Hydepark - Wędrówki górskie
MsMadeleine - 2020-01-08, 22:28 Temat postu: Wędrówki górskie Mam nadzieję, że jeszcze nie było takiego tematu. Może nie będzie dużego odzewu, ale i tak jestem ciekawa.
Lubicie góry?
Jakie są wasze ulubione miejsca?
Gdzie już byliście albo zamierzacie się wybrać?
Ja osobiście zamierzam się w to wkręcić, wybieramy się z Wilkiem w tym roku na kilka dni w góry, może niekoniecznie od razu jakieś wielkie szczyty, planujemy też zobaczyć doliny Fajne są takie wędrówki, relaksujące, a z drugiej strony poprawiają kondycję.
Lilith - 2020-01-08, 22:29
Lubię. Połoniny ftw, polecam Wetlińską w szczególności.
NieMamKlawiatury - 2020-01-09, 12:20
Ja to mam kurwa wędrówki górskie wszędzie, nie polecam sheffield, wszędzie tylko te pierdolone pagórki, nogi mnie bolą non stop.
Lilith - 2020-01-09, 12:47
NieMamKlawiatury napisał/a: | wszędzie tylko te pierdolone pagórki |
Uwielbiam pagórkowate tereny. Może to dlatego, że ja się wychowałam na takich terenach i dla mnie stanowią one element nostalgii
widzu - 2020-01-09, 16:22
/summon Merengul
Love178 - 2020-02-09, 10:43
NieMamKlawiatury napisał/a: | Ja to mam kurwa wędrówki górskie wszędzie, nie polecam sheffield, wszędzie tylko te pierdolone pagórki, nogi mnie bolą non stop. |
Pod koniec grudnia wpadłam na pomysł, że fajnie będzie się przejść ze stacji Tokyo do stacji Shinjuku, ale okazało się to 1,5 godzinnym pacerkiem non-stop pod górkę, więc ostatecznie oceniam pomysł 2/10
Udało się?
|
|
|