Wolna wola, więc czemu nie. Mam jednak pytanie:
Czy po wejściu do grupy nagle będzie trzy miliony postów nieprzeczytanych u danego użytkownika?
A tak zupełnie normalnie mówiąc - za dużo tematów Wojtek zakłada, fakt. Natomiast niektóre są ciekawe. Ignorując każdy temat po kolei możecie na bieżąco określać:"ok, tutaj nie mam nic do powiedzenia", "powiem tu, co myślę, i spadam", "ciekawa postawa, pośledzę", "chcę tu dyskutować". Czasem się udzielacie, choć na chwilę, bo warto się wypowiadać, każdy ma coś do powiedzenia, może niekoniecznie o ustroju, ale o legalności, słuszności akcji protestacyjnych.
Zastanówcie się trzy razy przed wejściem do takiej grupy. Mimo wszystko nie jesteśmy kompletnymi ignorantami, a przyznam Wam, że dzięki niektórym tematom zrozumiałam, że mimo ogłupiania państwa nadal mamy coś do powiedzenia i mieć będziemy, bo wypowiadają się osoby w każdym wieku.
[ Dodano: 2013-12-31, 11:23 ]
Hmmm, ale wtedy ci, którzy czytają, nie dadzą rady przejść z nieprzeczytanych postów do polityki, a świecić się będzie. Nie, jednak nie chcę takiej grupy. Żaden inny dział nie ma takiej opcji, wszyscy osobno sobie ignorują, co chcą. Byłaby to niesprawiedliwość np. wobec takich gier i zabaw, które też wkurzają.
_________________ Nie ufaj rudym
Ostatnio zmieniony przez RudaMaupa 2013-12-31, 11:25, w całości zmieniany 1 raz
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Dla mnie to jest dziwne, ze wolicie oglądać przez opcje "nieprzeczytane" skoro tam jest jeden wielki chaos, nieposegregowane i jeszcze macie wtedy problem z widzeniem tematów, których nie chcecie o.O Może Davosowi, który i tak ogląda wszystkie tematy taki chaos nie przeszkadza, a nawet jest wygodny o.O, ale w pozostałych przypadkach nie rozumiem jak to może być wygodniejsze. Ale jak już mówiłem nie będę protestował jak powstanie, bo to jak dla mnie to samo, a jak części użytkowników będzie z tego powodu lepiej, to czemu nie, ale za też jakoś specjalnie nie jestem, bo tak można by z każdym działem, a i nie każdy nowy będzie wiedział, żeby zapisać sie do grupy jeśli chce polityke oglądać, więc na za też nie jestem. Mój głos neutralny.
PS: A da się tak, żeby każdy nowy z automatu był w tej grupie(oczywiście z możliwością opuszczenia)?
PS2: oczywiście żadnych kolorowych nicków dla grupy, bo by je mieli prawie wszyscy,
Więc musi być jakiś kompromis. Tylko jaki? Wojtek, mniej tematów. Można zrobić kilka "dużych" tematów, a nowe zakładać, gdy nie pasują do istniejących.
To wtedy równie dobrze można usunąć to wszystko i powrócić do tematu "polityka". Chodziło o to, żeby ktoś niezainteresowany polityką mógł się wypowiedzieć na konkretny temat, który go akurat interesuje, bo cała reszta nie interesuje(np. wojtek ostatnio porobił tematy o sytuacji w różnych krajach, a może ktoś zna się na tym). A zainteresowani wchodzili do polityki, więc... więc nie ważne .
ja pi♥rdole wojtek przestań wszystkiego porównywać do polityki, a najlepiej w ogóle myśleć bo co post to gorsza pierdoła. bo TU akurat większość ma większe znaczenie i gówno kogoś obchodzi ich IQ, jeżu.
skoro ktoś jest taki jak Ruda opisała, czasem coś dopowie, to będzie w grupie i będzie miał identyczną sytuację jak jest teraz. a ci którzy mają KOMPLETNIE TĘ J♥BANĄ POLITYKĘ W DUPIE będą mieli święty spokój, bo nie chcą jej W OGÓLE widzieć na tym forum. tyle.
[ Dodano: 2013-12-31, 12:48 ]
Cytat:
A da się tak, żeby każdy nowy z automatu był w tej grupie(oczywiście z możliwością opuszczenia)?
jest opcja "Dodaj teraz użytkowników z podaną lub większą ilością postów" i można ustawić na 1
Więc musi być jakiś kompromis. Tylko jaki? Wojtek, mniej tematów. Można zrobić kilka "dużych" tematów, a nowe zakładać, gdy nie pasują do istniejących.
Wkleje moje najseksowniejsze zdjecie jak ta grupa zniknie i zostanie zakladka polityka
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Wkleje moje najseksowniejsze zdjecie jak ta grupa zniknie i zostanie zakladka polityka
NIEEEEEEEEEEEEEEEEE.
To kto pisze petycje, żeby Wojtek nie wstawiał?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Dobra. Od dziś ignoruję cały ten dział. Jak się odłączyć od tej grupy czy coś?
Nie istnieje zaden argument aby wiekszosc liczyla sie bardziej niz mniejszosc.. Zresztą podsumowujac kto nie interesuje sie polityka.. jestt to tylko brzozik i pare innych osób, tak czy srak w porownaniu ze mna, pingvinem, answersem, zakime to o wiele glupsza czesc forum.
poza tym zdecyduj się chłopie. najpierw piszesz, że tak mało osób się nią interesuje, że moglibyście zrobić konferencję na gg, a teraz nagle to my jesteśmy mniejszością i w dodatku tą głupszą. obecnie dodałam WSZYSTKICH do tej grupy i z automatu dołączają do niej nowi po napisaniu jednego posta, a odejść może każdy klikając przycisk "opuść". więc serio nie ogarniam o co płaczesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum