[ Dodano: 2019-02-16, 23:14 ]
Swoją drogą ten "ficzer", że aplikacja się nie zamyka kiedy ją zamykasz (sic!) to wziąłbym za potwornego buga xD
Jak widać Windows wie lepiej ode mnie kiedy chcę zainstalować aktualizacje a Mac kiedy chcę zamknąć przeglądarkę xD
Co będziemy z tego mieli, że zmienimy twoje zdanie? Poza tym banitą na górze strony nikt tu nie jest nawiedzonym pingwiniarzem, który dla idei będzie cie próbował przekonać do linuksa.
Ogólnie to co sądzicie o Windowsie 10, bo ja po przesiadce z win7 nie odczułem żadnych minusów, operuje mi się na nim właściwie tak samo jak na poprzednim systemie
Mi też nie (i też używam prawie 2 lata), ale pamiętam na spotkaniu forumowym jak Lilith prosiła o pomoc Morisa, bo aktualizacja Win 10 posypała jej cały system i od tego czasu jest ta mała niepewność przy każdej aktualizacji
[ Dodano: 2019-12-31, 12:54 ]
Właściwie to chyba czas na zrobienie kopii zapasowej danych, bo od dawna nie robiłem, a koniec roku to dobry moment na takie coś.
Davos, ja do dziś aktualizacje na kompie robię z duszą na ramieniu, bo mam traumę po tamtej awarii. Później się dowiedziałam, że nie tylko ja miałam ten problem.
[ Dodano: 2020-08-30, 19:00 ]
Typowy MS jest typowy. Ta firma nigdy nie powinna odnieść takiego sukcesu, jak nie aktualizacje które psują system to innym razem psują dyski
tylko z założenia to jest narzędzie do zaznaczania, żeby narysować okrąg/kwadrat/prostokąt/cokolwiek trzeba robić trochę na około. Nie rozumiem czemu nie chcą w GIMPie wprwadzić prostych narzędzi do rysowania kształtów, sporo by to ułatwiło i przekonało więcej użytkowników do siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum