To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Rozmowy - Pogoda

V - r - 2016-09-14, 21:20

Idealnie jest między 15 a 20 z lekkim wietrem i słońce też może się czasem pokazać.

[ Dodano: 2016-09-14, 22:22 ]
Żartuję, chciałbym tonąć w śniegu.

Dead_Laugh - 2016-09-14, 21:24

Ok... :sadangel:

Już mnie kurwa na wojnę gonią bo im się podoba temperatura powyżej 20 stopni. To się kurwa do Szwecji przenieście. <3

Tak w ogóle już Legia przedupiła 5:0. To znaczy to jeszcze nie koniec ale nadal :haha:

Mormegil - 2016-09-14, 21:26

Byłem, słabo. :I

[ Dodano: 2016-09-14, 22:26 ]
Nie no, tylko na południu, ale tam było słabo.

[ Dodano: 2016-09-14, 22:26 ]
Ciągłe 20 stopni, co to za Szwecja?

JankielKindybalista85 - 2016-09-14, 21:27

Śmieszek, prosta zasada. Tobie przy 20 stopniach nie będzie cudownie ale wciąż miło i przyjemnie. Przeżyjesz. My kurwa przy twoich kochanych 30tu po prostu zdychamy, wodospady potu zostawiają za nami na chodniku ślad jakbyśmy byli ślimakami. Żyć się nie da. Ja bym się może i chciał jak ty rozkoszować 35stopniami w cieniu ale mój organizm mówi: ni chuja kurwiu! 26 i brak wiatru? Pora żeby się lało z ciebie jak z fontanny.

Ja ci nie życzę żebyś szczękał zębami zamarzając a ty w imię zwiększenia własnej przyjemności życzysz mi agonii. To kurwa jest nieładnie. Ale spokojnie, pan kmicic ci zaraz boczków przypiecze. A tak. boczków. Przypiecze.

V - r - 2016-09-14, 21:28

JankielKindybalista85 napisał/a:
Ja ci nie życzę żebyś szczękał zębami zamarzając a ty w imię zwiększenia własnej przyjemności życzysz mi agonii.

Ciepłoluby w jednym zdaniu.

JankielKindybalista85 - 2016-09-14, 21:30

Jednocześnie aluzja do przypiekania boczków pięknie się zgrała z przywoływaną w przykładach Szwecją. Bo wiecie, potop. Potu. Jak jest ponad 25 stopni.
KicerK - 2016-09-14, 22:21

JankielKindybalista85 napisał/a:
Dobra kurwa, streścmy ciąg dalszy tej rozmowy bo już nie raz i nie dwa się odbyła: zaraz przyjdzie Barbuszka i Kicek i powiedzą CZTERDZIEŚCI KURWA! NAKURWIAJ MOJĄ SKÓRĘ OOOO CUDOWNY UPALE!!! WINCY WINCY! CAŁY ROK JA PIERDOLĘ OOOO TAK TYLKO WTEDY ŻYJĘ!!!! Na co ja i V - r powiemy że oni są pokurwieni a w dodatku to jebane samoluby bo oni 25 przezyją na lajcie a dla nas 30 stopni to stan agonalny i zagrożenie utopieniem się we własnym pocie. A oni nam na to, że jebać zimę i że to my jesteśmy dziwni ale odpowiedzi na argument o samolubstwo nie znajdą i sprawa przycichnie do następnej tego typu dyskusji w okolicach zbliżania się zimy. Koniec.

ogólnie team Barbra-Kicur vs team V - r-Jankiel odcinek ten co Mormel napisał.

A gówno prawda, panie. Druga strona też często mówi jakieś gówna w stylu "15 stopni jest idealne" Idealne kurwa? Od kiedy idealna temperatura to taka w której nie można chodzić na krótki rękaw żeby było przyjemnie. Tobie wydaje się że to my jesteśmy samolubni bo ty niby zdychasz jak jest nieco ciepło, a przecież to działa w obie strony. Jak temperatura jest poniżej 20 to przecież chujnia jasna jest na dworze. No ale przecież to by było zbyt proste pomyśleć że ktoś tego nie lubi. Muszą być samolubne chuje bo jak komuś może nie pasować to co pasuje mi.

[ Dodano: 2016-09-14, 23:22 ]
Śmieszek, witam w drużynie :piwo:

Dead_Laugh - 2016-09-14, 22:22

^
V - r - 2016-09-14, 22:23

Jak Ci za zimno to możesz się ubrać, a jak jest za gorąco to nic nie pomaga.
Dead_Laugh - 2016-09-14, 22:24

To możesz się kurwa rozebrać. A jak jest coraz zimniej to co? Dom kurwa na siebie założę? 50 kurtek na raz?
V - r - 2016-09-14, 22:29

Nawet jakbym się rozebrał to by mnie słońce napierdalało jak pojebane. W taki gorąc nie da się w ogóle funkcjonować, nawet myśleć ciężko.
ZSK - 2016-09-14, 22:35

Dead_Laugh napisał/a:
Dom kurwa na siebie założę?

xDD

Dzie jest Barbuszka jak jest potrzebna?

Kontynuujcie popcorn.gif

V - r - 2016-09-14, 22:37

Dobra, starczy. Ciepłoluby srają sobie do ryja. EOT.
ZSK - 2016-09-14, 22:38

A zimnoluby marnują jedzie na nadmierne nagrzewanie organizmu :v
KicerK - 2016-09-14, 22:42

I jeszcze bezdomni umierają zimą bo jest zimno :/
V - r - 2016-09-14, 22:44

I dobrze.
Zaknafein - 2016-09-14, 23:22

Kurwa ja się poce przy temperaturze powyżej 15 stopni
10-15 jest idealne jak dla mnie
Sweter albo koszula i zajebiscie
Ale niżej już mnie wkurza
Dla mnie mogłaby być jesień cały rok

JankielKindybalista85 - 2016-09-15, 02:12

Masz to po mnie Dżuniorze.

Kicuś się wkurwił i mi wciska rzeczy, których nie powiedziałem. :troll: :PP A ja popiłem piwa to mu odpowiem. Tym bardziej że akurat my dwaj tak rzadko ze sobą rozmawiamy :-D Mi się marzy MINIMUM 20- MAXIMUM 25 stopni. Nie wystarczy ci? Oczywiście mniej zdzierżę bez problemu, więcej jest dramat. A w samym podkoszulku ja potrafię chodzić i przy zerze stopni. Ty nie, ok, spoko luz, szanuję i rozumiem. Tylko ze ty na jesieni możesz wyjśc w bluzie albo kurtce i nic ci się w sumie nie stanie. Ja w letnie upały nie mogę wyjść z domu nago. Po pierwsze: no bo niestety się nie da bo społeczeństwo i inne pierdolenie. Po drugie: bo i tak nic by mi to nie dało w kwestii chłodzenia a jeszcze bym kurwa raka dostał spalony na skwarkę. Więc cóż to za wielki mi puacz: "oooooo nie da się chodzić w samej koszulce, dramat umieram. Łamanie praw człowieka, Jankiele mnie torturuuujooooo!!!!" No chyba kurwa nie. W bluzie albo swetrze albo koszuli też się da zajebiście funkcjonować. Bo nikt (no może V - r, ale to jest osobna kategoria homo sapiens jednak) nie mówi o tym, żeby lato nie istniało. Mówimy tu o 15, 20, ba, nawet 25 stopniach na plusie. Więc jakież to masz objawy- nazwijmy to, chorobowe- gdy temperatura wynosi PLUS 15 stopni celsjusza? Może jesteś non stop zmęczony? Może ledwo powłóczysz nogami bo nie masz siły kompletnie na nic? Może ciężko ci się oddycha? Może łeb ci pęka? Może śmierdzisz? Może wyglądasz jak idiota z jakiegoś powodu (na przykład takiego, ze w na przykład upał jesteś po prostu całkowicie mokry)? Może z powyższych powodów odczuwasz ogólnie zniechęcenie i dyskomfort psychiczny? Nie? Nic z tych rzeczy? Nic kompletnie? Jedyna lipa polega na tym że się nie da popierdalać po mieście z krótkim rękawkiem? No to nie, to faktycznie domaganie się temperatury 30 stopni, uwielbienie dla upałów i smutek że się kończą nie ma wspólnego z samolubstwem.

Aha. W zimie bezdomni umierają z zimna, to prawda. Bo skurwysyny wolą się najebać zamiast iść do schroniska i przetrzymać zimno na spokojnie. Ale nieeee, bo tam się nie da pić. Wniosek: zabójcą bezdomnych w zimie nie jest mróz tylko kurwa alkoholizm. Za to w lecie żaden menel nie umrze, fakt. Zdychają tylko ludzie, którzy muszą ze skurwielem w tramwaju jeździć. Bo się skurwiel poci. I jebie gorzej niż Borussia Legię. Bo jest gorąco. No w sumie mi to nie przeszkadza bo ja się pocę i śmierdzę bardziej od niego, ale ważne że se ten menel może z krótkim rękawkiem pochodzić. Może idąc i ciesząc się upałem minie jakąś babcię co jej zajebiście wysoka temperatura wyłączy głowę i trzeba będzie karetkę wzywać do niej i może się zdąży mimo, że ma dom i nie chleje.

Na całe szczęście w Polsce jednak 8-9 miesięcy to są temperatury przyjemne (wiosna, wczesna jesień) i akceptowalne("zima" bo sorry, w przeciwieństwie do "prawdziwego" lata, które jest co roku to "prawdziwej" zimy u nas od lat nie było. I dobrze - co podkreślam, żebyś nie pitolił, że ci życzę zamarzania i zagrypienia!) a czas tortur właśnie się kończy. Yeah!

I podsumujmy: Zak, V - r, Mormel, Mańka, ja... na, póki co, wyraźnie zadeklarowaną trójkę upałowców. Nie jest źle.

Marcin55522 - 2016-09-15, 06:55

Zawsze powtarzam, że 25 stopni to idealna temperatura.

[ Dodano: 2016-09-15, 07:57 ]
Lato>>>>zima

Moris299 - 2016-09-15, 07:51

Jeszcze ja do listy