Dla mnie najważniejsze jest móc być tutaj z tak wieloma fantastycznymi ludźmi, którzy okazali się całkiem Dyskusyjni i uprzejmi. Mam nadzieję, że to się nie zmieni. A z życia prywatnego to urodzenie Córki, które zmieniło moje życie.
U mnie też zmiana kolorku na granatowy i jestem z tego zadowolony
I cieszę się, że wciąż tu jestem! Mimo że było parę wydarzeń forumowych i pozaforumowych, przez które traciłem zapał. Ale jednak wszystko się ułożyło i dalej czerpię przyjemność z przebywania tutaj. Nawet, jeśli nie zawsze mam czas
Mimo ze u mnie prywatnie ten rok ani nie zaczal ani nie konczy sie wesolo, ale mimo tego, ze osoby przez ktore zle siw dzialo sprawily, ze przez wieksza czesc roku czulam sie szczesliwa;)
Oficjalnosc forum i spokoj ktory tu nastal to najlepsze co ten rok przyniosl dla nas wszystkich, a dla mnie osobiscie to jeszcze goscia ktory wie ze baby lubia spac z koldra miedzy nogami ktory zale zamienia na smiech
Szczesliwego Nowego Roku!;)
[ Dodano: 2016-01-01, 00:01 ]
Cieszcie sie, bo Was kopne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum