To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Z życia forum - Spotkania forumowe, zloty, konwenty

saRenia - 2014-07-07, 22:35

Barbra napisał/a:
to zupełnie odwrotnie niż ja :D :D

Wiem, że to dosyć niespotykane :)

monjiczq - 2014-07-07, 23:01

A dla mnie bez roznicy jak zaczne gadac to nie moge skonczyc nie wazne czy net czy na zywo :c
Davos - 2014-07-09, 00:14

brutalka napisał/a:
Davos napisał/a:

brutalka napisał/a:
we wrześniu w Poznaniu będę tak czy siak;)

Cieszy mnie to :)

A nie powinno, bo będziesz w takim razie zobowiązany do znalezienia mi noclegu :D

Jakoś temu zaradzimy ;)

-Veon- napisał/a:
brutalka napisał/a:
A nie powinno, bo będziesz w takim razie zobowiązany do znalezienia mi noclegu

Ja mogę załatwić. Jak się lekko ściśniemy to zmieścimy się na moim łóżku. ;)

Proszę proszę, Brutalka napisała, że przyjedzie i od razu chętni się zgłaszają tłumami, by służyć noclegiem :)

Fajnie, że większości pasuje Poznań, może jednak jest szansa, że naprawdę uda się spotkać. A skoro kilku osobom pasuje wrzesień, to może wtedy zrobimy to spotkanie?
W temacie nie wypowiedziało się jeszcze kilka osób, czekam na ich głosy. Matheus też jest z Poznania, może by wpadł. A może nawet Veon da się przekonać, w końcu prośba Brutalki o nocleg jest mocnym argumenetem ;)

monjiczq - 2014-07-09, 01:04

No caly czas wrzesien jest data spotkanka zaden nius
bartek82r - 2014-07-09, 07:37

Davos napisał/a:
A może nawet Veon da się przekonać, w końcu prośba Brutalki o nocleg jest mocnym argumenetem ;)

Chyba nocnym ;)

Davos - 2014-07-09, 12:12

Też ;)
KicerK - 2014-07-09, 13:47

Nie było mnie kilka dni na forum. Zlot? Jestem chętny i to jeszcze jak coś o Poznaniu mówiliście to wręcz super, bo do Poznania mam raczej blisko :) Co do daty to mi wszystko jedno :muk:
widzu - 2014-07-09, 20:41

brutalka napisał/a:
A nie powinno, bo będziesz w takim razie zobowiązany do znalezienia mi noclegu :D

U mnie jest miejsce, jedyny kłopot, że byś miała z Poznania bliżej do Swojego domu niż do mojego. :P :D

Moris299 - 2014-07-09, 20:50

U mnie też możesz spać. Siostry nie ma to łóżko wolne. Ew. jak się boisz moge spać z tobą.
Jedyny problrm iest taki, że do Poznania kam 160km

brutalka - 2014-07-10, 11:20

UWAGA!

Proszę osoby, które są realnie zainteresowane zlotem, o PW do mnie, zrobię wstępną listę, umieszczę ją w pierwszym poście i będę aktualizować, co jakiś czas, dodając kolejne ustalenia jak data i miejsce.

;)

Edit:

Miejsce zlotu: Poznań.
Czas: wrzesień (później ustalimy konkretny termin).

Obecni na 100% (żeby znaleźć się na liście, proszę o PW do mnie):

- brutalka,
- Davos,
- monjiczq.

saRenia - 2014-07-10, 13:36

Jak w Poznaniu, to ja się nie piszę.
brutalka - 2014-07-10, 19:39

Szkoda, szkoda.

A co z resztą? Nadal czekam na PW z określeniem się ;)

Adijos - 2014-07-10, 20:12

Za dwa lata to ok. Będę bardziej niezależny.
Moris299 - 2014-07-10, 21:29

Ja jestem mocno zależny od daty
brutalka - 2014-07-12, 12:34

No ludzie, zastanówcie się;) Z tego, co udało mi się zobaczyć na tym forum, to wrzesień powinien być dla Was miesiącem, w którym trzeba świętować. Czy to nie we wrześniu 2013 powstało to forum? Przynajmniej to wynika ze statystyk. Palnęłam wrześniem ot tak, a tu wyszło, że trafiłam w dziesiątkę. Najlepiej świętować, spotykając się w fajnym gronie, czy nie?

Początkowo przewiduję duszną atmosferę skrępowania, zdziwienia i intensywnego przypatrywania się sobie (jawnego lub przyczajonego tj. pochylając głowę tak, że oczy muszą prawie wyjść z oczodołów, żeby cokolwiek zobaczyć).

Na rozluźnienie atmosfery najlepsza będzie jakaś gra, np. kręgle lub cokolwiek innego, co samo z siebie da nam neutralne tematy do rozmów, okazję do przechwałek jacy to jesteśmy dobrzy lub marudzenia, że mamy zeza, do pośmiania się z moich prób uniesienia kul ;p

Połazimy po Poznaniu, byłam w nim kilka... może naście razy i wydał mi się ciekawym i ładnym miastem. Davos wspomniał o zoo(!) - byłam w nowym zoo, niestety w nieodpowiednim czasie bo późną jesienią, kiedy dodatkowo padało i przeprowadzano sporo remontów wybiegów, ale uparłam się, żeby iść i cała mokra, ale cieszyłam się jak dziecko;p Początek września to chyba jeszcze całkiem niezła pora na odwiedzenie go, więc byłoby super ;)

Wypad nad jezioro też mnie przekonuje. Możemy się bardzo dobrze bawić i może z tego wyjść jakaś fajna tradycja zlotowa, hm? ;) Trzeba tylko chęci, więc ogarnijcie się, bo ja nadal czekam na PW!

;)

Adijos - 2014-07-12, 14:38

Nie lepiej we wakacje? Lipiec/Sierpień, bo Wrzesień to już tak trochę jesień się zaczyna.
brutalka - 2014-07-12, 14:43

Mam już jeden zlot w lipcu, a w sierpniu wesele, więc wtedy beze mnie, ale możecie zmienić datę, jeśli więcej osób będzie mogło przyjechać. Ja może coś wykombinuję, ale wtedy do samego końca nie będę 100% pewna ;)

Poza tym jesień zaczyna się 23 września dopiero, a ja mówiłam o początku września, nawet pierwszy weekend tj. 5, 6, 7 września.

Moris299 - 2014-07-12, 14:50

5 wrzesień - moje urodziny (y)
monjiczq - 2014-07-12, 15:46

No mi wrzesien pasi najbardziej skoro bede w Polszy lolol
Davos - 2014-07-13, 01:19

Hm, tak sobie luźno rzuciłem pomysł z Zoo, a tu się okazuje, że są chętni :D Spoko, nawet chętnie bym się przeszedł, bo w Nowym Zoo nie byłem chyba z 10 lat :) Dużo zależy oczywiście od pogody, ale to Zoo jest na tyle wielkie, że idąc najdłuższą trasą można tam spędzić cały dzień. Kręgle też by się nadawały idealnie na wypad większą grupą.