Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów



Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: widzu
2020-07-22, 00:09
Firefox i inne przeglądarki
Autor Wiadomość
icywind
Loża Szyderców+


Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 16255

Medale: 15 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 12:30   

love178 napisał/a:
icywind napisał/a:
love178 napisał/a:
Sprawdzam właśnie tą opcję i ten napis jest u mnie unclickable WTF

Może musisz najpierw coś zamknąc

Mam nadzieję, że żartujesz...

Nie żartuje. Żeby przywrócić ostatnio zamkniętą kartę trzeba najpierw zamknąć jakąś kartę :dont:
 
 
V - r 
Loża Szyderców


Dołączył: 17 Kwi 2014
Posty: 8065

Medale: 1 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 12:32   

Love, wpisz na pasku adresu about:config i poszukaj tam "browser.sessionstore.max_tabs_undo". Domyślnie wartość powinna być na 10.
 
 
Love178 
Junior Admin
Jim Pickens


Wiek: Elo
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15209
Skąd: Graveyard Restaurant

Medale: 9 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 12:44   

icywind napisał/a:
love178 napisał/a:
icywind napisał/a:
love178 napisał/a:
Sprawdzam właśnie tą opcję i ten napis jest u mnie unclickable WTF

Może musisz najpierw coś zamknąc

Mam nadzieję, że żartujesz...

Nie żartuje. Żeby przywrócić ostatnio zamkniętą kartę trzeba najpierw zamknąć jakąś kartę :dont:

Ok, teraz już wiem, że żartujesz.

V - r- omg, było 0, teraz wszystko działa, dzięki!! :O :hug:


... to teraz zapytanie czy zapamiętać karty przy zamykaniu okna x'D
 
 
monjiczq 
użyszkodnik


Dołączyła: 13 Paź 2013
Posty: 3107
Skąd: Reykjavík

Medale: Brak

Wysłany: 2014-09-12, 13:29   

Clickable to jakies kable od klikania wiec musisz przestac klikac kablami
_________________
Jestem fajna
Gość, ty też
 
 
icywind
Loża Szyderców+


Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 16255

Medale: 15 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 13:33   

monjiczq napisał/a:
Clickable to jakies kable od klikania wiec musisz przestac klikac kablami

Może zamiast myszki ma kable i jak styka przewody to komputer to interpretuje jako kliknięcie myszką.
_________________
Piękny jak statek
Z pełną siłą
Jak obieranie kotletów
Mamy koc
 
 
Moris299 
Człowiek-Węgiel


Wiek: Mor
Dołączyła: 20 Wrz 2013
Posty: 18175

Medale: 18 (Więcej...)


Wysłany: 2014-09-12, 13:41   

Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-11-21, 00:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
icywind
Loża Szyderców+


Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 16255

Medale: 15 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 13:44   

Po prostu jak opery używałeś przez x lat to nie musisz szukać ;_;
_________________
Piękny jak statek
Z pełną siłą
Jak obieranie kotletów
Mamy koc
 
 
monjiczq 
użyszkodnik


Dołączyła: 13 Paź 2013
Posty: 3107
Skąd: Reykjavík

Medale: Brak

Wysłany: 2014-09-12, 13:45   

Fajerfox jest najajniejszy i do tego mozna klikac kablami nie to co opera, ze niby arie
_________________
Jestem fajna
Gość, ty też
 
 
Love178 
Junior Admin
Jim Pickens


Wiek: Elo
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15209
Skąd: Graveyard Restaurant

Medale: 9 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 13:50   

Tylko na FF można używać wtyczki z tłumaczem japońskiego, więc i tak nigdy się nie przerzucę na inną przeglądarkę...
_________________
 
 
ZróbmySobieKupę 
Junior Admin
xD


Wiek: xDD
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 9990

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 16:20   

icywind napisał/a:
Po prostu jak opery używałeś przez x lat to nie musisz szukać ;_;

Dokładnie. Jak się ktoś przesiądzie z jednego auta do drugiego to też mu ręka będzie szukała lewarka skrzyni biegów tam gdzie go nie ma :P
Ja mam przywracanie ostatnio zamkniętej karty wyciągnięte na górny pasek. Zresztą zaraz zrobię screena i mi Moris pokażesz co konkretnie Ci się nie podoba :P

[ Dodano: 2014-09-12, 16:28 ]
O, proszę. Pełna personalizacja :guitar:
http://i.imgur.com/LKhycuG.png
 
 
Barbra
tup tup tup


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 6249

Medale: Brak

Wysłany: 2014-09-12, 19:10   

Moris, ja tego nigdy nie musiałam szukać, dla mnie to było intuicyjne

używałam kiedyś przez długi czas opery (to były moje internetowe początki, po oddaniu kompa do naprawy wrócił z ikonką O na pulpicie i nawet nie wiedziałam co to i z ciekawości otworzyłam, OMG TO JAK INTERNET EXPLORER TYLKO INNE) i była naprawdę spoko, nawet nie wiem kiedy przerzuciłam się na ff, pewnie po jakimś formacie, i się przywiązałam

więc szanuję operę ale co to za przeglądarka pewnie wszystkie dodatki to jacyś śpiewacy i arie :\ ja tam wierzę Moni
_________________
Gość <3

Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem

Tak się zyje
 
 
Moris299 
Człowiek-Węgiel


Wiek: Mor
Dołączyła: 20 Wrz 2013
Posty: 18175

Medale: 18 (Więcej...)


Wysłany: 2014-09-12, 19:37   

Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-11-21, 00:16, w całości zmieniany 5 razy  
 
 
Barbra
tup tup tup


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 6249

Medale: Brak

Wysłany: 2014-09-12, 20:07   

jeżeli dobrze rozumiem czym jest speeddial to to jest też na ff i na chromie ;d
_________________
Gość <3

Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem

Tak się zyje
 
 
Moris299 
Człowiek-Węgiel


Wiek: Mor
Dołączyła: 20 Wrz 2013
Posty: 18175

Medale: 18 (Więcej...)


Wysłany: 2014-09-12, 20:27   

Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-11-21, 00:17, w całości zmieniany 4 razy  
 
 
Love178 
Junior Admin
Jim Pickens


Wiek: Elo
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15209
Skąd: Graveyard Restaurant

Medale: 9 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 20:29   

Moris299 napisał/a:
To jest speeddial:

http://i.imgur.com/4p8vBpp.png

Przecież na FF jest to samo, wyskakuje mi przy każdym otwarciu nowej karty, można sobie samemu konfigurować itd :D
_________________
 
 
Moris299 
Człowiek-Węgiel


Wiek: Mor
Dołączyła: 20 Wrz 2013
Posty: 18175

Medale: 18 (Więcej...)


Wysłany: 2014-09-12, 20:33   

Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-11-21, 00:17, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
icywind
Loża Szyderców+


Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 16255

Medale: 15 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 20:40   

Moris299 napisał/a:


Ale nie dodasz tam ani rozszeń ani nie dodasz więcej niż 9 ani swoich stron nie dodasz tylko to się opiera o historie :p

Jest pełno dodatków do FF które to ulepszają.
Cytat:
Przynajmniej ja nie widzę nigdzie ani konfiguracji ani możliwości dodania miniaturki

Jak się pojawia to możesz ją zlikwidować albo zablokować, żeby nie zniknąła więc po jakimś czasie użytkowania i tak masz tam co chcesz. Niedługo się zmieni toto bo widziałem, że w nightly coś kombinują.
_________________
Piękny jak statek
Z pełną siłą
Jak obieranie kotletów
Mamy koc
 
 
V - r 
Loża Szyderców


Dołączył: 17 Kwi 2014
Posty: 8065

Medale: 1 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-12, 20:42   

Ja nie używam żadnych rozszerzeń poza AdBlockiem i niezbędnymi wtyczkami. Nie czuję potrzeby by z przeglądarki robić symulator gry na marimbie czy inny bajer.
 
 
Moris299 
Człowiek-Węgiel


Wiek: Mor
Dołączyła: 20 Wrz 2013
Posty: 18175

Medale: 18 (Więcej...)


Wysłany: 2014-09-12, 20:47   

Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-11-21, 00:17, w całości zmieniany 6 razy  
 
 
ZróbmySobieKupę 
Junior Admin
xD


Wiek: xDD
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 9990

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2014-09-13, 14:50   

Ano jest sporo dodatków do ff tego typu. Ja nie używam bo mam ikonki na górze i z nich korzystam :) Ale jak ktoś lubi to spoko. Fajne są te powiadomienia :ok:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Czy wiesz, że...

Strona wygenerowana w 0.077 sekundy. Zapytań do SQL: 37