Hm, to może dla fanki Japonii odpowiednia klawiatura? Coś w tym stylu:
[Mam nadzieję, że to jest po japońsku ]
Mogę jeszcze dorzucić sake
Barbra, ale ja nie jestem zwolennikiem anarchii Po prostu wyznaję podobną filozofię moderowania co Ruda, czyli najpierw upomnienie słowne usera w komentarzu do posta czy przez PW, a dopiero później ostrzeżenie w profilu. Chociaż były przypadki, gdzie osty wlepiałbym od razu (jak np. Materoniemu za posta w Polityce), ale nie było mnie wtedy na forum, a całą brudną robotę wykonał ktoś inny
Hm, to może dla fanki Japonii odpowiednia klawiatura?
Nie umiałabym za nic z czystym sumieniem stwierdzić czy ktokolwiek używa takiej klawiatury, zwłaszcza, że są na niej umieszczone znaki archaiczne... i pisanie po japońsku można sobie ustawić na każdym laptopie
A alkoholu nie piję, więc nie jestem niestety zainteresowana.
Nie umiałabym za nic z czystym sumieniem stwierdzić czy ktokolwiek używa takiej klawiatury, zwłaszcza, że są na niej umieszczone znaki archaiczne... i pisanie po japońsku można sobie ustawić na każdym laptopie
No może i można ustawić, ale to jednak nie to samo co taka klawiatura
love178 napisał/a:
A alkoholu nie piję, więc nie jestem niestety zainteresowana.
Zawsze można oddać np. rodzinie
love178 napisał/a:
Strasznie walczysz o głos widzę
Dostosowuję się poziomem do naszych polityków - łapówka za głos Ale to są wszystko żarty, głosujcie zgodnie z waszym sumieniem, ja na siłę żadnego głosu nie chcę, zresztą zbytnio mi na tym nie zależy. Answers wygrywa zasłużenie moim zdaniem.
Ale tak swoją najłatwiej by było znaleźć łapówkę dla Milo - trzeba tylko zapewnić odpowiedni alkohol (w odpowiedniej ilości)
innym dajesz łapówki a mnie do siebie zniechęcasz no nic, i tak cię lubię i głosu nie zmienię
Hm, to teraz chyba powinienem pomyśleć nad jakimś "wyrazem wdzięczności" dla Ciebie Kolację już wcześniej proponował Bartek więc ja żeby nie powielać muszę wymyślić coś innego. Może fotele z Golfa? Mówiłaś, że są najwygodniejsze na świecie Jeden można postawić przed tv, drugi przed kompem
Łapówka w sumie na każdego się znajdzie, wystarczy spojrzec na pierwsza z brzegu rzecz, ktora lubi
<patrzy na profil Barbry> <patrzy> <patrzy> <patrzy> umm <patrzy> emmm
…
Aww, przyłączyłaś sie na forum w urodziny pana z mojej sygnaturki I w rocznice kiedy złożyłam papiery na mature. No patrz, jeden dzien, tyle rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum