Miękkie faje - wszyscy co do jednego, lub w zdecydowanej większości - i nieudolni tyrani a ich władza powinna zostać zweryfikowana przez ogół userów w demokratycznych ankietach na temat votum zaufania, bądź nieufności, dla każdego admina z osobna?
35%
[ 5 ]
Faje twarde jak Sztywny Pal Azji a nawet w ogóle nie faje, tylko zajebiści przywódcy prowadzący forum pewną ręką ku świetlanej przyszłości a zatem udzielam sanhedrynowi jako całości votum zaufania?
No właśnie, Jankiel. Pierwsza i druga połowa każdej opcji są niezależne od siebie. Kompletnie nie widzę tego, jak ma zależeć to czy wlsz mnie zwolni (BTW on nie jest moim szefem) od tego handjoba - a tym samym, że zwolnienie ma sens tylko w przypadku handjoba albo bez niego.
[ Dodano: 2017-10-19, 14:14 ] macbed, tam było coś innego, bo opcje się nieco różniły. Tak jakby w ankiecie przywołanej przez Jankiela był handjob albo blowjob i zsumowaniem byłoby że mam Wojtkowi zrobić "coś".
Stosunkiem głosów 9 do 5 forumki uznały, ze są zadowolone z obecnego sanhedrynu. Jest to werdykt całkowicie dla mnie niezrozumiały ale cóż, jako demokrata w pełni akceptuję wynik wyborów, odszczekuję co mówiłem o tym że jesteście miękkie faje bo wcale nie jesteście, dopijam piwo i zamykam lokal wyborczy.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Bo prawie wszyscy głosujący na drugą odpowiedź to członkowie sanhedrynu.
Wolno im było zagłosować. A że zwykły lud pracujący miast, WSI i forumków nie popisał się frekwencją, to wystarczyło. Cóż, na forum będzie zatem - tak jakby chciały tego dla Polski KODomici - tak jak było.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wróżbita Maciej, 19 października o 13:34 napisał/a: « Zaznacz » « Rozwiń »
no ta, pomysł bardzo propsuję
ale weź pod uwagę że więcej jest osób które mają wyjebane i będą chciały zostawić administrację w stanie obecnym
niż osób które wyjebane nie mają i chcą coś zmienić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum