Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów



Poprzedni temat «» Następny temat
Internety mi potrzebne
Autor Wiadomość
JankielKindybalista85 
Loża Szyderców
Zwykły szary żydomason


Wiek: 65
Dołączył: 11 Lis 2013
Posty: 16069
Skąd: Wolne Miasto Nowa Huta

Medale: 10 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 10:59   Internety mi potrzebne

Jak wyżej. Od 1 stycznia jestem zmuszony zmienić dostawcę internetu. I nie wiem na jakiego. Najprawdopodobniej skończy się kolejną umową z jakimś małym lokalnym osiedlowym dostawcą ale chciałem się zapytać czy ktoś ma internety od jakiegoś większego ogólnopolskiego dostawcy i czy coś szczególnie poleca. Czy dobre czy niedobre, czy szybkie czy nie, drogie czy tanie, da się w jakimś łączonym pakiecie zgarnąć jakieś bonusy w sensie telewizje, nie telewizje czy się nie da i takie tam. Bo na tych wielkich sieciach to ja się w ogóle nie znam i każda ich oferta jak to czytam brzmi dla mnie równie podejrzanie i chujowo. Więc jak coś macie i sobie chwalicie to polećcie.

Dziękuję za uwagę.
_________________
I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.

Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
 
 
brzozik70043704352251515 
Überszlachta
Jak sie patrzy.


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 3194
Skąd: Czerwone dywany.

Medale: Brak

Wysłany: 2014-12-24, 11:55   

wez sobie jakis mobilny internet, zawsze to milej sie bedzie na dworcu w Debicy ;)
 
 
ChodnikowyWilk 
Junior Admin
Nie taki jak kiedyś


Wiek: 26
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 13358
Skąd: Kraków

Medale: 12 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 11:57   

Ja mam teraz od lokalnego dostawcy. Ale wcześniej miałem od Netii i zdecydowanie odradzam, nie było dnia w którym nie zerwało by na kilka minut połączenia z netem, a zdarzało się kilka godzin nie raz.
 
 
JankielKindybalista85 
Loża Szyderców
Zwykły szary żydomason


Wiek: 65
Dołączył: 11 Lis 2013
Posty: 16069
Skąd: Wolne Miasto Nowa Huta

Medale: 10 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:03   

Brzoziu stacjonarny musi być i koniec. Mobilny net do mojego telefonu. A da się podłączyć play station do sokowirówki taż żeby płynnie działało? Nie? No właśnie. I do Dębicy więcej nie pojadę choćby kurwa nie wiem co! Chodnik no to już wiem czego NIE BRAĆ. Nie rozwiąząło to problemu ale i tak dzięki. :P
_________________
I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.

Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
 
 
RudaMaupa 
***** ***


Wiek: E-e
Dołączyła: 18 Wrz 2013
Posty: 5601
Skąd: wiedzieć mam

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:03   

Nie wiem, jak jest kilka osiedli dalej, ale u mnie UPC ssie, często muszę się podpinać pod telefon, bo strasznie łącze szarpie. Od zawsze.
_________________
***** *** **** ******

RUCH OSIEMNASTU GWIAZD
 
 
RudaMaupa 
***** ***


Wiek: E-e
Dołączyła: 18 Wrz 2013
Posty: 5601
Skąd: wiedzieć mam

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:03   

Stary, lepiej brać to, o czym jeszcze nikt nie mówił, że do dupy :P Dobrego internetu jeszcze nikt nie znalazł... :haha:
_________________
***** *** **** ******

RUCH OSIEMNASTU GWIAZD
 
 
JankielKindybalista85 
Loża Szyderców
Zwykły szary żydomason


Wiek: 65
Dołączył: 11 Lis 2013
Posty: 16069
Skąd: Wolne Miasto Nowa Huta

Medale: 10 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:03   

Ruda o UPC nigdy od nikogo nie słyszałem choć jednego dobrego słowa. Widzę, że potwierdzasz.
_________________
I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.

Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
 
 
decp 
najmruczniejszy


Wiek: 23
Dołączył: 22 Wrz 2014
Posty: 1524
Skąd: okolice Barlinka

Medale: Brak

Wysłany: 2014-12-24, 12:12   

Czyli Jankielu ty też masz neostrade?
W sumie nie ważne. Skoro ssie, to nie masz wyjścia.
Zaś u mnie rodzice przedłużyli znów na dwa lata umowę z Orange. Idioci :v
 
 
Cinereo 
Hagane no renkinjutsushi


Dołączył: 13 Gru 2014
Posty: 306
Skąd: mam wiedzieć?

Medale: Brak

Wysłany: 2014-12-24, 12:14   

Bardzo fajna opcja to kieszonkowy router z play. Na moim ukraińskim zadupiu złapał zasięg do LTE. 25 gibajtów limitu, i spokojnie 2MB/s wyciągnie => Jedyne 50 zł nam iesiąc.
_________________
 
 
Love178 
Loża Szyderców
Jim Pickens


Wiek: Elo
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15205
Skąd: Graveyard Restaurant

Medale: 9 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:15   

Jak UPC działa, to jest ok. Jak nie działa, to istny horror. Do tego potrafi triki magiczne- przeprowadziłam ze znajomym dwugodzinną rozmowę przez Skype'a kompletnie nie mając neta :P
_________________
 
 
decp 
najmruczniejszy


Wiek: 23
Dołączył: 22 Wrz 2014
Posty: 1524
Skąd: okolice Barlinka

Medale: Brak

Wysłany: 2014-12-24, 12:21   

love178 napisał/a:
Jak UPC działa, to jest ok. Jak nie działa, to istny horror. Do tego potrafi triki magiczne- przeprowadziłam ze znajomym dwugodzinną rozmowę przez Skype'a kompletnie nie mając neta :P

Mi neo też coś podobnego odwaliło, tyle że na mumble.
 
 
Zaknafein 
Loża Szyderców
Dżunior


Wiek: huj
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 8585
Skąd: Lazy Town

Medale: 1 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:39   

Virgin Media :-D
_________________

byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś byś
https://www.youtube.com/watch?v=2dTh3iI0is8
byś byś byś byś byś byś byś
🌈🌈
🌈
🌈
 
 
KicerK 
AYAYA EHEHE


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 4182
Skąd: Wrocław

Medale: 4 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:39   

No ja też tak kiedyś miałem, że internet nie chciał działać a rozmawiać mogłem spokojnie xD ale nie mam upc. Jakieś lokalne gowno :(
 
 
Moris299 
Człowiek-Węgiel
Deus Ex Machinae


Wiek: 299
Dołączyła: 20 Wrz 2013
Posty: 19897
Skąd: Novigrad

Medale: 33 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:43   

Ja mam Orange. Jedyne na co narzekam to braki internetu kilkunasto, max kilkudziesięcio minutowe raz ns pół roku xd.
Rodzice kiedyś brali 2 lata 10mbps (teraz mam 20mbps ale nie wiem ile płacą (i jest to kax prędkość łączą na mojej ulicy)) za coś koło 60 zł. Do tego router live box bardzo dobry, ze złączami usb i innymi bajerami, router nawet nadaje się do bardziej profesjonalnych zastosowań ;)
_________________
 
 
monjiczq 
użyszkodnik


Dołączyła: 13 Paź 2013
Posty: 3145
Skąd: Reykjavík

Medale: 1 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 12:58   

Nova albo siminn ale siminn ma swoje jebniecia i potrafi nie dzialam przez prawie miesiac czasu po roku uzytkowania :muk:
_________________
Jestem fajna
Gość, ty też
 
 
brzozik70043704352251515 
Überszlachta
Jak sie patrzy.


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 3194
Skąd: Czerwone dywany.

Medale: Brak

Wysłany: 2014-12-24, 13:04   

Zaknafein napisał/a:
Virgin Media :-D


:piwo: kiedys czesto przestoje byly ale teraz jest juz okej
 
 
ZSK 
Junior Admin


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 10557

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 14:54   

Ja mam od orange i nie narzekam :) A jak chcesz do kompletu telewizję to proponują jakieś pakiety kanałów od nc+, które de facto wychodzą taniej niż w samym nc+
Za 20Mb płacimy chyba 79zł.
_________________
I'm boring myself just talking about this.
 
 
Moris299 
Człowiek-Węgiel
Deus Ex Machinae


Wiek: 299
Dołączyła: 20 Wrz 2013
Posty: 19897
Skąd: Novigrad

Medale: 33 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 15:32   

Z tego co pamiętam janek nie ogląda tv :D więc jest mu raczej zbędna :P
_________________
 
 
ZSK 
Junior Admin


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 10557

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 15:40   

JankielKindybalista85 napisał/a:
da się w jakimś łączonym pakiecie zgarnąć jakieś bonusy w sensie telewizje


Pytał więc odpowiadam. Może brakuje mu reklam w życiu ;)
_________________
I'm boring myself just talking about this.
 
 
Moris299 
Człowiek-Węgiel
Deus Ex Machinae


Wiek: 299
Dołączyła: 20 Wrz 2013
Posty: 19897
Skąd: Novigrad

Medale: 33 (Więcej...)

Wysłany: 2014-12-24, 15:42   

A to nie doczytałem tego :mikolaj:
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Czy wiesz, że...

Strona wygenerowana w 0.091 sekundy. Zapytań do SQL: 31