Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - Muslimy
icywind - 2017-08-18, 16:50
Lilith_Madness napisał/a:
Cytat:
Nie wpuszczać tego bydła do Polski.
Mańka, oni do nas nie przyjdą.
Bo to bydło się wkręca pomiędzy ludzi, którzy jadą po socjal. Nasz socjal im się niezbyt opłaca, stąd jesteśmy bezpieczni.
Nom, dzięki temu, że nie mamy socjalu taki koleś który jedzie ciężarówką w Niemczech nie może przejechać parę kilometrów do Polski i tam wjechać w ludzi, odpycha go magiczna bariera braku socjalu
[ Dodano: 2017-08-18, 17:52 ]
Mackers napisał/a:
Mackers napisał/a:
Deportować jedynie rodziny, w których nikt nie pracuje.
Nie rozumiesz, ci co chcą pracować i pracują nie chcą pracować i nie pracują, aksjomat nierobów muzułmanów ważniejszyLilith - 2017-08-18, 16:53 icywind, no ciekawe, dlaczego u nas wgl nie ma zamachów. Czym Hiszpanie, Anglicy, Francuzi czy Finowie obrazili terrorystów, że rozjeżdżają ich ciężarówkami czy atakują nożami?icywind - 2017-08-18, 16:54 5,8% ludności Niemiec to Muzułmanie
Bezrobocie w Niemczech 5,8%
Pszypadeg?
[ Dodano: 2017-08-18, 17:57 ]
icywind, no ciekawe, dlaczego u nas wgl nie ma zamachów. Czym Hiszpanie, Anglicy, Francuzi czy Finowie obrazili terrorystów, że rozjeżdżają ich ciężarówkami czy atakują nożami?
Gdyby chcieli z innego kraju Europy do nas pojechać i u nas zrobić zamach to powiedz mi jaki by w tym mieli problemLilith - 2017-08-18, 16:57 W Niemczech akurat jest dużo Turków, którzy przyjechali tam w latach 60. jako gastarbeiterzy.
Ale przygarnęli w ostatnich latach trochę uchodźców.Mackers - 2017-08-18, 16:58
icywind napisał/a:
Gdyby chcieli z innego kraju Europy do nas pojechać i u nas zrobić zamach to powiedz mi jaki by w tym mieli problem
Ukradlibyśmy im pojazdy.icywind - 2017-08-18, 16:58
manciara9 napisał/a:
Zabijanie kogoś to ostateczność, żeby nie było.
Mam nadzieję, że to tylko tak zabrzmiało ale muszę zapytać.
Czyli dopuszczasz taką ostateczność?Mańka - 2017-08-18, 16:59 A czy ja coś mówię o generalizacji? Nie wciskaj czegoś, czego nie powiedziałam. Napisałam gdzieś, że muslimy to nieroby?icywind - 2017-08-18, 16:59
Ale przygarnęli w ostatnich latach trochę uchodźców.
Zadanie dla Lilith. Ile uchodźców pochodzących z kryzysu ostatnich lat dokonało zamachu.
[ Dodano: 2017-08-18, 17:59 ]
manciara9 napisał/a:
A czy ja coś mówię o generalizacji? Nie wciskaj czegoś, czego nie powiedziałam. Napisałam gdzieś, że muslimy to nieroby?
No ja tak rozumiem "Ale oni nie chcą pracować"Lilith - 2017-08-18, 17:00
icywind, no ciekawe, dlaczego u nas wgl nie ma zamachów. Czym Hiszpanie, Anglicy, Francuzi czy Finowie obrazili terrorystów, że rozjeżdżają ich ciężarówkami czy atakują nożami?
Gdyby chcieli z innego kraju Europy do nas pojechać i u nas zrobić zamach to powiedz mi jaki by w tym mieli problem[/quote]
Żadnego, w każdej chwili przecież mogłoby coś pierdolnąć w metrze w Wawie.
Ale nic tam się takiego nie wydarzyło. Wychodzi na to, że nie jesteśmy na ich czarnej liście.Mańka - 2017-08-18, 17:00 A czemu nie? Wojna to wojna.icywind - 2017-08-18, 17:00
manciara9 napisał/a:
A czemu nie? Wojna to wojna.
Jeszcze takie obozy im pobudujmy, żeby pracowali.Lilith - 2017-08-18, 17:01
icywind napisał/a:
Zadanie dla Lilith. Ile uchodźców pochodzących z kryzysu ostatnich lat dokonało zamachu.
Icy, ja dobrze wiem, że to znikoma ilość i te pojedyncze przypadki potem tworzą stereotyp, że kazdy muzułmanin to terrorysta.
Tylko chodzi o to, że ostatnio liczba zamachów się zwiększyła, ciekawe, dlaczego.Mańka - 2017-08-18, 17:02 Zróbmy im drugie Auschwitz i wpakujmy w pasiaki. Świetny pomysł!!! icywind - 2017-08-18, 17:02 [quote="Lilith_Madness"]
icywind napisał/a:
Ale przygarnęli w ostatnich latach trochę uchodźców.
Icy, ja dobrze wiem, że to znikoma ilość i te pojedyncze przypadki potem tworzą stereotyp, że kazdy muzułmanin to terrorysta.
Tylko chodzi o to, że ostatnio liczba zamachów się zwiększyła, ciekawe, dlaczego.
[ Dodano: 2017-08-18, 18:03 ]
manciara9 napisał/a:
Zróbmy im drugie Auschwitz i wpakujmy w pasiaki. Świetny pomysł!!!
No sorry, ale jeśli poważnie mówiłaś o zabijaniu to tak to wyglądaLilith - 2017-08-18, 17:04 Czytałam o tym, że w latach 70.-90. było więcej zamachów (działalność IRY, ETY, itd.). Chodzi o to że na przestrzeni kilku lat liczba zamachów sie zwiększyła w Europieicywind - 2017-08-18, 17:04
ciekawe, dlaczego
ISIS?Mańka - 2017-08-18, 17:06 Jest różnica między wykorzystywaniem i męczeniem ludzi a tym, że dostaniesz kulkę w głowę i padasz od razu.icywind - 2017-08-18, 17:08
manciara9 napisał/a:
Jest różnica między wykorzystywaniem i męczeniem ludzi a tym, że dostaniesz kulkę w głowę i padasz od razu.
Czyli co? Wchodzić do domów Muzułmanów i strzelać bo "wojna"?Mańka - 2017-08-18, 17:09 Ty to powiedziałeś icywind - 2017-08-18, 17:11
manciara9 napisał/a:
Ty to powiedziałeś
Nie, ja próbuje dociec co masz na myśli z tym zabijaniem i czy mówisz poważnie bo to przerażające