Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Miłośnicy kąpieli
Lilith - 2017-10-14, 11:51 Temat postu: Miłośnicy kąpieliZainspirowana statystykami odnośnie najbardziej bluzgających użyszkodników, postanowiłam sprawdzić, jak często dany ludź użył słowa "wanna" w różnych konfiguracjach (trzeba było wziąć pod uwagę odmianę przez przypadki).
Słowo wyszukiwane w szukajce to "wann". Niby jest określenie wanien, ale "wann" też jakoś je wyłapywało.
Oreo miała tylko jedną "wannę" w poście, a procent ten sam, co u Davosa XDDDDD
Moris299 - 2017-10-14, 11:57 Davos ChodnikowyWilk - 2017-10-14, 11:57 Pierwsza trójka bez zaskoczenia, a Davos znowu się będzie wymigiwał że to wszystko z cytatów xD
Nie widzę siebie.Antybristler - 2017-10-14, 12:00 Ciekawe kto wygrywa ilością wanien w stosunku do wszystkich postów.Lilith - 2017-10-14, 12:01 Antybristler, dajcie mi czas to przeliczę. Z moimi umiejętnościami moze to trochę zająć.Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-14, 12:03 Coś czuje, że będe wysoko icywind - 2017-10-14, 12:40 O kurwa, za dużo, muszę się poprawić
Ale jak to policzyłaś? Bo jak liczyłaś ilość wa.nien to nie do końca pasuje bo napiszę, 10000 wa.nien w jednym poście i będę mieć stosunek ponad 100%Lilith - 2017-10-14, 14:00 icywind, napisałam, że przeliczyłam, jaki procent stanowią posty z wannami do wszystkich postów.
Szukajka mi nie wskazywała, ile kto użył wanien w jednym poście, tylko ile było postów z co najmniej jedną wanną. Nawet jeśli pierdyliard razy napiszesz wanna w jednym poście, to jednak policzy Ci jako jedno. A liczyć wszystkich wanien po postach mi się nie chciało ;DMoris299 - 2017-10-14, 14:09
Lilith_Madness napisał/a:
icywind, napisałam, że przeliczyłam, jaki procent stanowią posty z wannami do wszystkich postów.
Szukajka mi nie wskazywała, ile kto użył wanien w jednym poście, tylko ile było postów z co najmniej jedną wanną. Nawet jeśli pierdyliard razy napiszesz wanna w jednym poście, to jednak policzy Ci jako jedno. A liczyć wszystkich wanien po postach mi się nie chciało ;D
Po co mu to tłumaczysz, jest za głupi żeby to zrozumieć.icywind - 2017-10-14, 14:10
[ Dodano: 2017-10-14, 15:11 ]
Moris299 napisał/a:
Lilith_Madness napisał/a:
icywind, napisałam, że przeliczyłam, jaki procent stanowią posty z wannami do wszystkich postów.
Szukajka mi nie wskazywała, ile kto użył wanien w jednym poście, tylko ile było postów z co najmniej jedną wanną. Nawet jeśli pierdyliard razy napiszesz wanna w jednym poście, to jednak policzy Ci jako jedno. A liczyć wszystkich wanien po postach mi się nie chciało ;D
Po co mu to tłumaczysz, jest za głupi żeby to zrozumieć.
Morys mówiący, że ktoś jest za głupi Davos - 2017-10-14, 23:01
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Jankiel na czwartym, dlaczego mnie to nie dziwi.
Co nie? A tak mi wypominał, że to ja o nim ciągle gadam A w statystyce wanien na jeden post mamy bardzo podobny procent :]
ChodnikowyWilk napisał/a:
Pierwsza trójka bez zaskoczenia, a Davos znowu się będzie wymigiwał że to wszystko z cytatów xD
Nie widzę siebie.
Ja przynajmniej jestem czysty, a Ciebie nawet początkowo nie było w statystyce, brudasie
Swoją drogą najbardziej to mnie w tych statystykach zdziwił wynik Kroka Dopiero po chwili sobie przypomniałem, że przecież edytował wszystkie swoje posty więc mu się licznik wanien wyzerował...Ascara - 2017-10-15, 02:07
Davos napisał/a:
Swoją drogą najbardziej to mnie w tych statystykach zdziwił wynik Kroka