Wysłany: 2014-10-27, 17:14 Forumowa randka w ciemno (ankieta)
Jak już zauważyliście, Love nie ma od dłuższego czasu na forum. Jest jedyną prowadzącą "randki w ciemno" i nie wiadomo kiedy wróci. Ponad to, część z was chciała by już wziąć udział w kolejnych rundach. Ale nikt z was nie chciał się zgłosić jako kolejny prowadzący (pytałem się was tutaj), więc postanowiłem zgłosić swoją kandydaturę na zastępce. Podsuwam wam tę ankietę.
Oczywiście gwarantuję całkowitą anonimowość ze swojej strony.
Jeśli zostanę nowym prowadzącym, to powinniście mi wysłać na PW swoje odpowiedzi. A Moni musi mi przekazać pytania do następnych rund.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Widzu, słowo "Sheldon" nic mi nie mówi, bo nie mam pojęcia, co to takiego
A żeby nie było offtopa: zagłosowałem w ankiecie "Za" bo jakkolwiek Love była dobrą prowadzącą, to może być tak, że będziecie na nią jeszcze dłuuuugo czekać.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Racja, ankietę można już zamknąć. Tak więc, z poparciem większości, mianuję się nowym prowadzącym gry. Możecie do mnie wysyłać PW z odpowiedziami do pytań z pierwszego etapu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum