ale który weź ziom bo tak to nie rozpoznam weź prawym zapisz jako otwórz paintem weź olowek kolor czerwony i zrob kołeczko w tabelce z kokorkiem który ustawic ci mam jako nagroda za typerstwo prawidlowe.
Zeteska bo się utrzymaliśmy w lidze! Na Mundialu w Rosji idziemy na miszcza.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Panie, jaki tam fart... To wszystko było od początku do końca zaplanowane
Kurde no, ciągle żałuję, że spóźniłem się na typowanie 3 meczów, bo mogłoby być 1 miejsce Ale trudno, moja wina. Gratulacje dla Chleba za zwycięstwo I podziękowania dla pozostałych za dobrą walkę :]
Czarnogóra to przeciwnik, których nie wolno lekceważyć pokazali w swoich meczach, że są mocni i na pewno będą chcieli z nami pokazać się z jak najlepiej strony, mam jednak nadzieję, że poradzimy sobie i umocnimy się na 1 miejscu w grupie.
a - typowy bukmacher > dostajesz na start wirtualne 50zł i typujesz wyniki tak by mieć pod koniec najwięcej pln. kursy od realnych bukmacherów like bet365
b - tak jak było, czyli - odbstawisz dobrze wynik - punkty. obstawisz ilość bramek - kolejne punkty. obstawisz zwycięzcę - kolejny punkt
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2017-01-19, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum