Oglądałem kiedyś godzinny let's play z tej gry, świetny klimat ma, polecam, sam chętnie pobiorę i przejdę mimo, ze widziałem rozwiązania części zagadek i część fabuły
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2021-05-29, 03:00, w całości zmieniany 1 raz
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
W imieniu Davosa powiem: odpal sobie Goticzka.
W imieniu swoim powiem: odpal sobie Heroes III
W imieniu Lolki powiem: rzuć robotę, otwórz piwko i odpal sobie Zeusa pana Olimpu.
W imieniu Macbeda powiem: zjedz se pitce i wyprzedaj bebechy kompa skoro i tak w nic nie grasz.
W imieniu Icka powiem: zainstaluj Fedorę.
W imieniu Morisa powiem: kup se coś z aliexpress.
Ogólnie miej wyjebane.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Do hirołsów próbowałem kilka razy podchodzić i mnie nie porwało, tak samo diablo. Myślę, że to wina tego, że nie zagrałem w te gry kiedy byłem w gimbazie i teraz nie mam nostalgii do nich.
Antybristler, w Zeusa nie próbowałeś grać. Jak lubisz Alien Nations, to Zeus Ci podejdzie. Tylko graj z polską wersją językową. Podam Ci piwko prosto do twojego stanowiska growego i życzę miłej gry
Antybristler, musisz zapytać sam siebie - jakie gry lubisz? Po prostu jesteś już na etapie stabilizacji i nie chce Ci się gonić za nowościami. Masz już wykształcony gust i wciągną cię tylko tytuły podobne do tych, co już ogrywałeś.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Antybristler, w Zeusa nie próbowałeś grać. Jak lubisz Alien Nations, to Zeus Ci podejdzie. Tylko graj z polską wersją językową. Podam Ci piwko prosto do twojego stanowiska growego i życzę miłej gry
Zbuduj mu stos, aby...
[ Dodano: 2021-07-22, 20:45 ]
Antybristler napisał/a:
Do hirołsów próbowałem kilka razy podchodzić i mnie nie porwało, tak samo diablo. Myślę, że to wina tego, że nie zagrałem w te gry kiedy byłem w gimbazie i teraz nie mam nostalgii do nich.
Jest możliwe.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum