To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Z życia forum - Częstotliwość

Milo970 - 2014-03-04, 21:59
Temat postu: Częstotliwość
Z racji że matury się zbliżają zacząłem się do nich przygotowywać B)
W związku z czym będę rzadziej odwiedzał to zacne forum :|
Ciężko bo ciężko będzie ale maturę trzeba zdać B) (i tu nie chodzi tylko o zakład z kumplem o litra ) bo bez tego papierka z robotą będzie kiepsko ;)

Sharvari - 2014-03-04, 22:03

ok.
widzu - 2014-03-04, 22:04

Jeszcze rzadziej?

Ale serio, też się będę powoli zbierał :/

Milo970 - 2014-03-04, 22:04

Shav, dzięki za te ciepłe słowa, jestem nimi dogłębnie wzruszony ;)
icywind - 2014-03-04, 22:05

Mogę wam pomóc z całek jak coś.
Sharvari - 2014-03-04, 22:07

Milo970 napisał/a:

np

Milo970 - 2014-03-04, 22:09

Sharvari napisał/a:
Milo970 napisał/a:

np

kk

brzozik70043704352251515 - 2014-03-04, 22:10

powodzenia! ;]
Barbra - 2014-03-04, 22:12

icywind napisał/a:
Mogę wam pomóc z całek jak coś.

dzięki ajsowi będziecie mogli wyprowadzić sobie wzór na pole koła na wypadek gdybyście zapomnieli jak się korzysta z karty wzorów

Davos - 2014-03-04, 22:25

Milo970 napisał/a:
Ciężko bo ciężko będzie ale maturę trzeba zdać B) (i tu nie chodzi tylko o zakład z kumplem o litra ) bo bez tego papierka z robotą będzie kiepsko ;)

Z tym papierkiem też będzie kiepsko z robotą :P Serio założyłeś się o flachę z kumplem, że zdasz maturę? :D

Zaknafein - 2014-03-04, 22:51

spk
icywind - 2014-03-04, 23:14

Barbra napisał/a:

dzięki ajsowi będziecie mogli wyprowadzić sobie wzór na pole koła na wypadek gdybyście zapomnieli jak się korzysta z karty wzorów

To był taki kawał o tym:
Profesor matematyki nie mógł znaleźć pracy, wszędzie mówili, że nie stać ich na tak wybitną osobistość. No to się wkurzył i zdesperowany poszedł do urzędu pracy, powiedział, że skończył zawodówkę i szuka pracy jako hydraulik. Udało się, dostał pracę. Za jakiś czas ktoś mądry wymyślił, że żeby być hydraulikiem, to trzeba mieć maturę, no i wysłali całą brygadę, w której pracował profesorek na wieczorowe kursy z matematyki. Na pierwszych zajęciach nauczyciel wziął profesorka do tablicy i pyta jaki jest wzór na pole koła. Profesorek na to, że nie wie, ale zaraz sobie wyprowadzi. No i zaczyna, pół tablicy zabazgrał wzorami i coś mu nie wychodzi. Nagle słyszy szept z pierwszej ławki: "Zmień granice całkowania..."
:-D

ZSK - 2014-03-05, 00:29

Branżowe kawały są spoko :D Na szczęście dla was na maturze nie ma całek.
Są za to błędy kardynalne i samochody jadące z punktu a do b i na odwrót. Albo pociągi (należy uwzględnić opóźnienie).

Powodzenia, dacie radę, to nic strasznego ;)

[ Dodano: 2014-03-05, 00:30 ]
Ps. Warto mieć na każdym egzaminie linijkę ze sobą. Te cholerne plomby na krawędziach niekiedy tak mocną trzymają, że ciężko je zerwać.

widzu - 2014-03-05, 14:17

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Ps. Warto mieć na każdym egzaminie linijkę ze sobą. Te cholerne plomby na krawędziach niekiedy tak mocną trzymają, że ciężko je zerwać.

Dostaliśmy już instrukcje od polonistki, że "do tego najlepiej nadaje się dowód osobisty" :P

Milo970 - 2014-03-05, 19:19

Davos napisał/a:
Milo970 napisał/a:

Z tym papierkiem też będzie kiepsko z robotą :P Serio założyłeś się o flachę z kumplem, że zdasz maturę? :D

Tak, jak zdam maturę on stawia, a jak nie zdam to ja stawiam proste i wszyscy szczęśliwi :piwo:
Ale nie jest źle matmę już w większości załatwiłem teraz za polski trzeba się zabrać ;) (I tu przychodzi moment w którym, zdałem sobie sprawę że jednak te lektury, na coś się mogły przydać )
Z angielskiego dam radę najgorzej będzie matura ustna :|

Sharvari - 2014-03-05, 19:24

Milo970 napisał/a:
teraz za polski trzeba się zabrać ;) (I tu przychodzi moment w którym, zdałem sobie sprawę że jednak te lektury, na coś się mogły przydać )

no ja ci to już od pół roku mówię.

rozumiem martwić się o wynik, ale żeby w ogóle zdać?

ja jestem już mega spokojna z tymi maturami. prezentację z polskiego obiecała mi kumpela pomóc ogarnąć, w dodatku mam ją na rano i będę miała spokój potem :D gorzej z angielskim, bo popołudniu i będę się stresować pół dnia i nic nie zrozumiem :( ale lajtowy nauczyciel będzie to spoko.

icywind - 2020-06-16, 18:51

A Milo dalej przygotowuje się do matury [*]
macbed - 2020-06-16, 18:54