Loża Szyderców chyba najlepsza, ale zakoszona rodem z wiocha.pl Tylko tam mają "Elitarna Loża Szyderców" co też pasuje
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
No no no. ciekawe rzeczy tu panowie tworzą. To by była elita elity. Partia Wewnętrzna. The Chosen Ones. Kawalerowie Orderu Riposty. Obok avatarów na Forum i na Mistrzach powinna się takim wyświetlać Złota Gwiazda Bohatera Związku Mistrzowskiego - jak na wikipedii przy notkach o wojskowych.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
No no no. ciekawe rzeczy tu panowie tworzą. To by była elita elity. Partia Wewnętrzna. The Chosen Ones. Kawalerowie Orderu Riposty. Obok avatarów na Forum i na Mistrzach powinna się takim wyświetlać Złota Gwiazda Bohatera Związku Mistrzowskiego - jak na wikipedii przy notkach o wojskowych.
To może KORAM (Kawalerowie Orderu Riposty Answers Mastera)
Taka Sobie Elita Rozsławiająca Forum Mistrzów Na Stronie Mistrzowie Org I Nie Tylko Ale Trzeba Przyznać Że Dosyć Dobrze Im Idzie To Reklamowanie Forum Mistrzów Na Stronie Mistrzowie Org I Nie Tylko
ciekawe jak uzytkownicy mistrzow zareagowaliby na take gwiazdy w avatatach. ;D
kiedy bedzie grupa?
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Do jutra daje czas na pomysły, potem sie jakos zbierze je w ankiete, moze na trzy dni i zrobimy grupe, coś czuje, że wszystkich opcji nie umieszcze w ankiecie i bede musiał je tak czy siak dobierac subiektywnie, możecie mi pomóc podkreślając fajność czyjegoś pomysłu. To wszystko z zastrzeżeniem, że tak zrobię jeżeli nikt z reszty Wielkiej Rady nie będzie zastrzeżeń mieć.
Jako opiekun grupy moim zdaniem masz jakieś 49% głosów decyzyjnych Też myślę nad ankietą. W ten sposób rzeczywiście każdy będzie mógł zdecydować. Ufam Twojemu osądowi, które dodać, jeśli pojawi się bardzo wiele propozycji, nie wiem, jak reszta.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja wymyśliłem taką nazwę:
Certyfikowani Honorowi Użytkownicy Jajcarskiej E-wspólnoty.
Jak tak się nad tym zastanowiłem, to w sumie głupie. Można też skrótem.
Ja wymyśliłem taką nazwę:
Certyfikowani Honorowi Użytkownicy Jajcarskiej E-wspólnoty.
Jak tak się nad tym zastanowiłem, to w sumie głupie. Można też skrótem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum