Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - Kazali się witać to się witam
V - r - 2014-07-21, 20:42 Potwierdzam, link działa prawidłowo.Love178 - 2014-07-21, 20:55 To dobrze, za złe linki są bany
*Nie dotyczy IcywindaR - y - 2014-07-21, 20:56 Nosz nie straszyć mnie proszę! pięć razy sprawdzałam poprawność tego! brutalka - 2014-07-21, 21:37 I mnie tu jeszcze nie było? Cudem chyba;) Przywituję się
PS Kocham Twój avatar...! R - y - 2014-07-21, 21:54 Witam i dziękuję.
Avatar jest pierwsza klasa hehe widzę fanka SoA?widzu - 2014-07-21, 21:55 Przepraszam że się wtrącam, ale... Co to SoA? Adijos - 2014-07-21, 21:57 widzu - 2014-07-21, 21:58 A, no tak. Zaknafein - 2014-07-21, 21:59 Sons of Anarchy zapewne, spójrz w jej sygnebrutalka - 2014-07-21, 22:00
R - y napisał/a:
Witam i dziękuję.
Avatar jest pierwsza klasa hehe widzę fanka SoA?
Nie, ale nie pogardzę dobrym przystojniakiem do pooglądania ;pLove178 - 2014-07-21, 22:02
brutalka napisał/a:
Nie, ale nie pogardzę dobrym przystojniakiem do pooglądania ;p
R - y - 2014-07-21, 22:03 hehe czy to dobry pomysł na autopromocję? Brutalka nie pogardzio przystojniakiem http://youtu.be/q88ZuizTEGI (jest goły tyłek facetom nie polecam)Szyszek - 2014-07-21, 22:04 Witaj na naszym forum! Czuj się jak w domu! brutalka - 2014-07-21, 22:05
R - y napisał/a:
hehe czy to dobry pomysł na autopromocję? Brutalka nie pogardzio przystojniakiem http://youtu.be/q88ZuizTEGI (jest goły tyłek facetom nie polecam)
R - y - 2014-07-21, 22:07 Och i tak, SoA to Sons of Anarchy.
Dziękuję, witam, heloł!Davos - 2014-07-21, 23:17 Ciekawie wygląda to Szyszkowe "Czuj się jak w domu" w zestawieniu z sygnaturą ze slipami
bartek82r napisał/a:
Podobno to forum jest jak nałóg.
Podobno? Zanim Bartek wymyślił forum, był piękny i młody, a jak wygląda teraz - widać w avatarze. Dobrze, że chociaż koszula świeża Sharvari - 2014-07-22, 00:38
cóż, jako że jesteśmy na forum miszczowieorg, głównym źródłem wiadomości o nowych userach są jego komentarze, więc pisząc takie "żarty" mogłaś się spodziewać różnych reakcji na swoją osobę, na sb je widać. zresztą sam Bartek na pewno nie zaprosił ciebie ze względu na to, że "można pogadać z tobą na różne tematy i jesteś inteligentną kobietą", dlatego byłam na niego zła, bo osobiście jestem już zmęczona tym, że co chwilę ktoś "dla jaj" zaprasza do nas kontrowersyjne osoby. jednocześnie przykro mi, że tak wyszło, nie spodziewałam się że jednak do nas dołączysz (albo nie tak szybko) oraz cieszę się, że wzięłaś to do siebie i tu na forum pokazujesz się nam z tej poważniejszej i prawdziwej strony. każdy tutaj jest w jakimś stopniu zboczony i dziwny ale nie jest z tym AŻ TAK otwarty. nie przeglądam już mistrzów, więc link do twoich komentarzy dostałam od innej osoby i przeczytałam je za jednym razem, więc charakter większości mnie lekko poraził. i wiele osób tak robi, jeżeli kogoś nie kojarzy na forum - zagląda na profil i czyta. jeżeli ktoś się zachowuje tak a nie inaczej, niech nie dziwi się potem, że tak go ludzie traktują. więc podpinam się do Love, to reakcja na twój przedstawiony image. zgadzam się też co do forum, mnie ze strony nikt nie kojarzył ani ja większości ludzi, tutaj liczy się przede wszystkim osobowość, a nie screeny, komentarze, punkty za nie itp.
ale różnie bywało, byłam z początku sceptycznie nastawiona już do kilku osób stąd i teraz z żadną już nie ma żadnych wojen, sama miłość i tolerancja (no poza wojtkiem i jego kochankiem, tym to walnęliśmy bany ). wszystkie posty nadrobiłam i cieszę się, że szybko się zaaklimatyzowałaś i wytrzymałaś pierwszy dzień R - y - 2014-07-22, 00:57 Nie no, trzeba przyznać, że na mistrzach usiłowałam być na przymus zabawna. Piszę tam rzadko i po prostu starałam się coś pisać w formie żartobliwej lekko kontrowersyjnej itp. No błąd zrobiłam, rozumiem punkt widzenia oczywiście. Sama bym pewnie takie wrażenie miała. Po prostu z marszu się rozpisałam.
Jestem dziwna, mam ciężkie poczucie humoru, ale oczywiście też mam spory dystans do siebie i trochę mnie te rozmówki na SB uraziły, ale też po prostu otworzyły oczy, że fakt, mogłam przesadzić. Człowiek uczy się na błędach.
Mam nadzieję, że się jakoś uda tutaj i się dogadamy wszyscy bez większych awantur czy coś RudaMaupa - 2014-07-22, 06:23 Witaj, R - y.KicerK - 2014-07-22, 10:40 Widzę, że była o mnie mowa witaj
[ Dodano: 2014-07-22, 11:50 ]
Jeszcze jedno
widzu napisał/a:
Hey
Widzu, czemu zawsze takich nietrafionych emotek uzywasz?