[ Dodano: 2017-10-01, 11:10 ]
nie zdołałem trafić wczoraj, ale już zdrowym jest
[ Dodano: 2017-10-01, 11:10 ]
dziękuję za przywitanie
[ Dodano: 2017-10-01, 11:11 ]
JankielKindybalista85 napisał/a:
Ociechuj! Mormel, ty żyjesz! A już myślałem, że się zgubiłeś w jakimś lesie, padłeś z wyczerpania, już cię dawno lisy opierdoliły po czym szkielet znalazł Danniken i powiedział: "widzicie?! Miałem rację, że ze związków kosmitów ze stworzonymi przez nich ludzkimi kobietami rodzili się giganci!"
po prostu byłem na Bemowie
[ Dodano: 2017-10-01, 11:11 ]
Morenc ugadamy się na fb
Mam packardbell ale on już pójdzie do morma, mam jeszcze hp, sellne za nie wiem... 200? Zastanawiam się czy na części nie opłaca się bardziej sprzedać, bo ten lapek ledwo przeglądarkę uciąga (1ghz... Serio?)
A to chuj
Ale jestem zdziwiony że 1ghz nie wystarcza żeby pociągnąć zwykłą przeglądarkę
A jakbyś zrobił formata, czyszczenie dysku i inne takie, a potem poinstalował jakieś lekkie ekwiwalenty fajerfoksa i pakietu office to dałby radę jako sprzęt do podstawowych czynności studenckich?
A ja z kolei mam drugiego Lenovo i bardzo sobie chwalę.
Hmmmm... Miałam kiedyś niskopółkowca (Lenovo G50, procesor Intel Celeron, zintegrowana karta graficzna, 4GB RAM...) i wystarczał do przeglądania Internetów i oglądania filmów, pod warunkiem, że nie było to 1080p (online może jeszcze wyrabiało ale na download już nie, ścinało na fiksa).
Robi listy najciekawszych laptopów w różnych kategoriach cenowych. Ja się zasugerowałam mocno jego postami i jestem mega zadowolona z laptopa, który wzięłam
O właśnie. Potrzebuje taniego laptoka na którym na maxach pójdzie Mount & Blade: bannerlord, Crusader Kings III a w dalszej perspektywie Europa Universalis V. Oraz Word żebym mógł pisać w przerwach na granie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum