Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - Witam.
-Veon- - 2014-05-16, 16:56 Temat postu: Witam.Jako że część może mnie nie znać przedstawię się.
Dawno, dawno temu byłem jednym z pierwszych użytkowników forum, a także moderatorem i junior adminem.
Ale nie wspominajmy o przeszłości...
Możliwe że część mnie zna z afery 3 multikont. Czyli prowadzeniu 4 kont jednocześnie. Cóż przynajmniej zwróciłem wtedy uwagę na pewną sprawę.
PS: Widzę że tu też nie ma AnswersMastera i Rudej Maupy. Ku*wa czuje się taki stary. Tyle znakomitych legend mistrzowskich znika... Imper, Neoqueto, Delmonte i wielu wielu innych.
Dobrze że Bartek jeszcze się trzyma. widzu - 2014-05-16, 16:59 Czeeeeeeeeeść -Veon-!Zabek05 - 2014-05-16, 18:02 Czeeeeeeeeeeś Gość! Kalipso - 2014-05-16, 18:30 Cześć Veon! ; )Antlion - 2014-05-16, 18:32 O, jakiś nowy Davos - 2014-05-16, 18:41 No proszę, a to niespodzianka! Syn marnotrawny powrócił Witaj. Wpadłeś na chwilę czy zostajesz na dłużej?
Ząbek, nie prowokuj Adijos - 2014-05-16, 18:54 Witam.ZSK - 2014-05-16, 19:49 Czyli jednak... Koniec świata blisko. Idę w takim razie obrobić najbliższy bank i wyruchać wszystkie dziewczyny w okolicy.
Witaj V - r - 2014-05-16, 20:00 O, cześć Venom... znaczy Welon... znaczy Veon. No, cześć Veon.KicerK - 2014-05-16, 20:10 Witaj.Samara - 2014-05-16, 20:27 cześć monjiczq - 2014-05-16, 20:48 o Veon, ahojMoris299 - 2014-05-16, 21:25 Witamy znów. Kurde. Aż mi się smutno zrobiło, jak przeczytałem o tych wszystkich którzy odeszli
Na szczęście na forum pojawił się w końcu ktoś "nowy" (w pewnym sensie) bo ostatnio coraz gorzej - coraz mniej postów, aktywnych użytkowników i w ogóle bieda z majonezem kieleckim
A ten nowy awatar taki dzienny, trochę.JankielKindybalista85 - 2014-05-16, 23:10 No siema. My się nie znamy. To znaczy słyszałem o to tobie i wiedziałem, że lubisz chińskie bajki i afery. I tyle mi na początek wystarczy.-Veon- - 2014-05-17, 11:30
Davos napisał/a:
Witaj. Wpadłeś na chwilę czy zostajesz na dłużej?
Szczerze to się zobaczy. Z pewnością na początku będzie mi ciężko ogarnąć wszystkie zmiany jakie tu zaszły.
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Czyli jednak... Koniec świata blisko.
Spokojnie. Adminem na mistrzach jeszcze nie zostałem. Ciągle czekam na propozycje od wlsza
JankielKindybalista85 napisał/a:
No siema. My się nie znamy. To znaczy słyszałem o to tobie i wiedziałem, że lubisz chińskie bajki i afery. I tyle mi na początek wystarczy.
Tak tyle starczy. Danych do mojego konta bankowego nie dostaniesz.
Moris299 napisał/a:
Witamy znów. Kurde. Aż mi się smutno zrobiło, jak przeczytałem o tych wszystkich którzy odeszli
A właśnie. Co się stało z Wojtkiem? Bo o ile inni znikli i z mistrzów i jak się okazuje także z forum, to jego na mistrzach widzę, a tu nie.Davos - 2014-05-17, 11:40
-Veon- napisał/a:
A właśnie. Co się stało z Wojtkiem? Bo o ile inni znikli i z mistrzów i jak się okazuje także z forum, to jego na mistrzach widzę, a tu nie.
Został dożywotnio zbanowany jakieś 2 miesiące temu.-Veon- - 2014-05-17, 11:45
Davos napisał/a:
-Veon- napisał/a:
A właśnie. Co się stało z Wojtkiem? Bo o ile inni znikli i z mistrzów i jak się okazuje także z forum, to jego na mistrzach widzę, a tu nie.
Został dożywotnio zbanowany w lutym.
Wow. Co on to musiał zrobić że daliście mu aż taką kare? Zabił kogoś? Davos - 2014-05-17, 11:52 Prawie.
Robił straszny burdel na forum wklejając gdzie się da swoje zdjęcia i filmiki, a im bardziej się ludzie denerwowali, tym pozwalał sobie na więcej. W pewnym momencie nagrał filmik, jak sra i wrzucił to na forum. Answersowi wysłał nawet zdjęcie swojego małego (dosłownie "małego", jak twierdzi Answers ). W końcu cała administracja się wkurzyła i jednogłośnie przyznała mu permenentenego bana.Antlion - 2014-05-17, 11:54
-Veon- napisał/a:
Davos napisał/a:
-Veon- napisał/a:
Został dożywotnio zbanowany w lutym.
Wow. Co on to musiał zrobić że daliście mu aż taką kare? Zabił kogoś?
Wysłał mi (i jeszcze Adijosowi) prywatną wiadomość, w której ukazał się jego https://www.youtube.com/w...=youtu.be&t=15s-Veon- - 2014-05-17, 12:03 A już myślałem że zaczynam go lepiej rozumieć, a tu takie coś.
Może to dobrze że mnie wtedy nie było.