Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Zapytaj usera - Ankieta
JankielKindybalista85 - 2017-10-18, 20:04 Temat postu: AnkietaZainspirowany tym postem
Davos napisał/a:
Tak btw: zanim się wylogujesz to nie zapomnij zrobić ankiety i zapytać wszystkich userów, czy się zgadzają. A jak się nie zgodzą to trudno, zostajesz tu i nigdzie nie wychodzisz
Nie może być tak, żeby tu kurwa ktokolwiek coś robił bez pytania wszystkich o zgodę!
zgadzam się z postawionym w nim zarzutem hipokryzji i odpowiadam ankietą:macbed - 2017-10-18, 20:06 szybka decyzja
ale w sumie i tak dostaniesz bana za tę ankietę i sobie pójdziesz więc niezależnie czy wygra opcja 1 czy 2 to i tak na jedno wyjdzie JankielKindybalista85 - 2017-10-18, 20:17 A za co mnie niby mają banować? Za to że za jednym zamachem pozwolę przemówić gloryfikowanej przeze mnie demokracji oraz dokładnie wypełniłem sugestię admina? Toż to by była tytania jak sam skurwysyn.Davos - 2017-10-18, 20:20 Wstrzymuję się od głosu, ale chętnie podejrzę wyniki
Tak btw: ja wywaliłem marki do kosza, ale przywrócił je Widzu (chyba), a o tym, że Bartek je usunął, dowiedziałem się już po fakcie :]JankielKindybalista85 - 2017-10-18, 20:23
Davos napisał/a:
Wstrzymuję się od głosu, ale chętnie podejrzę wyniki
Tak btw: ja wywaliłem marki do kosza, ale przywrócił je Widzu (chyba), a o tym, że Bartek je usunął, dowiedziałem się już po fakcie :]
1. Takie twoje admińskie uprawnienia. W każdym razie zrobiłem, co poleciłeś.
2. No i to jest bardzo ważne uszczegółowienie a zatem, może i trochę niesłusznie, ale na tobie - z racji tego, ze to ty zapoczątkowałeś ciąg zdarzeń - skupi się osąd nad całością tego niekonsekwentego bałaganu. Takie życie w polityce. Cimoszewicz też prawdę powiedział powodzianom w 1997, że "trzeba sie było ubezpieczyć" i co? I wybory za karę za tę szczerość przejebał. Ot, demokracja. icywind - 2017-10-18, 20:23
Davos napisał/a:
przywrócił je Widzu
Moris299 - 2017-10-18, 20:24 Właśnie. Davos zrobił słabo z przeniesieniem do kosza ale to Bartek zrobił najgorsze z najgorszych rozwiązań - całkowite unicestwienie.Davos - 2017-10-18, 20:46
JankielKindybalista85 napisał/a:
2. No i to jest bardzo ważne uszczegółowienie a zatem, może i trochę niesłusznie, ale na tobie - z racji tego, ze to ty zapoczątkowałeś ciąg zdarzeń - skupi się osąd nad całością tego niekonsekwentego bałaganu. Takie życie w polityce. Cimoszewicz też prawdę powiedział powodzianom w 1997, że "trzeba sie było ubezpieczyć" i co? I wybory za karę za tę szczerość przejebał. Ot, demokracja.
No to ładną manipulację żeś pan odwalił, panie obrońco demokracji Admin zrobił 3 sprzeczne rzeczy więc jest miękką fają, a że tak naprawdę zrobił tylko pierwszą z nich więc nie był niekonsekwentny, a ludzie będą głosować na zmanipulowane odpowiedzi - chuj tam, takie życie w polityce JankielKindybalista85 - 2017-10-18, 20:50 Się chce władzy to trzeba mieć twardą dupę abstrahując od tego czy się jest miękką, czy twardą fają. Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-18, 23:20 Zagłosowałbym, ale Davos będzie mógł sprawdzić, którą odpowiedź wybrałem.
A podobno w demokracji wybory są tajne...dyniator - 2017-10-19, 06:30
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Zagłosowałbym, ale Davos będzie mógł sprawdzić, którą odpowiedź wybrałem.
Wstrzymuję się od głosu, ale chętnie podejrzę wyniki
Tak btw: ja wywaliłem marki do kosza, ale przywrócił je Widzu (chyba), a o tym, że Bartek je usunął, dowiedziałem się już po fakcie :]
I właśnie dlatego powinno być mniej adminów, najlepiej jeden albo dwóch którzy się uzupełniają, a nie robią wbrew sobie xD
Jeden usuwa, drugi za chwilę przywraca, przychodzi trzeci i wypierdala znowu, tym razem na stałe
I m.in. przez takie niezdecydowanie pokazujecie swoją miękkofajowatość
1. Usuwamy
2. Robimy głosowanie i idziemy za zdaniem większości
3. Zostawiamy
I tyle, a nie jakieś podchody żałosne xD
Chciałem zagłosować ale nie mogę, dlaczego Love178 - 2017-10-19, 10:16 xDDDDDDDDavos - 2017-10-19, 10:55 Dwóch adminów raczej by nie ogarnęło tego burd.., eee tzn. forum JankielKindybalista85 - 2017-10-19, 12:10 Ogłaszam wyniki głosowania, które w pełni akceptuję, bom demokrata. Fakt faktem, ze nie były w pełni wolne bo nie były pięcioprzymiotnikowe - zabrakło tajności oddawania głosu. No ale co zrobisz, nic nie zrobisz, to i tak wiele na tej nieludzkiej ziemi tyranii.
Głosowanie w sprawie mojego wypierdalania:
wygrały opcje 2 i 3 - obie zakładały, że nie wypierdalam. Jako demokrata z bólem serca zrealizuję zatem wolę wyborców.
Głosowanie w sprawie miękkofajości Davosa:
3 głosy na opcję 2, mówiącą, ze Davos miękką fają jest.
3 głosy na opcję 3, mówiącą, że miękką fają nie jest.
I te dwie opcje przechodzą do drugiej tury głosowania, która już za chwilę.
Ale, zeby oddać Davosowi sprawiedliwość w świetle tych informacji:
Davos napisał/a:
zmienimy nieco przedmiot głosowania.
Dziękuję za uwagę. Za chwilę kolejny odcinek "Barw szczęścia".macbed - 2017-10-19, 12:13 ohoDavos - 2017-10-19, 12:19
JankielKindybalista85 napisał/a:
Głosowanie w sprawie miękkofajości Davosa:
3 głosy na opcję 2, mówiącą, ze Davos miękką fają jest.
3 głosy na opcję 3, mówiącą, że miękką fają nie jest.
I te dwie opcje przechodzą do drugiej tury głosowania, która już za chwilę.
Przecież łącznie są 4 głosy na TAK i 5 głosów na NIE JankielKindybalista85 - 2017-10-19, 12:23 Davos, a jak głosowałeś w ostatnich wyborach np na PO to ptem twierdziłeś, że "przecież PO + Nowoczesna" mają razem więcej głosów niż PiS, więc to one wygrały? No... opozycja totalna tak robi ale to jebane prawilni wyborcy więc nie zachowuj się jak oni. To, ze jakieś opcje są sobie pokrewne nie znaczy, żę je sobie zsumujemy. W głosowaniu były odrębnymi bytami. Sorry.
Tak czy inaczej na tę chwile używasz w sygnie tytułu miękkiej fai samozwańczo! Ascara - 2017-10-19, 12:26 JankielKindybalista85, wypowiedź Davosa była aluzją do ludzi, którzy tak mówią o ankiecie co do marków.JankielKindybalista85 - 2017-10-19, 12:28 Nom, wtedy też byłem przeciw takiemu liczeniu głosów, Asci.
Ok, do końca drugiej tury głosowania Davos - ponieważ sytuacja jest mocno remisowa - nie jest ani miekką, ani twardą, tylko po prostu fają. Tak będzie najsprawiedliwiej w tym momencie dziejowym.