Archiwum - Bartko, zrób coś z tym...
brzozik70043704352251515 - 2015-06-12, 02:01 Temat postu: Bartko, zrób coś z tym... panna nie ma zdrowego umysłu, a jeżeli admini/modzi piszą w ten sposób, to za co ja dostalem bana?
c1ick - 2015-06-12, 07:43
a tak sobie serduszka wysyłali i w ogóle
widzu - 2015-06-12, 08:19
Sama miłość.
Love178 - 2015-06-12, 09:35
Tak wygląda miłość dwulicowych pijaczyn z Nowej Huty
#iregretnothing
Zaknafein - 2015-06-12, 11:56
brzozik, mimo wszystko powinieneś wrzucać chyba całą dyskusję a nie tylko urywek z sb : /
bo tak to działasz troche jak jakaś gazeta wyborcza czy coś
brzozik70043704352251515 - 2015-06-12, 13:07
nie czytalem calej rozmowy, ten fragment mi sie spodobal najbardziej ;D
mimo wszystko władza powinna dawać przykład
Love178 - 2015-06-12, 13:08
To prawda, Jankiel żadnego przykładu mi nie dał, a potem przedstawił listę roszczeń
Szyszek - 2015-06-12, 13:44
brzozik70043704352251515 napisał/a: | nie czytalem calej rozmowy, ten fragment mi sie spodobal najbardziej ;D
mimo wszystko władza powinna dawać przykład |
A ja uważam, że najpierw powinno się przeczytać całą rozmowę, a dopiero potem się wypowiadać w danej sprawie. I nie robić czegoś takiego, że przeczyta się jeden fragment wyrwany z kontekstu, bo "się podoba" i budować na tym pogląd na całą sprawę. Bo to serio wygląda jak jakaś Wybiórcza czy TVN.
Ale przecież najważniejsze, że ktoś coś powiedział na Jankiela! No jak tak można! Przecież on jest zawsze wspaniały i nigdy nie robi nic źle! Skoro Love coś na niego powiedziała, to na pewno musi być niezrównoważona psychicznie, prawda?
A tak serio: Nie podoba mi się pomysł, by modem był, ktoś, kto ledwie dostał nową funkcję, a od razu poucza innych, jakby sam doskonale wiedział wszystko. A nawet nie wie, jak dać komuś ostrzeżenie. No ale zamiast tego usunął avki, bo się nie podobały. Hail to the mod!
Zresztą, co ja się będę rozpisywał. Wkleję to, co napisała Love w innym temacie do Bartka:
Cytat: | - mianujesz na admina ac hoc bez żadnej konsultacji z innymi adminami, ba, nawet bez konsultacji z samą tą osobą - jak sam zeznawał "nagle zauważył, że jest zielony"
- potem przez dwa dni nie dajesz nigdzie cienia powiadomienia o warunkach swojej decyzji - jedyne, co zrobiłeś to założenie jakiegoś tematu o quizie i wyjście, jakby nic się nie działo
- więc możesz w sumie nie wiedzieć, co się działo - Jankiel bawił się panelem administracyjnym i wyłączał użytkownikom elementy profilu według własnego widzimisię, przy tym odszczekując im na sb jak to on ma władzę a oni niech spieprzają
- potem Jankiel zrzekł się funkcji i każdy myślał, że przy Twojej kolejnej wizycie zostanie mu ona ściągnięta - tak się nie stało
- Jankielowi spodobała się nowa funkcja i poczuł, że skoro jest adminem to może obrzucać ludzi naokoło mięsem i ich szykanować |
Zresztą, Brzozik, ty się pytasz, za co dostałeś bana? Serio? Obraziłeś kobietę, na dodatek z kontekstem seksualnym (już nie pamiętam, co napisałeś dokładnie. I szczerze mówiąc nie chcę pamiętać), a twoim "pretekstem" było to, że obrazek był za duży. I ty się jeszcze dziwisz, za co dostałeś bana?
widzu - 2015-06-12, 13:47
Jestem ciekaw jak by się potoczyła sytuacja, gdyby kto inny został modem zamiast Jankiela...
icywind - 2015-06-12, 14:09
widzu napisał/a: | Jestem ciekaw jak by się potoczyła sytuacja, gdyby kto inny został modem zamiast Jankiela... |
Ja byłbym znacznie lepszy
Ascara - 2015-06-12, 15:55
Cóż, ja po prostu dałabym warny (tak się składa, że umiem, a gdybym nie umiała, zapytałabym kogoś "wyżej"), a później olała całkowicie "możliwości". Mimo wszystko, Janek, nie miałeś prawa grzebać w cudzych profilach. To, że masz do czegoś uprawnienia techniczne, nie znaczy, że wolno Ci to robić. Ja też mam opcję archiwizowania czegoś na Mistrzach, ale raczej nie powinnam poarchiwizować screenów userów, za którymi nie przepadam, prawda? Może psikutasa, który mi ubliżył, uch, ale to by była zemsta! I co, wolno mi to zrobić? A przecież techniczną opcję mam. To dla mnie coś analogicznego.
ZSK - 2015-06-12, 17:10
A przepraszam bardzo, co takiego "nagrzebał" Jankiel w tych profilach i komu?
JankielKindybalista85 - 2015-06-12, 17:13
usunąłem V - r awatar, podpis i sygnę ze spamiąca bułą. Taki prztyczek w nos. nie wiem co bym zrobił kwadrans później, czy to odwołał czy nie, wiem, że mnie ten głupi pomysł ubawił, co zreszta widac było po mojej reakcji na szaucie zaraz po tym, ale nie miałem okazji się przekonać co bym zrobił gdyby doszło do dyskusji bo V - r minute później nazwał mnie chujem i wyszedł z forum. Właśnie, czy dostał osta za nazwanie mnie chujem?
ZSK - 2015-06-12, 17:14
I o to tyle hałasu? No kurwa ludzie bądźcie poważni. Theraj sam otwarcie przyznaje, że jest chujem, szczególnie względem niektórych osób, a jak mu ktoś trochę potroluje to się nagle obraża jak dziecko jakieś...
Love178 - 2015-06-12, 17:30
Ktoś tu cierpi na amnezję, bo dobrze pamiętam, że naprawiałam dwa profile potem w panelu. Nie opowiadaj tylko połowy historii.
brzozik70043704352251515 - 2015-06-12, 20:08
Szyszek27 napisał/a: | brzozik70043704352251515 napisał/a: | nie czytalem calej rozmowy, ten fragment mi sie spodobal najbardziej ;D
mimo wszystko władza powinna dawać przykład |
A ja uważam, że najpierw powinno się przeczytać całą rozmowę, a dopiero potem się wypowiadać w danej sprawie. I nie robić czegoś takiego, że przeczyta się jeden fragment wyrwany z kontekstu, bo "się podoba" i budować na tym pogląd na całą sprawę. Bo to serio wygląda jak jakaś Wybiórcza czy TVN. |
racja, mój błąd
Szyszek27 napisał/a: | A tak serio: Nie podoba mi się pomysł, by modem był, ktoś, kto ledwie dostał nową funkcję, a od razu poucza innych, jakby sam doskonale wiedział wszystko. A nawet nie wie, jak dać komuś ostrzeżenie. No ale zamiast tego usunął avki, bo się nie podobały. Hail to the mod!
Zresztą, co ja się będę rozpisywał. Wkleję to, co napisała Love w innym temacie do Bartka:
Cytat: | - mianujesz na admina ac hoc bez żadnej konsultacji z innymi adminami, ba, nawet bez konsultacji z samą tą osobą - jak sam zeznawał "nagle zauważył, że jest zielony"
| |
To pewnie była spontaniczna decyzja, ot tak, dla żartu.
Szyszek27 napisał/a: |
Zresztą, Brzozik, ty się pytasz, za co dostałeś bana? Serio? Obraziłeś kobietę, na dodatek z kontekstem seksualnym (już nie pamiętam, co napisałeś dokładnie. I szczerze mówiąc nie chcę pamiętać), a twoim "pretekstem" było to, że obrazek był za duży. I ty się jeszcze dziwisz, za co dostałeś bana? |
Nie dziwie się, wiedziałem, że w tym czasie nie będę miał czasu na internet więc to i tak było mi bez różnicy.
Pretekstem nie był za duży obrazek, tylko użycie funkcji you, w temacie w którym zbierałem ludzi na grę w warcaby, więc obiektywnie patrząc użyłem jej w celu w którym została stworzona.
Wszyscy admini przymknęli na to oko, nic złego nie zrobiłem, ale oczywiście przyszła Love
zobaczyła, że to ja i od razu ost. ale teraz nie wiedziała jak się daje osty Therajarowi który spamował w każdym możliwym temacie, nie wspominając już o bluzgach z jego strony w kierunki moim i Jankiela.
o to się wkurzyłem, rola admina to nie tylko dawanie ostów WYBRANYM użytkownikom i pokazywanie swojej "władzy"
Love178 - 2015-06-12, 20:20
Każdy, kto użył funkcji you w tamtym temacie dostał osta, to były łącznie trzy osoby (-_\) nie mówiąc o tym, że sami napisaliście "proszę o osta" (-_\) W dodatku nie masz żadnych dowodów na to, że wszyscy admini przeczytali ten temat przede mną
brzozik70043704352251515 - 2015-06-12, 22:45
Chciałem osta od Rudej
Barbra - 2015-06-13, 08:14
więc dostałeś od niej bana
Love178 - 2015-06-13, 11:13
brzozik70043704352251515 napisał/a: | Chciałem osta od Rudej |
I za dostanie od kogoś innego reagujesz w taki sposób jak wtedy. A potem zakładasz taki temat jak ten. Z mojej strony to wszystko tutaj.
|
|
|