Medale: Brak
Wysłany: 2014-02-02, 21:51 Serwolucja
Temat sprzeciwiający się tyranicznej władzy Orek i Jaków na kopsach.
Oraz tyranicznej władzy barteka82r, Sharvari, AnswersMastera, RudejMaupy i Davosa na mistrzach. Chcemy adminów dla wszystkich jak na zupieserowej i wolności jak na wolności!
Znalazłem nawet oryginalny serwolucyjny ser
Smacznego
Ostatnio zmieniony przez ser 2014-02-02, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Medale: Brak
Wysłany: 2014-02-02, 22:04
Serwolucja ma na to własny mechanizm. Po zobaczeniu miliarda obrazków z serem serce każdego topnieje niczym topiony ser robiąc z niego wojownika o ser.
Jesli zostalbym adminem to poodbieralbym wszystkim innym admina i bum bum ciebie i kilka innych osób..
Szarwari bym zostawil
awwww. "dobry jesteś, zabiję cię jako ostatniego"
a jak będzie wyglądać to obalenie? zalejesz nas serem topionym? i jeżeli chcecie obalić adminów i sami się nimi stać, wtedy znowu będziecie musieli zabić adminów i zrobi się koło jak ser holenderski. czy to ma sens?
a jak będzie wyglądać to obalenie? zalejesz nas serem topionym? i jeżeli chcecie obalić adminów i sami się nimi stać, wtedy znowu będziecie musieli zabić adminów i zrobi się koło jak ser holenderski. czy to ma sens?
Celem serwolucji jest brak adminów lub danie admina każdemu użytkownikowi.
Tylko nie rozumiem po co.
Tu administracja jest naprawdę w porządku.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
i jeżeli chcecie obalić adminów i sami się nimi stać, wtedy znowu będziecie musieli zabić adminów i zrobi się koło jak ser holenderski. czy to ma sens?
Tak. Celem serwolucji jest obalenie instytucji admina a okres wszechadmiństwa jest stanem przejściowym.
Ja Ci dam serwolucję! Zaraz wrócisz na swoje miejsce w szeregu! Do bułki, między masłem a pomidorem!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum