Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - Witam
Marcin55522 - 2014-09-18, 20:13
bartek82r napisał/a:
marcin55522 napisał/a:
Moris299 napisał/a:
Eee tam już żałuje, korek znowu się kłucił
No oprócz tego, to fajnie się spędza tu czas.
No. Właśnie widzę że siedzisz tu już 6 godzin.
Zapoznaje się z forum i czytam stare tematy Fajnie, fajnie jest.Ascara - 2014-09-18, 20:35
bartek82r napisał/a:
Obawiam się że widzu miał rację w związku z częstotliwością przeglądania mistrzów/forum
Ja też! Jestem tu od niecałego miesiąca, teraz mam naprawdę minimum wolnego czasu i niemal cały spędzam tu
widzu napisał/a:
marcin55522, już mieliśmy tu kilku Marcinów. I radzę Ci - uratuj honor imienia.
W tych okolicznościach zostaje cieszyć się, że nie Wojciech ^^
Krokorok napisał/a:
Nienawidzę tego gościa bardziej niż ciebie i Mackersa razem wziętych.
Spokojnie, Krok... Czasem przy bliższym poznaniu ludzie zyskują, a tutaj na forum nikt nie jest już tylko anonimowym hejterem
Jeśli naprawdę się nie znosicie, może rzeczywiście się ignorujcie, ale chyba warto dać sobie drugą szansę? Z tym, że jeśli mogę się doczepić, drogi Marcinie, jesteś tu dopiero od dzisiaj, więc ubliżanie stałym bywalcom (nawet jeśli za sobą nie przepadacie)...
marcin55522 napisał/a:
Dajcie spokój, nie będę w piwnicy dołu kopać, aby zniżyć się do jego poziomu.
... nie jest w dobrym tonie. Marcin55522 - 2014-09-18, 20:50
Ascara napisał/a:
bartek82r napisał/a:
Obawiam się że widzu miał rację w związku z częstotliwością przeglądania mistrzów/forum
Ja też! Jestem tu od niecałego miesiąca, teraz mam naprawdę minimum wolnego czasu i niemal cały spędzam tu
widzu napisał/a:
marcin55522, już mieliśmy tu kilku Marcinów. I radzę Ci - uratuj honor imienia.
W tych okolicznościach zostaje cieszyć się, że nie Wojciech ^^
Krokorok napisał/a:
Nienawidzę tego gościa bardziej niż ciebie i Mackersa razem wziętych.
Spokojnie, Krok... Czasem przy bliższym poznaniu ludzie zyskują, a tutaj na forum nikt nie jest już tylko anonimowym hejterem
Jeśli naprawdę się nie znosicie, może rzeczywiście się ignorujcie, ale chyba warto dać sobie drugą szansę? Z tym, że jeśli mogę się doczepić, drogi Marcinie, jesteś tu dopiero od dzisiaj, więc ubliżanie stałym bywalcom (nawet jeśli za sobą nie przepadacie)...
marcin55522 napisał/a:
... nie jest w dobrym tonie.
Spójrz na jego pierwszy post w stosunku do mnie.RudaMaupa - 2014-09-18, 20:55 Całe szczęście podobno nieważne jak mężczyzna zaczyna, ale jak kończy. A jak się będziecie upierać, to i ja się uprę :
Ascara - 2014-09-18, 21:54
marcin55522 napisał/a:
Ascara napisał/a:
Z tym, że jeśli mogę się doczepić, drogi Marcinie, jesteś tu dopiero od dzisiaj, więc ubliżanie stałym bywalcom (nawet jeśli za sobą nie przepadacie)...
marcin55522 napisał/a:
Spójrz na jego pierwszy post w stosunku do mnie.
Czytałam całą waszą rozmowę, ale wydaje mi się, z całym szacunkiem, że istnieje różnica między stwierdzeniem, że się kogoś nie cierpi, a ubliżaniem jego poziomowi.Marcin55522 - 2014-09-18, 21:57
Ascara napisał/a:
marcin55522 napisał/a:
Ascara napisał/a:
Z tym, że jeśli mogę się doczepić, drogi Marcinie, jesteś tu dopiero od dzisiaj, więc ubliżanie stałym bywalcom (nawet jeśli za sobą nie przepadacie)...
marcin55522 napisał/a:
Spójrz na jego pierwszy post w stosunku do mnie.
Czytałam całą waszą rozmowę, ale wydaje mi się, z całym szacunkiem, że istnieje różnica między stwierdzeniem, że się kogoś nie cierpi, a ubliżaniem jego poziomowi.
Oj tam, nie przesadzaj. Z nim się pogodziłem ( chyba ) to teraz Ty zaczynasz?saRenia - 2014-09-18, 21:57 Witaj na forum. Mam nadzieję, że Ci się spodoba Marcin55522 - 2014-09-18, 22:00 Już mam prawie 8 godzin online, także podoba mi się, podoba V - r - 2014-09-18, 22:00 Osiem? Pff, leszcz Marcin55522 - 2014-09-18, 22:06
V - r napisał/a:
Osiem? Pff, leszcz
Rekordu nie pobije :fuck you:Moris299 - 2014-09-18, 22:34 Ja pierdziele właśnie zdałem sobie sprawę, że jestem idiota V - r - 2014-09-18, 22:34 Tak późno?Szyszek - 2014-09-18, 22:39
V - r napisał/a:
Tak późno?
Jak to mawiają, lepiej późno niż wcale.Moris299 - 2014-09-18, 22:40 Po pierwszym poście serio zastanawiałem się czemu nie chce podać imienia i dopiero teraz sobie uświadomiłem jak ma na imię Ascara - 2014-09-18, 22:52
Moris299 napisał/a:
Po pierwszym poście serio zastanawiałem się czemu nie chce podać imienia i dopiero teraz sobie uświadomiłem jak ma na imię
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Moris, dziękuję Ci! Już sądziłam, że to będzie kolejny byle jaki dzień, w którym żadnych lepszych powodów do rozbawienia nie było, a tu nagle zapewniłeś mi śmiech w głos Davos - 2014-09-18, 23:05
marcin55522 napisał/a:
Już mam prawie 8 godzin online, także podoba mi się, podoba
V - r napisał/a:
Osiem? Pff, leszcz
V - r, on tu jest dopiero pierwszy dzień więc wynik całkiem dobry Sandra będzie dumna
Moris napisał/a:
Po pierwszym poście serio zastanawiałem się czemu nie chce podać imienia i dopiero teraz sobie uświadomiłem jak ma na imię
No przecież wiadomo, że Alfons V - r - 2014-09-18, 23:06 Też długo siedziałem od pierwszych dni.Marcin55522 - 2014-09-19, 09:40
Moris299 napisał/a:
Ja pierdziele właśnie zdałem sobie sprawę, że jestem idiota
Nikt wcześniej Ci już wcześniej o tym nie mówił? Dobrze mówi Szyszek, że lepiej późno niż wcale Adijos - 2014-09-19, 18:06 O. Witaj nowy Mam nadzieję, że się zaklimatyzujesz.Marcin55522 - 2014-09-19, 18:12
Adijos napisał/a:
O. Witaj nowy Mam nadzieję, że się zaklimatyzujesz.
Już chwile po przywitaniu się zaklimatyzowałem
PS. Ciąg ze mną rozmowę pod tym tematem Potrzebuje jeszcze 3 postów