Wysłany: 2019-07-21, 11:20 Zamieszki na marszu równości w Białymstoku
Wczoraj w Białymstoku odbył się pierwszy Marsz Równości. Takiej agresji i nienawiści nie widziałam chyba nigdy. Policja zawiodła. Przeciwników było bardzo dużo. Była nawet próba blokady marszu za pomocą dziecka w wózku XD (https://tinyurl.com/y6s62pnv)
Oczywiście wszystko w imię Boga, modlitw nie zabrakło.
A co było w Lublinie? Też bydło wylazło na ulicę i rzucało w ludzi petardami, kamieniami, cegłami, butelkami...
Matka spanikowana do mnie dzwoniła, czy czasem na marsz nie poszłam, tymczasem byłam z Antkiem na Falkonie
Mem, w którym jest to zdjęcie typa zasłaniającego się dzieckiem w wózku (swoją drogą to już nowy poziom skretynienia) podpisany "Szeregowiec Brajan" mnie rozjebał bardziej niż jakikolwiek pedał dupę partnera penisem a protestującego swym istnieniem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nigdy nie opanowałem technologii wrzucania obrazków na forum. A już zwłaszcza na komórce. Musi wam wystarczyć klasyczna opowieść przy ognisku.
#seniorwinternetach
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
W sumie to nie ma lepszej wizytówki prawicowego, konserwatywnego państwa niż szwadrony pięknej, uzbrojonej i twardo wyglądającej policji maszerujących niczym po pruskim drylu w tłumy agresywnych, zgromadzonych publicznie ludzi
To prawie jak bitwa w Lesie Teutoburskim tylko z innym wynikiem.
Progresywiści wierzą, że wraz z rozwojem społecznym przestaniemy się nienawidzic, rozwoj cywilizacyjny doprowadzi do pokoju i będzie coraz wiecej tolerancji i akceptacji dla odmienności wraz z rozwojem.
Ja sobie nie wyobrażam z jakim spokojem ci idioci chodzą spać, ale zastanawiam sie za to czy oni myślą, że holokaust był wyobrażalną rzeczą dla szarego Niemca w A.D. 1892...
Kocham ją. To ona popycha ten świat do przodu. Błogostan miłości to stabilizacja, stagnacja, w końcu atrofia, powodująca u swojego schyłku przesilenie skutkujące gorszymi rzeziami niż co jakiś czas spuszczona ze smyczy nienawiść.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2019-07-23, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum