Moim zdaniem poziom kabaretów drastycznie się ostatnio obniżył, jeszcze kilka lat temu oglądałem każde kabaretony i noce kabaretowe bo trzymały poziom, teraz mało co mnie potrafi rozśmieszyć. Kabaret Moralnego Niepokoju jest jeszcze na jakim takim poziomie, pod Wyrwigroszem też spoko, Łowcy.B czasem coś fajnego wymyślą i to w zasadzie tyle.
Ja lubie polskie kabarety nawet tylko ciagle te same skecze juz sa, malo nowosci, ale abelarda lubie, moralny bez pakosi to nie to samo, struzynska jest lipna, ale zagraniczne standupy ogladam czesto
Nienawidzę kabaretów. Ja w realu mam kabarety codziennie, a te telewizyjne, wymyślane na siłę niech się chowają. Gdyby nagrać kilka dni mojego życia to byłby dopiero kabaret i taki można byłoby oglądać
Ja lubie polskie kabarety nawet tylko ciagle te same skecze juz sa, malo nowosci, ale abelarda lubie, moralny bez pakosi to nie to samo, struzynska jest lipna, ale zagraniczne standupy ogladam czesto
no niestety mało tych nowości. A do tego jak już są, to mało ciekawe. Chciałbym zobaczyć coś naprawdę fajnego. Ostatni taki skecz to był.... hmmm... z zeszłego roku "the potek". To było mega. Ślunska mafia Czy teraz było coś nowego i równie śmiesznego? nie wiem, bo ostatnio nie oglądałem kabaretonów.
A Pazura i Giza wymiatają. Nie ma co.
Marcin55522 napisał/a:
Nienawidzę kabaretów. Ja w realu mam kabarety codziennie, a te telewizyjne, wymyślane na siłę niech się chowają. Gdyby nagrać kilka dni mojego życia to byłby dopiero kabaret i taki można byłoby oglądać
Od Ani Mru Mru to naprawdę strasznie rzadko coś widzę, swego czasu myślałem że już nie występują. A ich skacze takie średnie, stare były lepsze np. z Tofikiem lub Porodówka
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum