8 października 2010. Mistrzów przeglądałem wcześniej, ale postanowiłem założyć konto, aby podenerwować ludzi i trollować, lecz z biegiem czasu zmieniłem swoje zachowanie i teraz jestem grzeczny, no chyba, że ktoś mnie zdenerwuje
Również przeglądałem mistrzów wcześniej, chyba gdzieś tak od września, a konto założyłem, gdy jeden mój komentarz z demotów znalazł się na głównej mistrzów i to mnie zmobilizowało do założenia konta
Stare konto założyłem chyba gdzieś w październiku 2011, ale poszło w niepamięć i do kasacji. Obecne założyłem 4 października 2013 (ale i tak rzadko wchodzę na Mistrzów).
I ja również przeglądałem Mistrzów przed założeniem pierwszego konta.
Przeglądam mistrzów od 2011 roku.
Pierwsze konto na Mistrzach w 2012 roku, niedługo później usunięte. Ale miałem tam skrina jednego na głównej.
No i obecne od 26 maja 2013 roku.
Zaczęłam przeglądać mistrzów w 2010 lub 2011 roku, bo bash przestał mi wystarczać. Konto powstało trochę później i przez długi czas czułam się wyrzutkiem, nikt mnie nie rozumiał. Teraz jestem znaną i poważaną maupą. Opłaca się walczyć o własne marzenia.
_________________ Nie ufaj rudym
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ja przeglądam gdzieś od maja 2010 a konto założyłem trochę później 2 września 2010
ZróbmySobieKupę napisał/a:
15 października 2k11 Obecne konto.
26 stycznia 2k11 Wcześniejsze konto.
I również przeglądałem jakiś czas bez konta
ChodnikowyWilk napisał/a:
Przeglądam mistrzów od 2011 roku.
Pierwsze konto na Mistrzach w 2012 roku, niedługo później usunięte. Ale miałem tam skrina jednego na głównej.
No i obecne od 26 maja 2013 roku.
Myślałem że o tym koncie już mówiłem. Nic specjalnego tam nie było, słabe oceny za komentarze raczej bo wdawałem się w dyskusje, nick też dziadowski. Chciałem zrobić coś charakterystycznego i oryginalnego, no i tak powstał ChodnikowyWilk
Myślałem że o tym koncie już mówiłem. Nic specjalnego tam nie było, słabe oceny za komentarze raczej bo wdawałem się w dyskusje, nick też dziadowski. Chciałem zrobić coś charakterystycznego i oryginalnego, no i tak powstał ChodnikowyWilk
No ja właśnie wiem o którym koncie mówisz
Kiedyś już o nim pisałeś ale ja już wcześniej wiedziałem że Ty to...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum