To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Co polecamy? - TVShow Time

Dead_Laugh - 2015-10-14, 19:16
Temat postu: TVShow Time
Strona internetowa pozwalająca nam znaleźć nasze seriale, wypowiedzieć się o nich, ocenić ale co najważniejsze przypomina o premierach odcinków oraz czasami jakieś newsy o danym serialu. Jest również od nich aplikacja na Android/iOS. Ktoś korzysta? Posiada konto?
ChodnikowyWilk - 2015-10-14, 19:32

Filmweb ma to samo, a dużo popularniejszy jest.
Dead_Laugh - 2015-10-14, 19:35

Ta szczególnie z tym przypominaniem o odcinkach. (Co nie działa w cale na Filmwebie). Poza tym Filmweb ostatnio zszedł na bardzo złą stronę. Pomijam już fakt, że TVShow Time zajmuje się tylko serialami a Filmweb filmami, serialami i nawet grami...
Marcin55522 - 2015-10-14, 19:36

Ja tam korzystam z filmwebu i w pamięci wiem w jakim dniu wychodzi odcinek, albo sobie wlaśnie sprawdzam i później na fw zaznaczam tylko, że ogladałem. http://www.filmweb.pl/serials
ChodnikowyWilk - 2015-10-14, 19:37

Mi przypomnienia działały. Co prawda tylko raz sobie na próbę to testowałem kiedyś, i mi ładnie pikło na telefonie że za xx minut zacznie się film. Dla maniaków serialowych ten tvshow będzie pewnie lepszy jednak.
Dead_Laugh - 2015-10-14, 19:43

Cóż, używam TVShow Time bo jest punktualny, wraz premierą zagraniczną przypomina mi o serialu a Filmweb np. wysyłał mi powiadomienia dopiero podczas polskiej premiery co było naprawdę wkurzające. Ja oglądam seriale tylko po angielsku czasami z polskimi napisami.