Bo to jest tak, ze wszystko ma swoich zagorzałych przeciwników. Oczywiście czasem część opinii jest jak najbardziej trafnych, ale kuwa ile jadu zwykle się trafia to jest szok
Najbardziej mnie rozpierdoliło jak kiedyś wbiłem na forum Playa, na dział Samsunga. No i wiecie, myślałem, że tam to co najwyżej hejtują iPhony, Sony itd. ale kuwa nie, to sięga głębiej Zagorzali Samsungowcy, tacy Janusze smartfonów, ostro najeżdżali na S6, że chujowy, bo tylko Note 4 to prawdziwy smartphone godny uwagi, bo ma duży wyświetlacz i normalną plastikową obudowę, "bez zbędnych bajerów" i jak to Barbra zwykła mawiać "nie przetłumaczysz". No kurwa xD
Także wiecie, jak chcecie pomóc to opinie na bok i same fakty. Ja kiedyś hejtowałem Samsunga, bo faktycznie stylistycznie nudny i plastikowy, no i ta nakładka... Ale zarazem oni popracowali na słabościami no i ja trochę się zagłębiłem w temat
Powiem Ci Ascara tak: Idź sobie do jakiegoś markietu i obczaj na żywo czy Ci chociaż nagładka na andka pasuje, bo z tym różnie bywa i jak dany telefon na żywo wygląda i leży w dłoni, bo to wbrew pozorom jest kuwa b. ważne. No, a potem na neta i kupować
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Po prostu mają jakieś swoje wydatki (bardziej bądź mniej potrzebne) i od razu usłyszałam zastrzeżenie, że ich plany wydatkowe nie obejmują mojego telefonu, więc muszę sobie poradzić sama.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum