Właśnie odwiedził Cię dobry duch zjaranej kozy
Napisz w ciągu minuty "Allahu Akbar", a spotka Cię wieczne szczęście i 72 kozie dziewice
W przeciwnym wypadku ten zjebany temat trafi do ignorowanych, a Tobie będzie smutno
Tja, jakiś ksiadz wyznał publicznie, że jest gejem i od razu nagle stał się gwiazdą wszystkich lewicowych mediów, które normalnie po Kościele jadą jak po łysej kobyle
Tja, jakiś ksiadz wyznał publicznie, że jest gejem i od razu nagle stał się gwiazdą wszystkich lewicowych mediów, które normalnie po Kościele jadą jak po łysej kobyle
I od razu wszyscy prawacy zabrali siędo krzyczenia, że on ma oddać pieniądze za edukacje, nie ma prawa być księdzem a jak jakiś gwałci dzieci albo ma kochankę to znowu lewacki atak na kościół
Co nie zmienia faktu że w lewackich mediach teraz bedzie brylował.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
a bo ja nie obejrzałam tego co wrzuciłeś tylko dzisiaj widziałam z nim kawałek wywiadu i był taki... straszny ale może to jest po prostu ten typowy dla księży styl wypowiedzi połączony ze zdenerwowaniem
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum