_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
No to teraz jak się wszyscy przyznaliście, dostajecie ode mnie hejta:
Jak możecie go porównywać do tego potwora?!!!??!
To Wojtek go porównuje. On napisał komentarz pod skrinem, w szałtboksie również napisał, więc delikatnie mu zasugerowałem (dla żartu), aby założył temat o tym "zagadnieniu". Niech jeszcze doda demota o tym albo co, niech świat się dowie. Albo niech Wojtek napisze na blogu tego dziwoląga, że:
Co Ty gadasz! Inni są.
Ten Kwiatkowski wygląda jak pedał. Zak nie.
PS. Zak fingerstyle robisz?
PS2. Czy tylko mi na tym zdjęciu Zak przypomina jakiegoś azjatyckiego aktora?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum