Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - D-Dobry ludzie
V - r - 2015-08-10, 12:18 Kablem od żelazka.widzu - 2015-08-10, 12:18 Zgłosić jako kopia konta Kryma? Mackers - 2015-08-10, 12:19 Ale nie marnuj tak kabel od żelazka Wystarczy sznurówka od butów.V - r - 2015-08-10, 12:19 No to przeciągnąć pod kiltem.Mackers - 2015-08-10, 12:20 A dopiero co Davos prał go...V - r - 2015-08-10, 12:21 Tym lepiej dla ekscentryka.bartek82r - 2015-08-10, 12:30
Szyszek napisał/a:
Idealną karą dla naszego wielce "ekscentrycznego" i "oryginalnego" mędrca z wieloraką osobowością (a raczej kontami) byłoby zmuszenie go do stania się TYPOWYM I NORMALNYM. Tylko jak go zmusić...
Zamknąć dodatkowe konta. Zostawić jedno z zakazem stworzenia jakiegokolwiek dodatkowego. Jak stworzy chociaż jedno - BAN DOŻYWOTNI!
widzu napisał/a:
Zgłosić jako kopia konta Kryma?
Widzu, wygrałeś
Ale tak w ogóle to offtopujecie już trochę... go1 - 2015-08-10, 17:37 Temat postu: Re: D-Dobry ludzie
bartek82r napisał/a:
go1 napisał/a:
No witam wszystkich.
Samson mi na imię. Anagram do mojego imienia to Masons,a znaczenie z starohebrajskiego na nasze to "słońce"(#alien illuminati confirmed)
19 lat...
Interesuję się... Hmmm...
Już wiem czym
Cytat:
"masowe minusowanie ze swoich multikont komentarzy innych użytkowników, oraz tym samym sposobem podbijanie ocen swoich komentarzy"
NIEŁADNIE panie go1/Maenad/Shifty44 !!!
Shifty 44 nie znam(i chyba nie poznam jak dostanie bana xD),ale Maenad to było konto mojej dziewczyny do którego mi passy dała w 2013(a miesiąc później zerwała[kholodnyy cyka] więc pozbyła się konta #zmiana hasła),więc wybaczta panowie za to jedno dodatkowe konto.
Nooo... Jak to mawiają...
Raz w dupę,to nie pedał...
Przepraszam. Będzie zgoda?macbed - 2015-08-10, 17:39 go1 - 2015-08-10, 17:50
No co?
Jestem szczery,chyba że o czymś nie wiem i choruję na rozdwojenie jaźni tak na prawdę.
Ale brawo bartek82r że się skapłeś,takie tanie aktorzenie działało przez tyle lat.
Odkryłeś mnie po IP? Czyyy po czym?
Tak tylko chcę wiedzieć,by być bardziej dyskretnym na następny raz,który nie nadejdzie bo chcę stać się porządnym użytkownikiem który będzie działał z jednego konta,z ręką na sercu.
Edit:// Chyba wiem jaki jeden z błędów zrobiłem,za dużo uwagi na siebie zwróciłem przez zgłaszanie podróbki,aaach,jestem idiotą.
Ps. Dziękuję za ponowne otworzenie tematu,mogę nadal odpowiadać na pytania co do siebie,skoro mnie znaleźliście po 2 latach to wątpię czy illuminati w internecie by ktokolwiek znalazł.
Pps. Malutka chamska reklama,jak kogoś interesują "zagrajmy w",to prowadzę własny kanał: youtube.com/rightmapmakerDavos - 2015-08-10, 22:39
Mackers napisał/a:
Nie chcę przerywać tego wywodu, ale jaka kara czeka naszego użytkownika?