Dopóki się nie weźmiesz za trzynastozgłoskowca o czarodziejach z Placu Centralnego, obawiam się, że nic Ci nie dogodzi.
Mam już napisane ze 120 stron "Romea i Julii z blokowiska." z akcją dziejącą się w NH na tle wojny między Wisłą i Cracovią. Ale piszę toto już 7 lat i skończyć nie mogę. I pewnie już nie skończę.
Nie. Z rok chyba nie dopisałem ani linijki. W sumie nawet zapomniałem o sprawie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Aż sprawdziłem na szybkości. Plik w wordzie ma 138 stron.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Chcesz poczytać coś mojego to jest na forum. Tyz całkiem długie i tyz wierszem. Izi.
[ Dodano: 2017-03-01, 19:59 ]
Mormegil napisał/a:
To brakuje czterdziestu. :I
........................
........................
Michael Dobbs " House of Cards"- bezwzględna gra o władzę, niszczenie przeciwników politycznych. Autor to brytyjski polityk więc może nawet wie co pisze Książka ciekawa więc polecam no i ponoć serial też jest
To to? To wolę film bo w nim te seksy ogarnia Kate 9/10 Winslet.
........................
........................
O facecie, który broniąc rodziny zabił włamywacza, trafił za to do więzienia o zaostrzonym rygorze i musiał tam walczyć o przetrwanie. Ze współwięźniami, ale i ze strażnikiem sadystą. Niby historia niezbyt oryginalna, ale film jest na tyle dobrze zrobiony, że fabuła naprawdę wciąga. No i dobre aktorstwo, zwłaszcza w wykonaniu Vala Kilmera!
Ale cię Davos złapałem w banalną pułapkę. To jest temat o polecaniu ksiązek a ty się pocisnąłeś z komentarzem o filmie.
BUSTED!
Wkręcenie członka sanhedrynu do niezamierzonego offtopienia: bezcenne.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum