Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
widzu - 2013-11-29, 15:33
Sharvari napisał/a:
*bo zawsze musi być ta trzecia*
Z takim podejściem to mężczyźni będą się o Ciebie zabijać Adijos - 2013-11-29, 15:37
RudaMaupa napisał/a:
Jankiel K.85 napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
Mieszkam na Hucie, a jestem ze Śląska, więc podwójna moc! Narzeczony też z bloków, więc na Hucie się odnalazł Tak czy owak będzie świetnie
Ruda jak się okaże, że na tym samym osiedlu mieszkamy to wtedy cho na solo bo Ci zrobię wjazd na chatę!
Huta rządzi
TAK HUTA RZĄDZI! Też jestem z Huty, ale nie z Krakowskiej
Gratulacje Ruda! widzu - 2013-11-29, 15:56
^AdijoS^ napisał/a:
A z jakiej? Szkła?Adijos - 2013-11-29, 15:59
widzu napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:
A z jakiej? Szkła?
Nie, żelaza.ZSK - 2013-11-29, 18:47
Jankiel K.85 napisał/a:
Jak off topic to zapytam z czystej ciekawości bo tak was obserwuję i mi się nasunęło: czy wśród użytkowników tego forum jest chociaż jedna osoba, która NIE ZNOSI (a przynajmniej olewa) mangę, anime, ogólnie całościowo "chińskie bajki"? Czy też - jak zawsze, wszędzie i w każdej sprawie - jestem w mniejszości?
Ja też. Nic do niej nie mam, po prostu nie oglądam.JankielKindybalista85 - 2013-11-29, 19:02 I znów: jak offtop to offtop. Trzymajcie się ciepło, idę na mecz. Za półtorej godziny przyjaciele z Wrocławia dostaną łomot na Reymonta. Barbra - 2013-11-29, 23:53 i dostali ;D
kto to widział że nawet rozmowy w offtopie mogą nie pasować do offtopu i zostają gdzieś przeniesione! ;oRudaMaupa - 2013-11-30, 10:18 Bo to takie urocze było, aż strach się pojawił, że zaginie w czeluściach off-topu!
O Losie, znowu nie mam co na siebie włożyć...Moris299 - 2013-11-30, 23:19 Dopiero teraz przeczytalem.
wszystkiego naj ruda! Oby bylo jak w bajkach, tzn. zyjcie dlugo i szczesliwie! A najlepiej to bardzo dlugo i bardzo szczesliwie widzu - 2013-11-30, 23:38 100 lat!JankielKindybalista85 - 2013-12-01, 02:52 To w ramach offtopu powiem, że wróciłem (pośrednio) z wczorajszego meczu. Wygraliśmy 3-0 a dziś przed chwilą posiedziałem na Mistrzach przed snem bo miałem do dopicia ostatnie piwko i odpadam. dobranoc.ZSK - 2013-12-01, 15:08 A pozwolę sobie wylać tutaj swoją złość bo dostałem wczoraj mandat za trzymanie piwa w miejscu publicznym. No cudownie po prostu...
Uwaga, wylewam:KUHWA JA PIEHDOLĘ W DOOPĘ JEGO ZAIEBANA MAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
http://s24.postimg.org/58...a2bb7ef3cfe.jpgDavos - 2013-12-01, 16:55 Rozumiem, że piwo było otwarte? Bo za samo trzymanie piwa nie jest wykroczeniem, co nie zmienia faktu, że karanie kogoś kto chce sobie wypić w spokoju piwo i nikomu nie wadzi jest idiotyczne.Adijos - 2013-12-01, 16:56 ZSK trzeba było powiedzieć, że jesteś SA Wardęga
http://w770.wrzuta.pl/fil...iner_sa_wardegaZSK - 2013-12-01, 19:22 Tak, było otwarte a ja byłem po flaszce więc ciężko było argumentować, żem niewinny. Mogli dać upomnienie jako, że:
A. były andrzejki
B. stałem z tym piwem schylony w drzwiach auta (w którym nota bene trwała w najlepsze regularna libacja alkoholowa bez mojego udziału)
C. nie piłem
D. byli w moim wieku i gadało się z nimi w miarę na luzie
E. prawo zakazujące picia piwka jest chore o czym każdy dobrze wie
F. oni też se lubią chlapnąć
Tak w ogóle to jest wina mojego kumpla, który nie chciał kupić na dwóch Wiśniówki przez co puszkowy Lech z lodówki kosztował mnie 103,50zł. Na zdrowie...
Ale odwdzięczę się jak tylko zostanę Inspektorem Nadzoru Budowlanego a oni będą chcieli się gdzieś pobudować. Ja im kuwa dam pozwolenie na budowę...JankielKindybalista85 - 2013-12-01, 21:49 Na ustawie o wychowaniu w trzeźwości i zakazie spożywaniu alkoholu w miejscu publicznym wieszałem psy i w komentarzach na głównej i nawet chyba tu na forum więc mogę tylko powiedzieć: współczuję Ci, łączę się z Tobą w bulu i nadzieji, że przepisy te zostaną zniesione w piz...u! Ale nie kapuje czemu stałeś w drzwiach zamiast wryć się do auta nawet na szóstego albo szybko podać browar któremuś gościowi w środku. Chyba, że tak cię wciągnął wir tego, co działo się w aucie, że nie zauważyłeś naszych dzielnych i zbędnych stróżów prawa aż do chwili, w której zza twoich pleców nie powiedzieli "dobry wieczór". Aha! I czemu stówa? Ja 7,6,3 i 2 lata temu dostawałem 50. Podkręcili taryfikator? To musiała być inicjatywa Sienkiewicza z MSW - ja jako min. finansów nic o tym nie wiedziałem ZSK - 2013-12-01, 22:03 Pytałem, niżej z ceny zejść nie mogli.
A stałem w drzwiach gdyż samochód był trzydrzwiowy a osoba siedząca z przodu akurat polewała tym z tyłu, po za tym byłem tylko zerknąć co robią i zaraz chciałem wrócić do naszego auta gdyż mieliśmy jechać dalej. Piwko trzymałem na wysokości swoich kolan i w sumie zabrałem je tylko po żeby się nie roźlalo w pustym aucie. Oj głupi ja I tak, na ich widok postawiłem delikatnie puszkę na podłodze auta ale yebani mnie wyczaili i się cofnęli. I jeszcze mieli jakąś awarię systemu więc przez długi czas nie mogli sprawdzić czy nie jestem poszukiwanym pedofilem-anarchistą przez co prawie się tam zlałem. To by było +50 do rachunku I jeszcze mi na koniec udanej zabawy życzyli JankielKindybalista85 - 2013-12-01, 22:07 Niefart jak rzadko się zdarza. W 99 na 100 wersji rzeczywistości uniknąłbyś tego mandatu. Akurat trafiła Ci się setna. Wyrazy współczucia. A kumple jakby byli porządni to by zrobili zrzutę. u mnie na Hucie była prosta zasada. Pijemy w 10-ciu, mandat płacimy w 10-ciu. Nawet jeśli tylko jeden został złapany.ZSK - 2013-12-01, 22:10 Spoko, nie zepsuło mi to wieczoru, nawet humoru nie straciłem Fajny pomysł z tą zrzutą. Ja mieszkam w małej miejscowości i tam takich problemów nie mamy, chodzimy z piwkiem ofen po ulicach i często popijamy sobie na szkole bo tam są ławki. W mieście takie rzeczy to codzienność więc nie dziwi mnie, że robicie zrzuty, dobry pomysł JankielKindybalista85 - 2013-12-01, 22:20 Z organami ścigania już od 13 lat, odkąd zacząłem LO, miewałem różne tego typu przejścia, które się teraz nadają na fajne historie barowe. Jak byłem w liceum to ekipa z rok starszych klas (akurat się tak zebrali z trzech sąsiadująch ze sobą osiedli, znali się wcześniej z podstawówek, z meczy itd) miała nawet dokładnie opracowany i umówiony plan operacyjny rozproszenia się w przypadku pojawienia się radiowozu bliżej niż 50 metrów od miejsca, w którym jarali zielsko. Powaga! Jestem pewien, że nigdy nie musieli sprawdzać w praktyce jego skuteczności. Powiedzmy sobie szczerze: jeśli po marihuanie jesteś w stanie konsekwentnie zrealizować jakikolwiek plan to znaczy, że dostałeś kiepski towar!
A ponieważ to jest offtopic a my już parę postów gadamy na temat to idę stąd zanim przyjdzie Sharvari i zacznie krzyczeć!