To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Gry i zabawy forumowe - What Would I Say?

Pingvin - 2013-11-15, 07:43
Temat postu: What Would I Say?
Dla tych co mają FB i piszą tam coś czasami(wpisy, komentarzy nie łapie). Robi fajne mieszanki z tego. http://what-would-i-say.com/

Cytat:
Zdradzę wam że ludzie na głoda.

Cytat:
Obojętnie czy mówisz „idę kupę” czy miłości to jak szerzyć prawicowe poglądy...

Cytat:
Jeśli komuś podasz swój login i glupie, ale żeby po bułki do siebie idealnie pasuje!

Cytat:
Po kliknięciu wstaw to na porażkę i homoseksualista

Cytat:
Za ponad sto la nie będzie jedzenia

Cytat:
widzisz, Klaudia ostrzegała przed rewolucją komunistyczną. Hongkong nie chciałby czyjeś krzywdy, ale jest

Cytat:
to nie będzie seks z darmową edukacją. Bo wolę mieć mało prawdziwych przyjaciół niż w całej UE .

AnswersMaster - 2013-11-15, 10:43

yyy to jakaś różnica od tego jakby tam podczepić słownik i by losowało wyrazy ze słownika do złożenia zdania?
Pingvin - 2013-11-15, 11:09

Dość duża. Bez problemu mogę zobaczyć z jakich moich wypowiedzi to jest złożone.
AnswersMaster - 2013-11-15, 11:14

acha czyli, że to od jednego użytkownika tylko, myślałem ze wszystkie wpisy wszystkich z fejsa

[ Dodano: 2013-11-15, 11:20 ]
Kod:
Żeby sobie ktoś nie pomyślał, to ten dzień nie usprawiedliwia takich zachowań, kary za nie pomyślał, to ten dzień nie to chyba rudy

Kod:
Wow jak tą Agnieszką ładnie zrobili

Kod:
PPP 0,3% wow, ale wyskoczyli w wyborach i tak mają zawyżone wyniki, bo jest dość wyjątkowy, oryginał na niespotykaną skalę. Marysia to wcale nie dowcip

Kod:
PPP 0,3% wow, ale wyskoczyli w wyborach i tak startują wszystkie które się zarejestrują, bez sensu.

Kod:
haha RP, PSL 4, SP 5, a głosują członkowie partii, którzy chcą innej Platformy, chcą innej Platformy, chcą innej Platformy, chcą nadal oszukiwać i robić wyborców w wszystkie inne dni.

Kod:
Zaskoczę Was jeszcze bardziej.

Kod:
no nie, czytałem ten chłam spodziewając się jakiejś zabawnej puenty w górę, gratulacje D

Pingvin - 2013-11-15, 11:35

Moje są bardziej bez sensu, ale pewnie dlatego że ja to robiłem na prywatnym fb, gdzie piszę nie tylko o polityce
AnswersMaster - 2013-11-15, 11:59

ja po prostu wkleiłem te które zawierały choć namiastkę sensu, bo tych bez to szkoda czasu na czytanie
Pingvin - 2013-11-15, 12:32

Cytat:
Sklejałem coś super glue. Tamto schodziło zmywaczem, do tego prowadzi wolny rynek. No właśnie, do tego ta jej niechęć do Haymitcha, który moim zdaniem był najlepszy z tej całej UE .

Zrobiłem poprawne gramatycznie, kompletnie bezsensowne zdanie.

Antybristler - 2013-11-15, 12:45

Cytat:
W nocy o pełni księżyca Żółwie zamieniają się w Bydgoszczy.

B)

Pingvin - 2013-11-15, 12:50

Cytat:
Mógłby być czarnuch, w kapitalizmie jest

Cytat:
Jak walczyć z moimi poglądami? Spróbuję opisać sytuację, a to jedyna okazja żeby dzieci jadły tych co zarabiają.

Cytat:
myśle że nie, ale jego ojciec to kurpiowskie wycinanki, hymn spiewany przez wieś i konkurują.

monjiczq - 2013-11-15, 19:13

Cytat:
Odkładam 2HB, gaszę światło kończę frazę i ogólnym stereotypom. Założę się ze 95% z nich wiary ze takim jest. Ludzie nazywają ja
o.O
Cytat:
ale na gadu bym miała gadać z dodatkowymi kilogramami, pączki są sympatyczne <3

Cytat:
spokojnie, mamy = islandzkie rodzynki w Kieubasolandi było przezaje*biście, jak

eh u mnie nic ciekawego

Cytat:
widziałam jak figlowałaś z miodem o

Cytat:
Tequilla ze zbyt starych spółgłosek

[ Dodano: 2013-11-15, 18:16 ]
Cytat:
15 letnia dziewczyna trzyma za dużo by wymieniać by dziękować tym osobom za to robotniejsza. Ele mele dudki, gospodarz malutki, gospodyni jeszcze troche przed snem włącz sobie jakąś muzykę relaksującą!

Pingvin - 2013-11-17, 10:49

Czekam aż wojtek tu się wypowie .
Cytat:
zaraza dotrze do imperium Tlaxcala wraz z wcześniejszymi przypadkowymi żeglażami z Portugalii zanim jeszcze europejczycy przybędą w bawełne owijał, deskami opierdole dookoła i chuj

Cytat:
Wsiadam do windy, w ogóle nie dla pedałów.

Cytat:
Jak walczyć z kretem?

Moris299 - 2013-11-17, 11:31

Cytat:
Tak tak, teraz przez najbliższe 23 godziny będą się chce uczyć

Cytat:
Tak tak, już mnie to wkur[...]a

Cytat:
Fajnie zjechane z tego?

Cytat:
Do przypadkowych numerow i kwejki dlaczego nie zamkną dachu, to jest w Berlinie D

RudaMaupa - 2013-11-18, 07:47

Cytat:
Ale dobrobyt musi być karmelem, uwielbiam

emoo137 - 2013-11-22, 18:06

Cytat:
ale on się z tym zgadza udostępnij to na jednorożca.

Cytat:
Natalia, ty głupku, jeżeli ktoś polubi, twierdzi że ćpamy czy jakoś tak

Cytat:
hej Patrycja,to kiedy wsiadasz w pociąg do godziny 11.00 odpowiadam szczerze na wszystkie pytania

Love178 - 2013-11-22, 18:44

Cytat:
I love bluesy B'z

Podoba mi się to :-D

Adijos - 2013-11-22, 19:27

Jeśli nie chcecie wchodzić przez stronkę to macie generator takowych zdań:
Kod:
http://speedy.sh/rgxwz/Tescik.exe

Cytat:
Dawno, dawno temu, wczoraj skanowałem koleżankę i za to wsadzą mnie do więzienia.

Cytat:
Za rok będę widział samego siebie więc potrącę Ci z pensji.

Cytat:
W najbliższym czasie zastrzelę pierwszego z brzegu kosmitę bo wyskoczył błąd 404.

Cytat:
Około dziewiątej biłem komputer bo programista wiesza się razem ze swoim programem.

Cytat:
Jutro skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny taką jedną idiotkę więc idę spać.

Trochę mało ma zdań, bodajże 10 tysięcy :D

Moris299 - 2013-11-22, 20:11

Adijos - 2013-11-23, 17:03

Jak za mało to w późniejszym czasie niech ktoś podrzuci mi jakieś teksty/słowa to zaktualizuję ;)
Zabek05 - 2013-11-23, 23:45

Cytat:
W najbliższym czasie popełię samobójstwo bo wyskoczył błąd 404.

Cytat:
Za rok zrzucę z pięćdziesiątego piętra czystą kartkę papieru ale to jeszcze nie koniec!

Cytat:
Przed chwilą zastrzeliłem taką jedną idiotkę bo komputer się zawiesił.

Cytat:
Rok temu popełniłem samobójstwo więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u

Haha, genialne :-D To Ty to zrobiłeś?

Adijos - 2013-11-24, 10:50

Zabek05 napisał/a:
Haha, genialne :-D To Ty to zrobiłeś?

Potrafię coś takiego zrobić, ale nie chce mi się :) Generator jest niejakiego wefhylego. Jak jakąś aktualizację zrobić czy coś to nie ma problemu, jest to bardzo proste, dobrze, że wefhy udostępnij source to idzie dodać kilka rzeczy.

Cytat:
Rok temu torturowałem wykałaczkę bo dostałem jedynke z matmy.

Cytat:
Dawno, dawno temu, wczoraj pociąłem na kawałki parapet ale to jeszcze nie koniec!

Cytat:
Rok temu okładałem deską po głowie przypadkowego przechodnia bo zapomniałem odwołać się do zmiennej

Dla matematyka i programisty.
Cytat:
Jutro będę srał bo mięso było niedobre.

Rozj**ało mi system. FATAL ERROR
Cytat:
Teraz uruchomiłem taką jedną idiotkę a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć