Wysłany: 2015-04-18, 19:05 Agresja Królestwa Arabii Saudyjskiej na Republike Jemenu.
Jak wiadomo, Jemen padl ofiara agresjii Arabii Saudyjskiej, USA maja to w dupie bo to ich sojusznik.
Ja osobiscie popieram Arabie Saudyjska, chociaz nie wierze, że ten atak ma na celu wprowadzenie tam pokoju i przywrócenie demokratycznie wybranego prezydenta...
Saudowie kiedys byli antyizraelscy, zas Izrael zawsze byl, jest i bedzie pieprzonym kundlem USA ktory nigdy nie powinien byl powstac, Saudowie dbaj o swoj interes i tyle, ale zeby odrazu zbrodniarze? Ja lub Królestwo Arabii Saudyjskiej.
Partia Bass to partia przynajmniej oficjalnie Narodowo-socjalistyczna (hitlerowska) ktora uznaje jeden naród Arabski i chce jego zjednoczenia w jednym państwie, stąd panstwa Arabskie nie są im przychylne.
Quid est quod debuimus facere, et non fecimus?
WojtekVanHelsing, co ma partia Baas z lat czterdziestych czy pięćdziesiątych do dzisiejszej? Poza tym to żaden argument. PNF też miało z NSDAP przyjazne relacje a nazistowska nie była, a poza tym w tych czasach Baas jako taki jeszcze nie powstał.
Hitleryzm to pierwszy narodowy socjalizm, Banderyzm to Ukrainski narodowy socjalizm itd. aczkolwiek ta idealogie wymysli Adolf Hitler z jego przydupasami.
Baas została założona po II wojnie Światowej jak NSDAP już nie było więc o jakich ty stosunkach kurwa mówisz? Jak jedziesz autobusem i widzisz że jakaś laska wysiadła i zajmujesz jej miejsce i przejeżdżasz tak 4 przystanki a potem wysiadasz to tez potem mówisz, ze miałeś z tą laską przyjazny stosunek?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
JankielKindybalista85, No faktycznie, to nie wiem, w każdym razie jestem przekonany, ze mieli ze soba jakies zwiazki, nie pamietam tylko skąd to wiem, tak czy siak jak wiemy, w Syrii niedawno przekrecil sie były SSman, wiec wnioskuje, ze przynajmniej srodowiska ktore utworzyly bass mialy jakies stycznosci z NSDAP, ew. byli czlonkowie NSDAP wspomagali w jakis sposob bass, nie od dzis wiadomo, ze Hitler arabow (semitow) lubił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum