Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - Witam :)
saRenia - 2014-01-04, 12:07 Temat postu: Witam :)Mam na imię Renata, mam 23 lata, jestem umysłem jak najbardziej ścisłym. W wolnym czasie słucham muzyki, oglądam seriale/anime lub liczę całki. Wchodzę na mistrzów codziennie i przeglądam główną razem z komentarzami, skąd kojarzę większość użytkowników tego forum. Sama dosyć rzadko coś komentuje, więc wątpię, by mnie ktoś kojarzył AnswersMaster - 2014-01-04, 12:18 Masz rację, nie kojarzę Cię, ale zawsze się cieszę jak wpadnie do nas ktoś, kto konta na mistrzach nie zakładał w tym samym dniu co na forum. Witamy w naszych skromnych progach.Antybristler - 2014-01-04, 12:20 Hej i niech Żółw będzie z Tobą Kalipso - 2014-01-04, 12:36 Cześć Renato.
AnswersMaster napisał/a:
ale zawsze się cieszę jak wpadnie do nas ktoś, kto konta na mistrzach nie zakładał w tym samym dniu co na forum.
Oj czepiasz się. Niektórzy przeglądają mistrzów od lat, a nie widzą sensu, żeby się zarejestrować. Posiadanie konta na mistrzach to jakiś wyznacznik fejmu?ProFace - 2014-01-04, 12:43 Witaj. Masz przeuroczy avatar AnswersMaster - 2014-01-04, 12:50
Kalipso napisał/a:
Oj czepiasz się. Niektórzy przeglądają mistrzów od lat, a nie widzą sensu, żeby się zarejestrować. Posiadanie konta na mistrzach to jakiś wyznacznik fejmu?
Raczej tego, że to forum stworzone w zamyśle dla ludzi z mistrzów. Do tego właśnie przy tych "tychsamodniowych" najczęściej występuje problem z trollami.Adijos - 2014-01-04, 12:56 Siema! monjiczq - 2014-01-04, 13:02 witaj saRenia - 2014-01-04, 13:03 @ProFace dziękuję. Sarny to moje ulubione zwierzaki KicerK - 2014-01-04, 13:03 hej! Sharvari - 2014-01-04, 13:08 witaj.
renatkapar napisał/a:
Sarny to moje ulubione zwierzaki
ja kocham lelenie, myślę że się dogadamy : >monjiczq - 2014-01-04, 13:12
renatkapar napisał/a:
Sarny to moje ulubione zwierzaki
Miałam kiedyś sarnę, nazwałam ją Madzia i karmiłam mlekiem z butelki i miała nawet różową kokardkę. I umarła.Kalipso - 2014-01-04, 13:35
AnswersMaster napisał/a:
Raczej tego, że to forum stworzone w zamyśle dla ludzi z mistrzów. Do tego właśnie przy tych "tychsamodniowych" najczęściej występuje problem z trollami.
Trolle były, są i będą. "ludzie z mistrzów" to tylko i wyłącznie osoby posiadające konto na mistrzach od X czasu?
AnswersMaster napisał/a:
ale zawsze się cieszę jak wpadnie do nas ktoś, kto konta na mistrzach nie zakładał w tym samym dniu co na forum.
Czyli "tychsamodniowi" nie są mile widziani? Zarejestrowali się na mistrzach? Zarejestrowali. Dlatego nie widzę sensu szufladkować użytkowników na "tychsamodniowych" i będących na mistrzach od dłuższego czasu. Wymagacie przy zakładaniu konta podania linku do profilu, to rejestrują się na mistrzach. A przecież mogą przeglądać mistrzów i być na bieżąco od paru/kilku lat. Później taka osoba wchodzi tutaj i wita go zapytanie kogo jest multikontem...monjiczq - 2014-01-04, 13:44 Kalipso ale niepotrzebny nam wysyp ludzi jak np. Wojtek sprowadza sobie znajomych z różnych stron którzy z mistrzami nie mają nic wspólnego, tylko dlatego żeby mógł sobie z kimś dyskutować o polityce.Kalipso - 2014-01-04, 13:51
monjiczq napisał/a:
Kalipso ale niepotrzebny nam wysyp ludzi jak np. Wojtek sprowadza sobie znajomych z różnych stron którzy z mistrzami nie mają nic wspólnego, tylko dlatego żeby mógł sobie z kimś dyskutować o polityce.
Zgadzam się, ale nie każdy nowy "tychsamodniowiec" jest kolegą Wojtka, prawda?
Oczywiste jest, że skoro screeny z forum lądują na mistrzach to pojawi się więcej osób, bo jest to autoreklama. Nie chcecie nowych? Zakończcie rejestracje i egzystujcie we własnym gronie, nie dopuszczając innych.KicerK - 2014-01-04, 13:56 Ale o co ta spina? To oczywiste, że mamy większe zaufanie do osób które już miały konto.Adijos - 2014-01-04, 13:57 Że jeszcze nikt nie napisał, że współczuje Antkowi Aż się dziwię.
Tu popieram KicerKa.Kalipso - 2014-01-04, 13:59
^AdijoS^ napisał/a:
Że jeszcze nikt nie napisał, że współczuje Antkowi Aż się dziwię.
Chyba kpisz. Kto powiedział, że w życiu osobistym jestem taka sama?
Antek nie jest ubezwłasnowolniony, nie przywiązałam go do kaloryfera, nie jest zakneblowany. Ma wolną drogę.
Nie znasz, nie oceniaj.Sharvari - 2014-01-04, 14:00 koniec offtopu, bo tym razem nie oskarżeniami o mk odstraszacie nowych.Antybristler - 2014-01-04, 14:15 Spina spiną, ale proszę nie wtrącać w to naszego związku.