Dzieciaku drogi, sam wyjeżdżasz z prymitywnymi pyskówkami (często bez powodu), więc łaskawie przyjmij do wiadomości że to ty tu jesteś prowokatorem i przestań się poniżać...
[ Dodano: 2015-11-10, 21:36 ]
Napisałeś do mnie "weź się rozbiegnij i o ścianę jebnij", ponieważ lubię brytyjski dubbing w dragon ballu... To jest prymitywna i bezpodstawna obelga, a ja tylko na takowe odpowiadam... I to ty tu masz problemy w czytaniu ze zrozumieniem, a nawet z samym zrozumieniem, bo z twoich postów wynika że sam nie wiesz co piszesz - i to nie jest tylko moje zdanie (patrz posty wyżej), a ty jesteś sam ze swoim stanowiskiem, co o czymś świadczy -.-
Zawsze mam powód, nie poniżam się tylko mowie o tobie i tobie podobnym co myśle, nie obchodzi mnie czy ci sie to podoba.
Jak dla mnie to był żart, może faktycznie to akurat moja wina jeśli tak to odebraleś, trudno, ja doznalem szoku jak zobaczylem DB z Angielskim dubbingiem, ale nie byl to atak.
I co mnie obchodzi, że tylko ja siebie popieram? Was jest wiecej i to oznacza tylko tyle... ze was jest wiecej, to nie oznacza wcale, że macie racje, uzycie tego argumentu w stosunku do mnie to popis idiotyzmu.
P.S. Wiem, że kontynuowalem oftop mimo ostrzezen Wodza, jak jakies warny, bany czy cos itd. to nie bede skladal odwolan ani buldópił itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum