[ Dodano: 2020-05-27, 20:50 ]
Nowa strono, cieniu mój i w lustrze moje odbicie, znów się spotykamy...
[ Dodano: 2020-05-27, 20:51 ]
Kurwa no chyba czwarty raz dzisiaj. Idźcie w chuj z taką robotą.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Klątwa nieroztrzygniętej randki nareszcie została przełamana!
Miejmy nadzieję, że od tej pory Moni będą spotykać już tylko sukcesy, również w życiu realnym!
No, ale, kto jest jej wybrańcem?
Któż to jawił się cały czas pod przykrywką kandydata nr 3?
Naszym szczęśliwcem jest:
Mackers!
Pozostałymi kandydatami byli:
Kandydat nr 1 - Moris
Kandydat nr 2 - Dead_Laugh
Gratuluję zwyciezcy w wybierającej! Teraz możecie udać się w kierunku zachodzącego o 1 w nocy słońca...
Tylko w jaki sposób pojedziecie?
Pod poniższymi bramkami ukryte są trzy magiczne stworzenia, na których grzbiecie będziecie mogli pogalopować/popłynąć/odlecieć do magicznej krainy Waszej wymarzonej randki! Które stworzonko wybieracie? To spod bramki nr 1? Spod bramki nr 2? A może spod bramki nr 3? Wybór należy do Was, będzie to Wasza pierwsza wspólnie podjęta decyzja jako nowej pary, zastanówcie się dobrze!
Nie, sorry xD Chciałam to zrobić wczoraj, ale Staszek do mnie cały dzień dzwonił i nic z całej listy rzeczy, które chciałam wczoraj zrobić nie zrobiłam xDD
W dodatku śmieszy mnie też to, że ja naprawdę wymyślam co jest pod bramkami na początku zabawy i tego nie zmieniam żeby też mieć trochę emocji z tego, która bramka zostanie wybrana i tutaj już w ogóle pomyślałam "a walnę bombę" i teraz trochę kisnę xd zatem wyjątkowo w tej rozgrywce zacznę od przedstawiania, co się znajduje pod bramkami, których nie wybraliście:
Pod bramką nr 1 jest:
Sleipnir - wywodzący się z mitologii nordyckiej ośmionogi koń, będący synem Lokiego - poprzez "synem" chodzi tu o to, że Loki zmienił się w klacz i go spłodził z ogierem Swadelfari :I Uważany za "najszybsze stworzenie na świecie"
A pod bramką nr 2 krył się:
Ogopogo - wywodzący się z mitologii rdzennopółnocnoamerykańskiej strażnik jeziora Okanagan. Uważany za serpenta, choć podejrzewany też o bycie prehistorycznym waleniem. Jego imię czyta się tak samo normalnie i wspak.
A finalnym stworzeniem, na którego grzbiecie udacie się w stronę zachodzącego słońca z wybranej przez Was bramki nr 3 jest:
Aqrabuamelu - wywodzący się z mitów mezopotamskich ludzie-skorpion (tak, siedzą w tym więcej niż jeden człowiek :I ). Jest obrońcą boga Słońca i chyba jest bardzo dobry w odstraszaniu wrogów, bo jak widzimy Słońce cały czas jest nad nami.
Gratuluję nowego pupilka oraz jeszcze raz gratulacje w odnalezieniu prawdziwej miłości! Z tego miejsca również dziękuję aktywnym widzom - byliście wspaniali i stworzyliście piękny obrazek gestu z wysuniętym środkowym palcem w ankiecie! Żegnam się z Wami i miłego wieczoru!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum