napisał/a:

I mogę się założyć, że mój post zostanie przeczytany przed postem Janka :D

Ja najpierw jankiela czytnalem.

JankielKindybalista85 - 2017-03-30, 16:06

Serio Wojtku serio. Tak płakała. A poza tym apelowała do reszty sanhedrynu żeby się nie dał zmanipulować prostakowi, który się na nią uwziął i chciał ją odwołać zupełnie bez powodu bo przeciez ona nic nie zrobiła, tzn. mnie. W każdym razie większość banialuków Efendi znamy już od dawna. W sumie to już zdarta powtarzalna płyta. W każdym temacie. :troll:

A ten temat, jak na wzorcowego admina przystało, sobie zignorowała bo się w nim z nią ktoś nie zgadza i zły Jankiel wszystkich zmanipulował... :troll:

Takich adminów i w ogóle partnerów w dyskusji nam potrzeba!

Marcin55522 - 2017-03-30, 16:15

a media milczo
JankielKindybalista85 - 2017-03-30, 16:16

I wciąż się dzieje życia cud.
WojtekVanHelsing - 2017-03-30, 16:35

JankielKindybalista85, No dobra...

Love178 napisał/a:
Cytat:
Dlatego też:
1) proszę o odebranie Love wszelkich uprawnień, uczynienie z niej szarego zwykłego użytkownika i mianowanie na jej miejsce kogokolwiek innego, bądź nikogo - zgodnie z waszą wolą.
2) albo: skasowanie mojego konta na tym forum. W takim sensie jak zrobiliście na jego prośbę z Grzejnikiem. Był i nie ma. Nie ma fotek, tematów, zdjęć, komentarzy, postów, niczego. Są tylko rozsiane po forum komenty innych użytkowników w stylu "heh, Grzejnik, to było dobre!" odnoszące się do nieistniejących postów. Jak Keyser Soze: był i nagle zniknął, jakby nigdy nie istniał. (na marginesie: Wilku, obejrzyj „Podejrzanych” – zajebisty film.)
3) chodzi mi wyłącznie o to, ze Love jest całkowicie niekompetentna i skompromitowana pod względem "etycznego" aspektu sprawowania władzy a nie o mszczenie się na niej jako użytkowniku prywatnym więc gdyby jakimś cudem okazała się równie uparta jak ja i np. stwierdziła: "to jak tak to ja pierdolę to forum i wychodzę" wtedy również proszę o skasowanie mojego konta ponieważ - i podkreślam to kolejny raz - nic do niej nie mam jako do osoby prywatnej.

Nie bierzesz pod uwagę scenariusza, że mogę znaleźć inny powód do odejścia z forum, ale pełniona w tej chwili funkcja może sprawiać, że na nie dalej wchodzę. Zatem te punkty nie mają sensu, bo zrzucasz na mnie odpowiedzialność za to, co się stanie z Tobą. Dla mnie odebranie mi funkcji oznacza z automatu, że już nie wchodzę, zwłaszcza, że nie czuję już za bardzo jakbym miała dla kogo - spójrz, udało Ci się zniechęcić do forum trzech aktywnych użytkowników przez jeden dzień sprawowania władzy - z tego miejsca składam gratulacje, nigdy takiego rozmachu nie doświadczyłam :clap:

[ Dodano: 2015-06-13, 13:33 ]
Nie wspominając już o tym, że już wszyscy wspomnieli, żeby tego nie brać tak skrajnie poważnie, a Ty dalej wypisujesz elaboraty i jeszcze dodałeś do tego wyniosłe deklaracje pt. "albo ona albo ja" jakby nie dało się tego jakoś po normalnemu :roll: