To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

widzu - 2013-11-29, 15:33

Sharvari napisał/a:
*bo zawsze musi być ta trzecia*

Z takim podejściem to mężczyźni będą się o Ciebie zabijać :D

Adijos - 2013-11-29, 15:37

RudaMaupa napisał/a:
Jankiel K.85 napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
Mieszkam na Hucie, a jestem ze Śląska, więc podwójna moc! Narzeczony też z bloków, więc na Hucie się odnalazł :-D Tak czy owak będzie świetnie ;)

Ruda jak się okaże, że na tym samym osiedlu mieszkamy to wtedy cho na solo bo Ci zrobię wjazd na chatę! :-D

Huta rządzi

TAK HUTA RZĄDZI! Też jestem z Huty, ale nie z Krakowskiej :)

Gratulacje Ruda! :D

widzu - 2013-11-29, 15:56

^AdijoS^ napisał/a:

A z jakiej? Szkła?

Adijos - 2013-11-29, 15:59

widzu napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:

A z jakiej? Szkła?

Nie, żelaza.

ZSK - 2013-11-29, 18:47

Jankiel K.85 napisał/a:
Jak off topic to zapytam z czystej ciekawości bo tak was obserwuję i mi się nasunęło: czy wśród użytkowników tego forum jest chociaż jedna osoba, która NIE ZNOSI (a przynajmniej olewa) mangę, anime, ogólnie całościowo "chińskie bajki"? Czy też - jak zawsze, wszędzie i w każdej sprawie - jestem w mniejszości? ;)

Ja też. Nic do niej nie mam, po prostu nie oglądam.

JankielKindybalista85 - 2013-11-29, 19:02

I znów: jak offtop to offtop. Trzymajcie się ciepło, idę na mecz. Za półtorej godziny przyjaciele z Wrocławia dostaną łomot na Reymonta. :-D
Barbra - 2013-11-29, 23:53

i dostali ;D

kto to widział że nawet rozmowy w offtopie mogą nie pasować do offtopu i zostają gdzieś przeniesione! ;o

RudaMaupa - 2013-11-30, 10:18

Bo to takie urocze było, aż strach się pojawił, że zaginie w czeluściach off-topu! ;)

O Losie, znowu nie mam co na siebie włożyć...

Moris299 - 2013-11-30, 23:19

Dopiero teraz przeczytalem.
wszystkiego naj ruda! Oby bylo jak w bajkach, tzn. zyjcie dlugo i szczesliwie! A najlepiej to bardzo dlugo i bardzo szczesliwie ;)

widzu - 2013-11-30, 23:38

100 lat!
JankielKindybalista85 - 2013-12-01, 02:52

To w ramach offtopu powiem, że wróciłem (pośrednio) z wczorajszego meczu. Wygraliśmy 3-0 a dziś przed chwilą posiedziałem na Mistrzach przed snem bo miałem do dopicia ostatnie piwko i odpadam. dobranoc.
ZSK - 2013-12-01, 15:08

A pozwolę sobie wylać tutaj swoją złość bo dostałem wczoraj mandat za trzymanie piwa w miejscu publicznym. No cudownie po prostu...

Uwaga, wylewam:KUHWA JA PIEHDOLĘ W DOOPĘ JEGO ZAIEBANA MAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

http://s24.postimg.org/58...a2bb7ef3cfe.jpg

Davos - 2013-12-01, 16:55

Rozumiem, że piwo było otwarte? ;) Bo za samo trzymanie piwa nie jest wykroczeniem, co nie zmienia faktu, że karanie kogoś kto chce sobie wypić w spokoju piwo i nikomu nie wadzi jest idiotyczne.
Adijos - 2013-12-01, 16:56

ZSK trzeba było powiedzieć, że jesteś SA Wardęga
http://w770.wrzuta.pl/fil...iner_sa_wardega :D

ZSK - 2013-12-01, 19:22

Tak, było otwarte a ja byłem po flaszce więc ciężko było argumentować, żem niewinny. Mogli dać upomnienie jako, że:
A. były andrzejki
B. stałem z tym piwem schylony w drzwiach auta (w którym nota bene trwała w najlepsze regularna libacja alkoholowa bez mojego udziału)
C. nie piłem
D. byli w moim wieku i gadało się z nimi w miarę na luzie
E. prawo zakazujące picia piwka jest chore o czym każdy dobrze wie
F. oni też se lubią chlapnąć

Tak w ogóle to jest wina mojego kumpla, który nie chciał kupić na dwóch Wiśniówki przez co puszkowy Lech z lodówki kosztował mnie 103,50zł. Na zdrowie...

Ale odwdzięczę się jak tylko zostanę Inspektorem Nadzoru Budowlanego a oni będą chcieli się gdzieś pobudować. Ja im kuwa dam pozwolenie na budowę...

JankielKindybalista85 - 2013-12-01, 21:49

Na ustawie o wychowaniu w trzeźwości i zakazie spożywaniu alkoholu w miejscu publicznym wieszałem psy i w komentarzach na głównej i nawet chyba tu na forum więc mogę tylko powiedzieć: współczuję Ci, łączę się z Tobą w bulu i nadzieji, że przepisy te zostaną zniesione w piz...u! Ale nie kapuje czemu stałeś w drzwiach zamiast wryć się do auta nawet na szóstego albo szybko podać browar któremuś gościowi w środku. Chyba, że tak cię wciągnął wir tego, co działo się w aucie, że nie zauważyłeś naszych dzielnych i zbędnych stróżów prawa aż do chwili, w której zza twoich pleców nie powiedzieli "dobry wieczór". Aha! I czemu stówa? Ja 7,6,3 i 2 lata temu dostawałem 50. Podkręcili taryfikator? To musiała być inicjatywa Sienkiewicza z MSW - ja jako min. finansów nic o tym nie wiedziałem :-D
ZSK - 2013-12-01, 22:03

Pytałem, niżej z ceny zejść nie mogli.
A stałem w drzwiach gdyż samochód był trzydrzwiowy a osoba siedząca z przodu akurat polewała tym z tyłu, po za tym byłem tylko zerknąć co robią i zaraz chciałem wrócić do naszego auta gdyż mieliśmy jechać dalej. Piwko trzymałem na wysokości swoich kolan i w sumie zabrałem je tylko po żeby się nie roźlalo w pustym aucie. Oj głupi ja :D I tak, na ich widok postawiłem delikatnie puszkę na podłodze auta ale yebani mnie wyczaili i się cofnęli. I jeszcze mieli jakąś awarię systemu więc przez długi czas nie mogli sprawdzić czy nie jestem poszukiwanym pedofilem-anarchistą przez co prawie się tam zlałem. To by było +50 do rachunku :D I jeszcze mi na koniec udanej zabawy życzyli :D

JankielKindybalista85 - 2013-12-01, 22:07

Niefart jak rzadko się zdarza. W 99 na 100 wersji rzeczywistości uniknąłbyś tego mandatu. Akurat trafiła Ci się setna. Wyrazy współczucia. A kumple jakby byli porządni to by zrobili zrzutę. u mnie na Hucie była prosta zasada. Pijemy w 10-ciu, mandat płacimy w 10-ciu. Nawet jeśli tylko jeden został złapany.
ZSK - 2013-12-01, 22:10

Spoko, nie zepsuło mi to wieczoru, nawet humoru nie straciłem ;) Fajny pomysł z tą zrzutą. Ja mieszkam w małej miejscowości i tam takich problemów nie mamy, chodzimy z piwkiem ofen po ulicach i często popijamy sobie na szkole bo tam są ławki. W mieście takie rzeczy to codzienność więc nie dziwi mnie, że robicie zrzuty, dobry pomysł :)
JankielKindybalista85 - 2013-12-01, 22:20

Z organami ścigania już od 13 lat, odkąd zacząłem LO, miewałem różne tego typu przejścia, które się teraz nadają na fajne historie barowe. Jak byłem w liceum to ekipa z rok starszych klas (akurat się tak zebrali z trzech sąsiadująch ze sobą osiedli, znali się wcześniej z podstawówek, z meczy itd) miała nawet dokładnie opracowany i umówiony plan operacyjny rozproszenia się w przypadku pojawienia się radiowozu bliżej niż 50 metrów od miejsca, w którym jarali zielsko. Powaga! Jestem pewien, że nigdy nie musieli sprawdzać w praktyce jego skuteczności. Powiedzmy sobie szczerze: jeśli po marihuanie jesteś w stanie konsekwentnie zrealizować jakikolwiek plan to znaczy, że dostałeś kiepski towar! :-D

A ponieważ to jest offtopic a my już parę postów gadamy na temat to idę stąd zanim przyjdzie Sharvari i zacznie krzyczeć! :P