Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Ciekawostki ze świata i kraju - Dzisiaj mija 25 lat odkąd homofilia przestala chorobą [*]
Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-05-20, 20:09 Czyli wychodzi, że homosiom nie przeszkadzają zboki biorące udział w tych paradach.icywind - 2015-05-20, 20:10 Zdefiniuj "zboki". Ja tam nie mam nic przeciwko Drag Queen jeśli o to ci chodzi.
[ Dodano: 2015-05-20, 21:11 ]
Ale wróćmy do postu w którym rozwaliłem wojtka bo czekam na kretyńską odpowiedź
[ Dodano: 2015-05-20, 21:11 ]
WojtekVanHelsing napisał/a:
1. Prawda, w panstwach demokratycznych ludzie boja sie o wyborcow, zaś homosie to niewielka czesc spoleczenstwa
2. To, ze jakiejs czesci spoleczenstwa jest dużo, nie znaczy, ze nalezy jej sluchac.
Nie, kurwa, nikt na świecie nie posłuchał macbed - 2015-05-20, 20:19
Wypowiem sie za Wojtka... To, że ktoś kogoś posłuchał, nie oznacza, że należało to zrobic... Według mnie oni wszyscy się mylą.
Ludzie boją sie o wyborcow, bo zyją w państwach zdemokratyzowanych... Motłoch twierdzi, ze wyborcy są ważni, gdyż sami nimi są, więc martwią sie o samych siebie, co jest naturalne... Geje byli i będa niewielka częścia społeczeństwa, poniewaz większość myśli rozsądnie. Oczywiscie mam tu na myśli większość myśląca racjonalnie, a nie resztę wiekszości.
Ogolem wychodzi na to, że ci, ktorych jest więcej (w tym przypadku przeciwnicy homosiow) mają rację, ale nie z racji ich przewagi liczebnej, tylko mentalnej... Przyklad - Chiny, tam wiekszość robi to co nakaże im zaledwie 0,6% społeczeństwa, czyli ludzie posiadajacy władze... Panstwo to dobrze prosperuje, ma rozwinieta gospodarke i przyzwoitą armie (podoba mi sie), wiec wniosek jest oczywisty - mniejszosc ma rację. Gdyby dopuscić do władzy lud pracujacy (motłoch), gospodarka uleglaby załamaniu.
A mapka jest dla mnie nieczytelna bo jest po angielsku a to jezyk lewakow i Żydów.Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-05-20, 20:23
icywind napisał/a:
Zdefiniuj "zboki". Ja tam nie mam nic przeciwko Drag Queen jeśli o to ci chodzi.
I narzekacie, że normalni ludzie tylko na nich zwracają uwagę, a nie na zwykłych homosiów.WojtekVanHelsing - 2015-05-21, 17:01
icywind napisał/a:
Cytat:
1. Prawda, w panstwach demokratycznych ludzie boja sie o wyborcow, zaś homosie to niewielka czesc spoleczenstwa
2. To, ze jakiejs czesci spoleczenstwa jest dużo, nie znaczy, ze nalezy jej sluchac.
No tłumacz dlaczego ty masz rację a ja się mylę. Czekam jaki debilizm wymyślisz
Nie osmieszaj sie, ty niczego nie zakwestionowałeś.
Pierwsze to fakt, ludzi obchodzą wyborcy i tylko wyborcy, jakaś częśc świata zalegalizowała zwiazki homo z różnych przyczyn, nigdzie nie było to wywołane protestem środowisk homoseksualnych itd. jak widzi najbardziej "liberalne" dla homosiow sa kraje w któryc h rządzą korporacje, wnioskuje, ze chodzi o pieniadze ew. tzw. opinia publiczna tych krajów była nastawiona dosc przyjaznie do homosiow.
[ Dodano: 2015-05-21, 18:01 ]
icywind napisał/a:
Tam powody były inne, natomiast fakt faktem, w Polsce kazdy to oleje, spoleczenstwo nie jest przyjazne homosiom a nasi politycy chca tylko zachowac sie przy wladzy.
Zresztą to, że oni sluchaja protestów itd. (jeszcze mikroskopijnych grob, w demokracji hahaha) potwierdza tylko idiotyzm tego ustroju.macbed - 2015-05-21, 17:08
Zresztą to, że oni sluchaja protestów itd. (jeszcze mikroskopijnych grob, w demokracji hahaha) potwierdza tylko idiotyzm tego ustroju.
icywind - 2015-05-21, 18:27
[ Dodano: 2015-05-21, 19:27 ]
Jak ty nie masz o niczym pojęcia, jaki ty jesteś głupi (/.-)WojtekVanHelsing - 2015-05-21, 18:29 I mówi to osobnik który twierdzi, że cos co praktykuje 0,5% spoleczenstwa jest normalne.Antlion - 2015-05-21, 19:24
I mówi to osobnik który twierdzi, że cos co praktykuje 0,5% spoleczenstwa jest normalne.
Jeżeli pół procenta ludzi gra w warcaby albo uprawia storczyki, to jest to nienormalne?
Btw, myślę że homoseksualistów jest znacznie więcej niż pół procenta populacji. RudaMaupa - 2015-05-21, 19:28 http://wpolityce.pl/polit...poltora-procent
Ale nie mogę znaleźć źródła. Swoją drogą to zabawne, jak rozbieżne są informacje od miłośników i hejterów mniejszości seksualnych.
Normalność pojmowana jako coś, czemu podporządkowuje się większość, jak najbardziej. Standardowy człowiek nie hoduje storczyków. A z drugiej strony standardowy człowiek, jaki nam wciskają media, jest bezgranicznie głupi, a szczerze mówiąc mało takich spotykam... Panie księdzu, w co wierzyć? Panie premierze, jak żyć?icywind - 2015-05-21, 19:30 Jakieś 5% co najmniej.RudaMaupa - 2015-05-21, 19:31 Proszę o źródła i badania. Bo kurde szukam i nie mogę ani jednych obiektywnych znaleźć... Albo homofobia, albo homofilia. Barbra - 2015-05-21, 19:32 ktokolwiek przejmuje się gdy WOJTEK nazwie go nienormalnym? RudaMaupa - 2015-05-21, 19:33 Statystycznie ja i Ty też nie jesteśmy normalne, bo działamy na forum internetowym, Ty lubisz matematykę, a ja wyścigi samochodowe. Więc w zasadzie ktokolwiek by mnie nienormalnym nazwał, miałabym gdzieś. A raczej byłoby:"Dzięki Losowi..." icywind - 2015-05-21, 19:34 Tak na oko mówię
W każdym razie wyjątkowo ciężko to zbadać i w różnych badaniach wychodzą zupełnie różne wyniki, zależy jak się pytanie zada.
Tu masz za to ciekawe statystyki
https://www.planetromeo.c...appiness-index/
Islandia górą Mackers - 2015-05-21, 19:36 Normalnością nie jest coś, co praktykuje większość społeczeństwa, tylko coś, co jest przez to społeczeństwo akceptowane.icywind - 2015-05-21, 19:37
[ Dodano: 2015-05-21, 20:38 ]
Jedno co jest pewne to, że jest to dużo więcej niż wojtkowe 0.5% wyciągnięte z dupy korwinaWojtekVanHelsing - 2015-05-21, 19:40
Barbra napisał/a:
ktokolwiek przejmuje się gdy WOJTEK nazwie go nienormalnym?
Nie, aczkolwiek nie obchodzi mnie to czy ktos sie przejmuje moim zdaniem czy nie.
[ Dodano: 2015-05-21, 20:40 ]
icywind napisał/a:
Jakieś 5% co najmniej.
5000% XD Ogółem wiem, że lewaka-homosia boli to, że zwolenników JKM jest 4-6 razy wiecej niż homosiów, ale mówienie o 5% jest juz zenujace, i to "conajmneij"
[ Dodano: 2015-05-21, 20:40 ]
Antlion napisał/a:
I mówi to osobnik który twierdzi, że cos co praktykuje 0,5% spoleczenstwa jest normalne.
Obrazek
Jeżeli pół procenta ludzi gra w warcaby albo uprawia storczyki, to jest to nienormalne?
Btw, myślę że homoseksualistów jest znacznie więcej niż pół procenta populacji.
Zależy, geniusze często graja w szachy itd. wśród nich nie jest to nienormalne, wsród plebsu i idiotów jak jak najbardziej gry dla osób inteligentnych nie sa normalne.
To sobie mysl, trudno.
W ogole ciekawe jak brzm iwasza definicja normalnosci, bo od niepamietnych czasow normalne = powszechne...
Homoseksualizm jako zjawisko jest czyms normalnym, tak samo jak gwałty, morderstwa itd.RudaMaupa - 2015-05-21, 19:41
Mackers napisał/a:
Normalnością nie jest coś, co praktykuje większość społeczeństwa, tylko coś, co jest przez to społeczeństwo akceptowane.
Według psychologii normą statystyczną, czyli tak zwaną "normalnością", jest to, czemu ulega większość, a ustalają to na podstawie krzywej Gaussa - choć tu prosiłabym kogoś z wiedzą psychologiczną. W każdym razie nie zmieniajmy już sobie definicji. Co prawda według niej każdy z nas odstaje w jakiś sposób od normy, ale czy to coś złego? WojtekVanHelsing - 2015-05-22, 10:17
Mackers napisał/a:
Normalnością nie jest coś, co praktykuje większość społeczeństwa, tylko coś, co jest przez to społeczeństwo akceptowane.
Nieprawda.
A nawet jesli by to uznac za prawde to ostatecznie wyklucza to, ze w Polsce cos takiego jak "homoseksualizm" jest normalne.
[ Dodano: 2015-05-22, 11:17 ]
RudaMaupa napisał/a:
Mackers napisał/a:
Według psychologii normą statystyczną, czyli tak zwaną "normalnością", jest to, czemu ulega większość, a ustalają to na podstawie krzywej Gaussa - choć tu prosiłabym kogoś z wiedzą psychologiczną. W każdym razie nie zmieniajmy już sobie definicji. Co prawda według niej każdy z nas odstaje w jakiś sposób od normy, ale czy to coś złego?
Nie, normalny czlowiek to idiota, nienormalnosc jest dobra, nawet homosie sie przydaja, to było by nudne gdyby wszyscy byli seksualnie normlani.
Wiekszosc srodowisk LGBT, lewactwa itd. to demokraci, proponuje takie referendum w Polsce, jesli nie przejdzie to ustawa która wieczyscie zakazuje nawet debatowania o tym przez politykow itd. pod groźbą wiezienia.