Moj po formacie wygladal tak, dlugo sie zastanawialem dlaczego ;l
ale teraz wiem co za tym stalo! zostawilem swojego starego laptopa dzieciom od mojej siostry z zalogowanym kontem google
teraz wraca to do normalnosci, nie bedzie mi juz wstydz pokazywac na imprezkach czegos na yt znajomym
Pozwala właśnie na zmianę motywu jasny /ciemny małym pstryczkiem ale też wiele wiele więcej jak np. zmiana głośności kółkiem myszy, tryb kinowy, jakieś rozszerzone info o komentujących (jak np z jakiego kraju), szybkie zapisywanie tego co jest w filmiku jako obraz (Screenshot) i wiele wiele więcej tutaj jest strona rozszerzenia, podejrzewam, że jest też wersja dla innych przeglądarek
To jest rozszerzenie do przeglądarki
ulepsza jutuba
mocno mocno mocno mocno mocno mocno mocno
No więc trochę potestowalem i stwierdzam co następuje:
-Bardzo fajny, spójny czarny motyw. Ma takie te fajne cosie jak na fb co to Moris tego nie lubi.
-Efektywnie przyspiesza ładowanie filmów i co ważne pozwala załadować się filmowi do końca nawet jak spauzujemy. Bardzo fajne.
Ale jak puściłem sobie dwugodzinny secik od Zaka to zamurowało mi kompa.
-Szybki dostęp do ustawień, więc już więcej nie zamuruje mi kompa
-Tryb cinema dla mnie raczej nieprzydatny ale raz na ruski rok se włączę, a co
-Dwie niepotrzebne ikony do wchodzenia na stronę dodatku. Bezsensu.
-Można sobie włączyć powtarzanie utworu. I tak nie skorzystam ale pewnie przydatne
-Brakuje mi opcji wyłączenia autoplaya tylko dla playlist
-Przycisk subskrybuj napierdala po gałach
-Czasem tło paska przewijania z motywu przeskakuje mi na inne strony
-Szkoda, że nie można edytować tego motywu
-Zmiana głośności kółkiem myszy może być przydatna.
-Można predefiniować rozdzielczość, duży plus.
Ogólnie jak dla mnie na plus ze względu na motyw i rozdzielczość. Reszta bardziej wodotryski ale skoro już są...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum