Nie mogę się nadziwić, że nie ma żadnej literówki xD
Może redaktory z telewizji poprawili, bo wstyd dać takie z błędami.
Też tak sądzę Ale mimo wszystko i tak nieźle, że Wojtek się dostał na wizję Swego czasu we Wprost była rubryka "10 pytań do..." i zawsze jakiemuś politykowi zadawano 10 pytań wymyślonych przez internautów. Kumpel regularnie im wysyłał swoje pytania i często któreś z nich pojawiało się wydrukowane w tygodniku, a polityk na nie odpowiadał.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
A następnym krokiem będzie autorski talk show pt "Wojciech Kasprzyk pyta", gdzie zaproszeni goście będą odpowiadać na serie pytań dotyczących głównie gospodarki. Jeśli chociaż raz odpowiedzą nie po myśli prowadzącego, zostaną nazwani "lewackimi ku*wami" i wyrzuceni ze studia przy gwizdach i buczeniu publiczności. Ewentualnie Wojtek pociągnie za specjalną dźwignię, która uruchomi specjalną zapadnię pod zaproszonym gościem i skieruje go na specjalną zjeżdżalnię, której wylot umieszczony będzie tuż nad szambem. Oglądalność murowana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum