To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Powitalnia - D-Dobry ludzie

V - r - 2015-08-10, 12:18

Kablem od żelazka.
widzu - 2015-08-10, 12:18

Zgłosić jako kopia konta Kryma? :smile:
Mackers - 2015-08-10, 12:19

Ale nie marnuj tak kabel od żelazka :/ Wystarczy sznurówka od butów.
V - r - 2015-08-10, 12:19

No to przeciągnąć pod kiltem.
Mackers - 2015-08-10, 12:20

A dopiero co Davos prał go...
V - r - 2015-08-10, 12:21

Tym lepiej dla ekscentryka.
bartek82r - 2015-08-10, 12:30

Szyszek napisał/a:
Idealną karą dla naszego wielce "ekscentrycznego" i "oryginalnego" mędrca z wieloraką osobowością (a raczej kontami) byłoby zmuszenie go do stania się TYPOWYM I NORMALNYM. Tylko jak go zmusić...

Zamknąć dodatkowe konta. Zostawić jedno z zakazem stworzenia jakiegokolwiek dodatkowego. Jak stworzy chociaż jedno - BAN DOŻYWOTNI!

widzu napisał/a:
Zgłosić jako kopia konta Kryma? :smile:

Widzu, wygrałeś :haha:

Ale tak w ogóle to offtopujecie już trochę... :dont:

go1 - 2015-08-10, 17:37
Temat postu: Re: D-Dobry ludzie
bartek82r napisał/a:
go1 napisał/a:
No witam wszystkich.
Samson mi na imię. Anagram do mojego imienia to Masons,a znaczenie z starohebrajskiego na nasze to "słońce"(#alien illuminati confirmed)
19 lat...
Interesuję się... Hmmm...

Już wiem czym :spiew:
Cytat:
"masowe minusowanie ze swoich multikont komentarzy innych użytkowników, oraz tym samym sposobem podbijanie ocen swoich komentarzy"

NIEŁADNIE panie go1/Maenad/Shifty44 !!! :niegit:

Shifty 44 nie znam(i chyba nie poznam jak dostanie bana xD),ale Maenad to było konto mojej dziewczyny do którego mi passy dała w 2013(a miesiąc później zerwała[kholodnyy cyka] więc pozbyła się konta #zmiana hasła),więc wybaczta panowie za to jedno dodatkowe konto.
Nooo... Jak to mawiają...
Raz w dupę,to nie pedał... :(
Przepraszam. Będzie zgoda?

macbed - 2015-08-10, 17:39

go1 - 2015-08-10, 17:50

macbed napisał/a:

Obrazek

No co?
Jestem szczery,chyba że o czymś nie wiem i choruję na rozdwojenie jaźni tak na prawdę. :/

Ale brawo bartek82r że się skapłeś,takie tanie aktorzenie działało przez tyle lat. :)
Odkryłeś mnie po IP? Czyyy po czym?
Tak tylko chcę wiedzieć,by być bardziej dyskretnym na następny raz,który nie nadejdzie bo chcę stać się porządnym użytkownikiem który będzie działał z jednego konta,z ręką na sercu.

Edit:// Chyba wiem jaki jeden z błędów zrobiłem,za dużo uwagi na siebie zwróciłem przez zgłaszanie podróbki,aaach,jestem idiotą. :frusty:
Ps. Dziękuję za ponowne otworzenie tematu,mogę nadal odpowiadać na pytania co do siebie,skoro mnie znaleźliście po 2 latach to wątpię czy illuminati w internecie by ktokolwiek znalazł. :/
Pps. Malutka chamska reklama,jak kogoś interesują "zagrajmy w",to prowadzę własny kanał: youtube.com/rightmapmaker

Davos - 2015-08-10, 22:39

Mackers napisał/a:
Nie chcę przerywać tego wywodu, ale jaka kara czeka naszego użytkownika?

V - r napisał/a:
Przeciągnięcie pod kiltem.

:dont: