Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Redakcja telenoweli "Wiara w ludzi" i innych - Nasze telenowele-komentarze
bartek82r - 2013-11-29, 15:01
Dzięki za przeniesienie CAŁEGO tematu!
Że też Ci się chciało? PODZIWIAM
Czekamy więc na ciąg dalszy "Wiary w ludzi"
PS:Kiedy przeniesiesz pozostałe tematy? AnswersMaster - 2013-11-29, 15:04 Temat jeśli ktoś chciałby jakąś telenowelę jakoś skomentować czy cokolwiek o niej napisać, żeby nie offtopować w samej historii.
[ Dodano: 2013-11-29, 15:05 ]
Bartek pozostałych chyba nie ma po co. Nie chciało mi się, ale chciałem zachować ten temat, wiec mimo wszystko to zrobiłem Nie ma za co;)AnswersMaster - 2014-01-24, 12:56 Jakaś daremna ta telenowela o shoutboxie, dość ograniczone pole do manewrów, mało popisów dla wyobraźni. Wolę takie z otwartym światem, a przynajmniej dużo większym niż ograniczonym do shoutboxa. Zbieram chętnych do tworzenia innej, proszę o wpisy pod spodem tych ludzi, którzy tak na oko przynajmniej pare razy w tygodniu dawali by wpis do kontynuacji. Jeśli ktoś już ma pomysł na jakiś początek, na jakieś tło i jest chętny, to może napisać, że jest chętny do pierwszego posta. Sam mogę też to zrobić, ale to jak sie nikt nie zgłosi.Adijos - 2014-01-24, 13:17 Ja mogę pisać. Nie ma problemu. Tylko będzie mi musiał zawsze ktoś przypomnieć. monjiczq - 2014-01-24, 18:13 Ja już sie zgłaszałam do wiary w ludzi więc ja jestem otwartaChodnikowyWilk - 2015-04-19, 20:40 AM Czekam na 2 czesc
[ Komentarz dodany przez: SlownikOrtograficzny: 2015-04-19, 21:59 ]
Nie ten temat, heheMoris299 - 2015-04-19, 21:18 Bardzo fajne ChodnikowyWilk - 2015-04-19, 21:20 Slownik, Am pisal zeby tu komentowac
[ Komentarz dodany przez: SlownikOrtograficzny: 2015-04-19, 22:26 ] Mackers - 2015-04-19, 21:21 Serio? Nie doczytałem...
W takim razie jeszcze raz napiszę, ciekawy tekst! Zaknafein - 2015-04-19, 23:31 A ja to zawsze na tych lutniach nakurwiam w Waszych opowiadaniach V - r - 2015-04-19, 23:36 Właśnie, ja też mogę ponakurwiać. Nawet powinienem.Davos - 2015-04-19, 23:43 Zak, bo w końcu jesteś bardem
Chyba zresztą ja to pierwszy opisałem, a reszta zaczęła bezczelnie zżynać ten pomysł RudaMaupa - 2015-04-20, 07:34 Spójrz na to z drugiej strony - zostałeś prekursorem, wszyscy idą w Twe ślady!
Uwielbiam czytać Wasze opowiadania. AnswersMaster - 2015-04-20, 15:47 Zak a może w każdej historii jesteś tą samą postacią, która po prostu ma różne przygody? A w ogóle to żadne zżynanie. Nie trzeba nawet czytać innych historii, żeby wiedzieć, że w większości z nich odbywających się w a la średniowiecznych czasach Zakowi podmienią gitarę na właśnie lutnię. To taki najoczywistszy zastępca dzisiejszych strunowych instrumentów. Wszak chciałem dać na początku harfe, ale uznałem, że to zbyt nawiązujące do części mechanizmu dźwigniowego służące do wprawiania ich w ruch za pomocą nacisku nogą i że nie zrobię tego Zakowi To tak jak w każdej historii Wojtek jest pewnie spaślakiem i nie muszę ich nawet czytać ,żeby wiedzieć iż tak został przedstawiony To taki nieodłączny element, każdy sie czymś na forum charakteryzuje i Wojtek zawsze (o ile ktoś specjalnie na przekór nie zrobi inaczej) będzie grubasem, a Zak będzie bardem (ewentualnie elfem) . W końcu chcemy was w jakiś sposób upodobnić do rzeczywistości Zaknafein - 2015-04-20, 17:21
AnswersMaster napisał/a:
Wszak chciałem dać na początku harfe, ale uznałem, że to zbyt nawiązujące do części mechanizmu dźwigniowego służące do wprawiania ich w ruch za pomocą nacisku nogą i że nie zrobię tego Zakowi
O kurwa, zostałbym aniołkiem Davos - 2015-04-20, 22:33 W jednym moim opowiadaniu Wojtek miał wysportowaną sylwetkę, a Zak grał na fujarce
No, ale to była historia alternatywna więc tak być musiało.Ascara - 2015-04-21, 12:31
AnswersMaster napisał/a:
Zak a może w każdej historii jesteś tą samą postacią, która po prostu ma różne przygody? A w ogóle to żadne zżynanie. Nie trzeba nawet czytać innych historii, żeby wiedzieć, że w większości z nich odbywających się w a la średniowiecznych czasach Zakowi podmienią gitarę na właśnie lutnię. To taki najoczywistszy zastępca dzisiejszych strunowych instrumentów. Wszak chciałem dać na początku harfe, ale uznałem, że to zbyt nawiązujące do części mechanizmu dźwigniowego służące do wprawiania ich w ruch za pomocą nacisku nogą i że nie zrobię tego Zakowi To tak jak w każdej historii Wojtek jest pewnie spaślakiem i nie muszę ich nawet czytać ,żeby wiedzieć iż tak został przedstawiony To taki nieodłączny element, każdy sie czymś na forum charakteryzuje i Wojtek zawsze (o ile ktoś specjalnie na przekór nie zrobi inaczej) będzie grubasem, a Zak będzie bardem (ewentualnie elfem) . W końcu chcemy was w jakiś sposób upodobnić do rzeczywistości
A mnie nie ma w ogóle </3AnswersMaster - 2015-04-21, 16:24
Ascara napisał/a:
A mnie nie ma w ogóle </3
Tak jak większości aktywnych użytkowników:)
AnswersMaster napisał/a:
Wiele postaci się jeszcze nie pojawiło, ponieważ ich wprowadzenie mam w dalszym planie historii.
Staram się budować tą historię tak jak budowało się to forum (no, w dużym uproszczeniu...albo wręcz skomplikowaniu). Pierwsza część to tak jakby powstanie pierwszego forum. Ciebie tam nie było:)bartek82r - 2015-04-21, 16:26 Jak dla mnie świetne
I oczywiście czekam na ciąg dalszy AnswersMaster - 2015-04-21, 20:18 Dziękuję wszystkim za opinie:) Jeszcze się nie zabrałem za ciąg dalszy, ale kiedyś będzie