Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów



Poprzedni temat «» Następny temat
DAEMON Tools Lite na windows 10
Autor Wiadomość
InessaMaximova 


Dołączyła: 03 Maj 2017
Posty: 585
Skąd: Malbork

Medale: 6 (Więcej...)

  Wysłany: 2017-08-06, 19:44   DAEMON Tools Lite na windows 10

No więc ponownie pobrałam instalkę Daemon Tools Lite z oficjalnej strony, jednak po uruchomieniu pojawia się komunikat: http://m.imgur.com/Sv0gc3K
Próba uruchomienia jako administrator również nie działa.
Ktoś na shoutboxie twierdził, że jemu na win10 działa. Czy robię coś nie tak?9
_________________
 
 
Mormegil 
merungl


Wiek: 21
Dołączył: 07 Sie 2015
Posty: 4613

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 19:45   

ja twierdziłem, nie wiem czy robisz coś nie tak, zaraz zobaczę z ciekawości
_________________
 
 
Mackers 

Wiek: .
Dołączył: 12 Lip 2014
Posty: 6945

Medale: 6 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 19:45   

Ta aplikacja nie będzie działać na twoim komputerze xD
aż skisłem
 
 
Mormegil 
merungl


Wiek: 21
Dołączył: 07 Sie 2015
Posty: 4613

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 19:48   

Odinstalowałem i zainstalowałem ponownie. Pora na nieśmiertelne "dziwne, u mnie działa".
_________________
 
 
Całkiem_Dobry_Chłop


Wiek: -,-
Dołączył: 11 Lis 2014
Posty: 3301

Medale: Brak

Wysłany: 2017-08-06, 19:48   

Czy w 10 jest coś takiego jak tryb zgodności? Ja mam mam win 7 więc nie wiem.
_________________
 
 
Mormegil 
merungl


Wiek: 21
Dołączył: 07 Sie 2015
Posty: 4613

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 19:49   

jest, ale raczej nic nie zmieni w tym przypadku, bo DAEMON jest przystosowany do Win10
_________________
 
 
Całkiem_Dobry_Chłop


Wiek: -,-
Dołączył: 11 Lis 2014
Posty: 3301

Medale: Brak

Wysłany: 2017-08-06, 19:51   

Czyli powinien działać.
_________________
 
 
InessaMaximova 


Dołączyła: 03 Maj 2017
Posty: 585
Skąd: Malbork

Medale: 6 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 19:53   

Pytanie brzmi czy macie wersje 32 czy 64 bitowe. :x

[ Dodano: 2017-08-06, 20:54 ]
Bo może tu tkwi problem :x
_________________
 
 
icywind
Loża Szyderców+


Wiek: Icy
Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 14086

Medale: 8 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 19:54   

Mackers napisał/a:

Ta aplikacja nie będzie działać na twoim komputerze xD
aż skisłem

Windows xD

[ Dodano: 2017-08-06, 20:55 ]
InessaMaximova napisał/a:

Pytanie brzmi czy macie wersje 32 czy 64 bitowe. :x

W10 jest chyba tylko 64bitowy więc na nim powinny działać obie
_________________

Je su(i)s Ela
 
 
InessaMaximova 


Dołączyła: 03 Maj 2017
Posty: 585
Skąd: Malbork

Medale: 6 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 20:08   

Szukanie problemu w google odsyła mnie do problemów z odinstalowaniem. Brak treści z problemami z instalacją. http://m.imgur.com/j1msfZC
_________________
 
 
icywind
Loża Szyderców+


Wiek: Icy
Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 14086

Medale: 8 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 20:12   

Po co ci ten Daemon Tools w ogóle? Może czegośinnego użyj

[ Dodano: 2017-08-06, 21:12 ]
Albo zainstaluj Fedorę i wszystko co ma ten program będzie out of the box
_________________

Je su(i)s Ela
 
 
ChodnikowyWilk 
Junior Admin


Wiek: 24
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11676

Medale: 3 (Więcej...)


Wysłany: 2017-08-06, 20:12   

Sprobuj pobrać portable, wersje z inną architektura, starsza wersje daemona

[ Dodano: 2017-08-06, 21:13 ]
I tak jak icek pisze, są dziesiątki podobnych programów
_________________
[ Jestem dla niej jak benzo
Przy mnie zaśniesz królewno
 
 
ZróbmySobieKupę 
Junior Admin
Senior Moder+


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 9661

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 20:14   

ChodnikowyWilk napisał/a:
tak jak icek pisze, są dziesiątki podobnych programów


Dokładnie. Np. wymieniona wyżej fedora
 
 
InessaMaximova 


Dołączyła: 03 Maj 2017
Posty: 585
Skąd: Malbork

Medale: 6 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 20:15   

ChodnikowyWilk i icywind, potrzebuję "burn" plików, by z około 30 zrobił się jeden.
_________________
 
 
Całkiem_Dobry_Chłop


Wiek: -,-
Dołączył: 11 Lis 2014
Posty: 3301

Medale: Brak

Wysłany: 2017-08-06, 20:15   

Na pewno Icek zna jakiś opensourcowy program na wina. :P
_________________
 
 
ChodnikowyWilk 
Junior Admin


Wiek: 24
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11676

Medale: 3 (Więcej...)


Wysłany: 2017-08-06, 20:16   

Power iso np. to kombajn do wszystkiego co się wiąże z wirtualnymi napedami
_________________
[ Jestem dla niej jak benzo
Przy mnie zaśniesz królewno
 
 
icywind
Loża Szyderców+


Wiek: Icy
Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 14086

Medale: 8 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 20:16   

InessaMaximova napisał/a:
ChodnikowyWilk i icywind, potrzebuję "burn" plików, by z około 30 zrobił się jeden.

Z 30 zrobił się jeden... co? Chodzi ci o zipa?

[ Dodano: 2017-08-06, 21:18 ]
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Na pewno Icek zna jakiś opensourcowy program na wina. :P

7ip ?
_________________

Je su(i)s Ela
Ostatnio zmieniony przez icywind 2017-08-06, 20:21, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
InessaMaximova 


Dołączyła: 03 Maj 2017
Posty: 585
Skąd: Malbork

Medale: 6 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 20:21   

icywind, http://m.imgur.com/Wibdl5z
Żaden znany emulator nie potrafi uruchomić jednocześnie więcej, niż jeden plik.
_________________
 
 
m-9
Człowiek-Węgiel

Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 16732

Medale: 12 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 20:37   

Jak masz 32 bit to pobierz 64 a jak 64 to pobierz 32
 
 
macbed 
Überszlachta
cybernetic conqueror


Dołączył: 05 Mar 2015
Posty: 14235

Medale: 10 (Więcej...)

Wysłany: 2017-08-06, 20:38   

:scared:
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Czy wiesz, że...

Strona wygenerowana w 0.062 sekundy. Zapytań do SQL: 33