Wojtek to gej i Marcin. Ale zgadzam się z tym, że anime z angielskim dubbingiem to nie to samo. Mi się też ono nie podoba. Polski dubbing jest spoko, oglądało się króla szamanów i naruto kiedyś na jetixie.
Zaknafein, Niektóre wczesniej znałem, z niektórymi sie zapoznalem, po paru ostatnich wycieczkach na ktorych byly mlodziezowe rady, kraza o mnie legendy wiec czesc nie chciala sie ze mna zadawac, niektore mnie pamietaja.
Ale zakumplowalem sie tak jakby z 4, w sumie najładniejszymi, jedna szczególnie fajna... Ale jestem brzydki, nieaktracyjny i nieciekawy dla dziewczyn, i mam nawet inny powód by sie nimi nie interesować (nie, nie jestem pedałem, aseksem itd.) więc to nie odgrywa dla mnei roli.
[ Dodano: 2015-11-10, 19:30 ] ProFace, Dubbing w anime to w ogole gówno dla mnie, za to lektor juz ok.. ogolem wole lektor, a w filmach fabularnych dubbingu nie trawie i tyle.
Ale dragon ball z angielskim dubbingiem jest ohydne dla mnie.
Quid est quod debuimus facere, et non fecimus?
Moge robic co mi sie podoba, nie obchodzi mnie zdanie kogoś o kim mam tak niskie zdanie, że nie chce mi sie tego nawet komentowac.
Mogę to samo powiedzieć o tobie, ale w tym momencie udało ci się mnie wkurwić, gratuluję
[ Dodano: 2015-11-10, 20:07 ]
Dajcie mu w końcu potrójnego warna, bo pyskuje do każdego kogo zobaczy, co przestało być już śmieszne...
No to powiedz, z tym, że mnie to nie obchodzi ani troche, mam to w dupie, nie zwracam uwagi na obelgi, na riposty itd. po prostu mnie to nie obchodzi, jak dotąd tylko jedna osoba przez cale moje zycie potrafila mnie urazić słowami i ty nie masz z nią wiele wspólnego.
Nie, to jest odpowiedź na te załosne seplenienie i póki co do Ciebie, szyszka i love, nie napyskowałem do nikogo innego.
[ Dodano: 2015-11-10, 20:34 ]
Zaknafein napisał/a:
WojtekVanHelsing napisał/a:
Ale jestem brzydki, nieaktracyjny i nieciekawy dla dziewczyn,
to jest nieprawidłowe myślenie
Prawdziwe
No i Ty i kilka osób szczególnie powinniście wiedzieć, że dziewczyny raczej nie mają po co iść ze mną do łóżka itd No wiem, że zwiazek itd. to nie tylko seks no ale mimo wszystko...
[ Dodano: 2015-11-10, 20:34 ]
Zaknafein napisał/a:
WojtekVanHelsing napisał/a:
i mam nawet inny powód by sie nimi nie interesować (nie, nie jestem pedałem, aseksem itd.) więc to nie odgrywa dla mnei roli.
No i Ty i kilka osób szczególnie powinniście wiedzieć, że dziewczyny raczej nie mają po co iść ze mną do łóżka itd No wiem, że zwiazek itd. to nie tylko seks no ale mimo wszystko...
Wiesz. Są jeszcze inne opcje na to. Np. Ty płacisz Ty wymagasz :D
Oczywiście ty lepiej wiesz, czy one mnie mnie obchodza, czy nie... Jakbyś nie zauważyła to odpisuje na wszystko, zawsze. Natomiast na obelgi mam wyjebane, tymbardziej prymitywne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum