Na moją babcię nie takie chwyty. Jeno uważaj, bo jeszcze w zasieki między kwiatami wpadniesz. Ostrzegam. Moja babcia umie strzelać z wiatrówki. Nawet ser jej nie powstrzyma.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Wiesz, że obrazki sera są zgodnie z tematem a wasze komentarze to głównie offtop?
Nie. To nie jest offtop. Jakbyś nie przyuważył, to cały czas gadamy o serze...
Ktoś tu chyba nigdy nie jadł kanapki z tuńczykiem, ogórkiem kiszonym i majonezem. To jest rewolucja... A nie jakiś ser... Chyba że taki zzieleniały z zazdrości.
Nie. To nie jest offtop. Jakbyś nie przyuważył, to cały czas gadamy o serze...
To było do AnswersMastera który zagroził mi warnem za obrazki z serem w temacie o serze a następnie usunął post
[ Dodano: 2014-02-03, 15:22 ]
A w rezultacie dał mi tego warna.
Dziękuję, potraktuje go jako odznaczenie w walce z tyranią!
Wow, miałem go usunąc i dać zedytowany, a widocznie nie wysłałem zedytowanego, mimo że go napisałem o.O więc mimo zamknięcia tematu muszę to napisac, żeby sie pilnował na przyszłosć i dla jasności. Miało być tak mniej więcej:.Dostajesz osta za spamowanie tymi samymi obrazkami z serem i za każdy następny dostaniesz następnego osta" W sumie Shar zamknęła temat, więc raczej następnych ostów nie będzie, no ale pilnuj się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum