To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj Śmieszka

macbed - 2016-07-07, 15:56

A ja nie :cry:
Mańka - 2016-07-07, 15:58

ZróbmySobieKupę napisał/a:
^ Mam ten sam :piwo:

E tam, wkręcasz, foto na pw, bo nie uwierzę :PP

widzu - 2016-07-07, 16:03

A moja babcia hodowała nutrie.
Davos - 2016-07-07, 17:03

Dead_Laugh napisał/a:
Więc tak. Miałem remont. Musiałem wszystkie plakaty zdjąć że ścian. Niektóre niestety się zniszczyły. Ale przy remoncie znalazłem parę nowych. Przymierzam się do zakupienia jakiś nowych plakatów. Sugestie?

U mnie kiedyś wisiał taki: http://img.discountposter...lkin---Kiss.jpg

Polecam i pozdrawiam.

widzu - 2016-07-07, 18:56

Kup sobie WIELKI. KURWA. PLAKAT. Z. LENINEM! :-D
Moris299 - 2016-07-07, 19:20

to samo napisałem :roll:
Dead_Laugh - 2016-08-29, 23:11

Odnawiam temat bo tylko tutaj mogę wypruć swoje flaki. A dlaczego? Bo znowu RT i Filmweb daje swoje Marvello FanBoyowskie oceny.

Suicide Squad 7,5/10 ode mnie. Film naprawdę dobry. Niedosyt duży ale mnie to nie przeszkadza. Jestem nerdem. W komiksach też często jest tak, że wiele rzeczy jest niewyjaśnionych, aż do następnego numeru. Tu całkiem podobnie.
Na razie powiem co mi się nie podobało bo tego jest mało. A no nie podobał mi się wygląd tych "wojowników" Enchantress. Nad tym mogli trochę bardziej popracować. Nie mogę zaakceptować nadal Willa Smitha jako Deadshota. Po prostu nie... Ale to nie jest wina DC. Marvel też robił takie pojebane rzeczy jak zmiana rasy postaci w filmie. Niby można by było odpuścić i zaakceptować ale Deadshot... posiada swój charakter. Przedewszystkim jego taki francuzikowaty wygląd. Ale... Ostatnią rzeczą jaka jeszcze mnie kuła w oczy to za mała ilość Jokera. Ale wybaczam od razu bo wiem, że to miało się skupić na Suicide Squad a nie na Jokerze i Harley. Na Jokera przyjdzie czas w solowym Gacku.

A co mi się podobało? Dużo bardziej spójne fabularnie od BvS. Ścieżka muzyczna naprawdę świetna. Postać Kapitana Bumeranga? Naprawdę fajnie poprowadzona. A największa perełka filmu? Harley Quinn. W zasadzie w komiksach ona też była tą perełką. I gdyby Deadshota dobrze poprowadzili to i niebyłoby skupienia na Harley takiego dużego. Ale... Killer Croc fajnie stworzony. Całkiem ładnie podkreślony aspekt, że Killer Croc nie jest jakimś bękartem krokodyla tylko człowiekiem z chorobą skóry (tak było w komiksach. Serio). El Diablo nie jest jakąś znaną postacią z Suicide Squad ale całkiem pożądnie choć małowątkowo zrobiony. Taką perełką jest również Katana. Szkoda tylko, że mało jej zdolności pokazali.

Z pstryczkiem w nos dla tych niby krytyków... W "Movie się" na Filmwebie wystawili Suicide Squad ocenę 2/10... Ja rozumiem, że może się nie podobać ale kurwa 2/10? A Civil War wystawili 8/10. No ja kurwa tutaj czegoś nie rozumiem. To co? Jak Disney wykupił tyle spółek to krytycy boją się teraz o swoje dupy? Bo ja tak to widzę...

Tak tylko na koniec. Joker może być zajebisty. Okaże się wszystko w solowym Gacku.

Ogólnie film polecam. Pytania? :git:

Nadir - 2016-08-29, 23:18

Ja mam jedno pytanie: będzie jutro padać deszcz?
Dead_Laugh - 2016-08-29, 23:22

Nie powinno.

Z kina przeszedłem się na luziku do domu. Padało jak cholera. Ale ja trochę podpity, rozentuzjowany i ogólnie szczęśliwy (długo czekałem na ten film). Zmokłem ale mi to nie przeszkadzało.

Tak, ludzie patrzyli na mnie jak na pojeba. Nawet dresy się cofały.

Szyszek - 2016-08-29, 23:29

Śmieszku, a zdementujesz wszelkie plotki o tym, że Legion Samobójców jest rzekomo kontynuacją Sali Samobójców? :P Podobnie jak "Och Karol!" nie jest kontynuacją filmów o papieżu? :troll:
Dead_Laugh - 2016-08-29, 23:35

Bo widzisz. Wszystkim się popieprzyło. Legion Samobójców to spin off. Bo widzisz w Sali mamy zwykłego smarkacza z polski, który się tnie i nie chce zrobić nic fajnego. A w Legionie mamy samobójców, którzy się nie pieprzą z życiem jak ten młody chłopak. Taki kontrast aby pokazać jak źle jest w Polsce :troll:

Ale przecież Och Karol to prequel do filmów o papieżu :troll:

Szyszek - 2016-08-29, 23:38

Dead_Laugh napisał/a:
Ale przecież Och Karol to prequel do filmów o papieżu :troll:

Ach, mój błąd, wybacz :P

Nadir - 2016-08-29, 23:44

A "Las samobójców"?
Dead_Laugh - 2016-08-29, 23:49

A no tu się sprawa komplikuje bo to miał być sequel Sali Samobójców. Ale, że ich tych samobójców którzy poszli do lasu poniosło to zamiast samobójców w filmie mamy ofiary sapienofili. Bo tu wprowadzili drzewa, które bardzo lubią przytulać, ocierać się i całować ludzi i dlatego fabularnie spieprzyli.
Nadir - 2016-12-28, 14:53

https://youtu.be/f1tLAyHYnr4?t=42 :
Dead_Laugh - 2016-12-28, 15:13

https://www.youtube.com/watch?v=a3Z4RWZa9WA

Może być. Jutro na piwo się wybieram z ekipą. A tak ogólnie to już wolałbym mieć tą maturę za sobą. W sumie to przestałem się stresować.

Tak w sumie to nie lubię polskiej muzyki :PP

Nadir - 2016-12-28, 15:22

Dead_Laugh napisał/a:
https://www.youtube.com/watch?v=a3Z4RWZa9WA

Bo zastanawiałam się który temat odkopać i tak jakoś się napatoczył właśnie ten. :I

Dead_Laugh napisał/a:
Tak w sumie to nie lubię polskiej muzyki

Ja lubię, ale nie tę piosenkę. Tak, zalinkowałam utwór którego nie lubię. Bo śmiesznie pasował, a to w końcu temat Śmieszka, więc ma być śmiesznie.

Dead_Laugh - 2016-12-28, 15:23

Byłem też na początku znany jako Smutny Klaun. Więc :PP

To o czym chcecie porozmawiać? :diabelek2:

Nadir - 2016-12-28, 15:31

Jakie znaczenie ma dla Ciebie woda?
Czy po śmierci czeka nas niebo?
Wierzysz w reinkarnację?
Wolisz sernik czy szarlotkę?
Jaki jest Twój ulubiony kolor?
Lubisz mruczenie kotów?
Często chodzisz do kina?
Lubisz swoje imię?
Uważasz, że 2016 był złym rokiem?
Czy w tym roku umrze jeszcze ktoś sławny?
Wolałbyś być niepełnosprawny fizycznie czy psychicznie?
Lubisz małe dzieci?
Wolisz napoje gazowane czy niegazowane?

widzu - 2016-12-28, 15:31

O cewkach.