Telegram prawdopodobnie (o ile nie mylę serwisu, ale chyba nie) jest obserwowany przez Rosjan, więc... Z dwojga złego wolę chyba USA.
Tak słyszałam ostatnio (w miarę pewne źródło), że w związku z jakimś zamachem terrorystycznym (Moskwa i metro? było coś), który był ugadywany prawdopodobnie na Telegramie, władze zażądały dostępu do baz danych i go otrzymały. Skoro tak, raczej nie sądzę, że później zrezygnowały z obserwacji.
władze zażądały dostępu do baz danych i go otrzymały
to bardzo źle słyszałaś. Było totalnie na odwrót - właśnie nie dostały tych danych i zrobiła się o to ogromna gównoburza i Rosjanie zaczęłi po tym blokować Telegram
Wielu widzę wyznaje zasadę, nie ważne jak się mówi, ważne, że się mówi
Wbrew pozorom w tym szaleństwie jest pewna metoda i wiele osób, firm i organizacji właśnie to uskutecznia
Obecnie pierwszym narzędziem służącym do komunikacji są media społecznościowe. Proponuję sprawdzić jeszcze tutaj: https://shineonagency.pl/media-spolecznosciowe/
Ostatnio zmieniony przez bigmajk 2018-10-29, 08:47, w całości zmieniany 1 raz
Ja coś czuję, że to tylko będzie się rozrastać i niezależnie od sytuacji, nie będzie możliwości, aby fejsuś został zbanowany niezależnie co zrobią, lud domaga się fejsbuka, więc...
_________________ Kto jeszcze ma dziś dzień świra?
Bo głupi ludzie nie biorą pod uwagę alternatyw. Sama siedzę na minds i steemitcie. Polecam i pozdrawiam, można pisać o wszystkim bez Cukierka w roli cerbera.
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Niedługo strasznie dużo rzeczy ma ponoć zostać przejętych przez facebooka. Nie wiem czy to prawda, bo nie używam żadnych apek społecznościowych, więc mi to zwisa, ale Staszek mi powiedział, że z tego powodu postanawia niedługo pozbyć się wszystkich swoich.
Bo głupi ludzie nie biorą pod uwagę alternatyw. Sama siedzę na minds i steemitcie. Polecam i pozdrawiam, można pisać o wszystkim bez Cukierka w roli cerbera.
Ja FB mam głównie dla grupy mojego rocznika. Cóż, zanim zaczęłam używać FB jako źródła materiałów na zajęcia, wchodziłam na niego raz na miesiąc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum