Hydepark - nawiedzone mieszkanie
krojechleb - 2018-06-12, 11:38 Temat postu: nawiedzone mieszkanie oglądam sobie wczoraj serial Zakazane Imperium ( polecam) i wypiłem do tego 2 piwka. Idę się odlać patrzę drzwi do łazienki otwarte to je pchnąłem i poszedłem do kibla który jest w pomieszczeniu obok łazienki. Wychodzę patrzę a drzwi znowu otwarte. Myślę sobie co tu się odpierdala. Ale zamknąłem drzwi i poszedłem oglądać kolejny odcinek przy którym wypiłem sobie jeszcze 1 piwko. Idę się odlać znowu patrzę a drzwi otwarte to pchnąłem je odlałem się wychodzę patrzę a drzwi otwarte. A rano w robocie wózek widłowy którym jeździłem wydawał takie dziwne dźwięki tutu tutu tutu a potem zgasł. Nie wiem co robić czy już wzywać egzorcystę.
Może na podstawie mojej historii nakręcą oparty na faktach autentycznych kolejny film "Obecność" albo "Paranormal Activity"
Davos - 2018-06-12, 11:54
Ja już bym na Twoim miejscu nie wracał do tego mieszkania...
Antybristler - 2018-06-12, 12:07
Cytat: | wózek widłowy którym jeździłem wydawał takie dziwne dźwięki tutu tutu tutu a potem zgasł |
Dobrze, że nie tududu tududu.
Love178 - 2018-06-12, 12:15
Sprawdź czy z dzwiami jest wszystko w porządku, a potem czy nie wprowadził Ci się nieproszony lokator
https://www.theguardian.c...08/may/31/japan
Davos napisał/a: | Ja już bym na Twoim miejscu nie wracał do tego mieszkania... |
Bez przesady, żywi ludzie są straszniejsi
|
|
|